Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksld

jakie dodatki do tej sukni ślubnej

Polecane posty

Gość jaksld

http://www.fotoszok.pl/show.php/35140_45-46.jpg.html hej bede miała suknie ślubna bardzo podobna do tej. doł taki sam góra zwykły gorset wiążany z tyłu. gorset bedzie miał jakies tam ozdoby. jakie dodatki do tego. jakie buty, bukiet rekawiczki bolerko? jaki welon? co z włosami?

Gość jaksld
białych koronkowych butów napewno nie bedzie. chodzi mi o cos orginalnego

Ta suknia jest tak przeładowana, że nie potrzebuje żadnych dodatków. Ja z kolei miałam baaaaaaaaaaardzo skromną, więc pozwoliłam sobie na przykuwający wzrok naszyjnik🖐️ Zresztą, bardzo oryginalny krój:)

Gość jaksld
ja myslalam o jakiejs kolii, takiej delikatnej

Suknia jest bardzo strojna Lepiej odpuść sobie dodatki bo będzie wyglądało źle. Buty radziłabym też skromne.

No, jak uważasz, ale żeby tego nie było za dużo, bo wiesz, nie sztuka się obwiesić jak choinka. Poza tym, suknia jest tak oryginalna, że nie warto od niej odwracać uwagi dodatkami. Ale to twój ślub! Ja też się uparłam przy sukience w stylu Zosi z "Pana Tadeusza" i nikt mi jej z głowy nie wybił. Uważam, że panna młoda powinna ubrać się jak chce, bo to jej dzień i raz w życiu można być gwiazdą:)

Gość jaksld
ale dodatki przeciez musze jakies miec. musze miec jakos zrobione włosy, musze miec welon , buty. Z bizuterii to chce drobna kolie bo okolo 1cm i cos takiej samej szerokosci na rece i nic wiecej

Włosy możesz ładnie nakręcić, trochę nabrokatować. Na tym zdjęciu modelka ma niewielką woaleczkę, która bardzo pasuje do tej sukni - może weź z niej przykład.

Gość jaksld
na woalke nie moge chyba sobie pozwolić bo bym była wyzsza od mojego faceta

Gość jaksld
doradźcie coś