Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blebulcia

Kocham podróże, a nie wiem gdzie jechać!

Polecane posty

Gość blebulcia

Moją pasją od dawna są podróże. Marzyło mi się zobaczyć piramidy - poleciałam do Egiptu. Marzyłam o tym żeby zobaczyć Bazylikę w Rzymie, pojechałam. Chciałam poleciec na Cypr to poleciałam. No i teraz nie mogę się zdecydować czy Portugalia czy Tunezja. Gdzie jest więcej zabytków?

Gość loolinaa
Ja zdecydowanie bardziej polecam Portugalię. Piękny kraj. Ja wróciłam zachwycona!

Gość blebulcia
Jest tyle pięknych miejsc do obejrzenia. wszędzie coś innego - równie ciekawego do zwiedzania, tyle kultur to poznania. ciężki wybór, najchętniej pojechałabym w podróż dookoła świata!

Portugalia :) w Tunezji prawie nic nie ma a w Portugalii sie zakochasz.. Jest piekna

Gość daj sąsiadowi z dwa razy
polecam Smoleńsk :classic_cool:

Gość jorgan
Ty nie kochasz podróży !! Ty lubisz jeździć na wycieczki a to zasadnicza różnica. Gdybyś kochała podróżować nie miałabyś takiego dylematu ale Ty masz problem do jakiego kraju wykupić wycieczkę !!!

Gość hłe hłe hłe podróże
do hotelu przy plaży z wycieczką objazdową :D no proszę was :o

Gość Żurrka
Najlepiej rozłóż mapę, zamknij oczy i wskaż na jedno miejsce palcem. Gdzie wypadnie - tam jedź. To jest najlepszy sposób. Tyle jest ciekawych miejsc, że faktycznie ciężko jest sie zdecydować!

Gość blebulcia
Polecimy gdzieś z alfastarem bo widziałam, że mają tam niezłe zniżki. A na tym mi bardzo zależy - żeby nie wydawać za dużo pieniędzy, bo przecież tam też trzeba sobie wziąć trochę kasy.

Gość loolinaa
Alfa faktycznie ma ciekawe zniżki. Z tego co ostatnio patrzyłam to się bardzo z nimi oplaca pojechać, szczególnie,że to dość znane biuro.

Gość portugalia albo
chiny, tam jest duzo do zwiedzania :) ja jade do tunezji polezec na plazy i poplywac. zwiedze pewnie to miasteczko w ktorym bedzie hotel i 2 sasiednie. lubie grzac tylek na piasku i saczyc drinki, owszem fajnie zobaczyc pare miejsc ale zeby biegac z aparatem dzien w dzien to nie dla mnie :P

Gość Róża Róża
Wejdź sobie na stronkę alfa staru jak nie wiesz gdzie jechać. Raz, że duży wybór miejscowości i hoteli, a dwa Hot Last. Tam to są dopiero fajne ceny wycieczek! Za kilkaset zł można leciec do Bułgarii, na Kretę czy do Egiptu. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić i się nie zawiodę.

Gość george osborne
a jedz do Somalii, przynajmniej przywieziesz nowy nabytek po 9ciu miesiacach i babcia bedzie dumna z wnusia muzulmana:)

Gość Roxi J
Kiedy wraz z mężem postanowiliśmy trochę pozwiedzać zanim urodzi się dziecko też nic nie wiedzieliśmy, nie martw się :) Z czasem zdobędziesz wszystkie niezbędne informacje, jest taki praktyczny portal, gdzie w 1 miejscu zebrana jest cała niezbędna wiedza na temat wycieczek np. co czeka nas na miejscu: jakie dokumenty należy mieć przy sobie, gdzie znajdują się polskie konsulaty, na jakie choroby zakaźne możemy zachorować oraz jak funkcjonuje lokalna służba zdrowia, czy używanie kart kredytowych jest możliwe, a jeżeli nie, to czy dostępne są bankomaty. Polecam na prawdę ciekawy portal http://www.travelin.pl/atrakcje-turystyczne

Gość ALPY !
TERAZ TO TY JEDŹ W ALPY !!!!! JA DWA RAZY bym się nie zastanawiała gdzie się wybrać zimą.

Gość turystanaetacie_pl
Kochasz podróże? Chciał(a)byś na tym zarabiać? Kliknij na link poniżej a dowiesz się dokładnie jak możesz zacząć podróżować dookoła świata i jeszcze mieć za to płacone!

Gość gość_Kamill_o
poszukaj fajnej lokalizacji na airbnb, tutaj link do uzyskania dodatkowej zniżki http://goo.gl/p9anqp , bardzo fajne miejsca można znaleźć i spotkać ciekawych gospodarzy

jak nie wiesz gdzie pojechać to poczytaj jakiś magazyn o podróżach (w necie jest dużo) np http://magazyn.startholidays.pl :) jak zjedziesz na sam dół to masz poradniki i ciekawostki, a jak cię coś zainteresuje to na górze możesz sobie obejrzeć oferty :)

Gość gość
byłam w Bydgoszczy i jestem w mega-szoku, nie miałam pojęcia jak tam jest ślicznie, mnóstwo klimatycznych zakątków, kręte uliczki z cudnymi kamienicami, knajpkami, kafejkami nad rzeką i kanałami, super architektura Przyznam, że wszystkie te oklepane miasta turystyczne typu Kraków, Toruń, Gdańsk czy Wrocław po prostu chowają się do uroku jaki ma w sobie Bydgoszcz. To moje największe ostatnio odkrycie.

Gość gość
Bydgoszcz faktycznie jest piekna, wbrew stereotypom

Gość patryccja35
Nie wiesz gdzie się wybrać na wczasy ? Zobacz ciekawe oferty podróżowania po Europie w najpiękniejszych miejscach jakie mógłbyś / mogłabyś sobie wymarzyć : http://www.chcebilet.pl/ świetny blog podróżniczy !

Gość gość
Dobrą opcją dla osób z tzw. "budżetem" są tanie linie autobusowe. Można zaoszczędzić i skorzystać na innych atrakcjach. Ja podróżowałam w ten sposób ECOLINES i coż, polecam. Podróż super, linie komfortowe, z wysokim standardem. Na plus.

Gość Milena Kot
ej a ecolines jeździ może do Moskwy? Wybieram się tam lecz swoim samochodem się boję bo jak coś w drodze walnie to będzie tylko kłopot a takim autokarem to w sumie spoko opcja

Gość irena90
Autokarem jedzie się bardzo miło i przedewszystkim bezpiecznie. Ecolines ma rosyjsko języczną obsługę więc na granicy nie ma żadnych problemów wszystko bardzo fajnie i skutecznie załatwiają. Sama odległość nie stanowi problemu dzięki na prawdę wygodnym autobusom które wyglądają jeszcze jak nowe. No a Moskwa? CUUUUUUDNA!!!!!

Gość Milena Kot
Bardzo Ci dziękuję za mega wyczerpującą wypowiedź! Myślę, że po takiej dawce pozytywnych informacji w końcu zdecyduję się pojechać :)