Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak z ferajy 21 on

Czy gruby chłopak ma szanse na znalzienie dziewczyny? poraz kolejny

Polecane posty

Wiem że mnie za raz zjedziecie ale jestem ciekaw.

mój mąż to grubasek a ja fajan laska :) ale ma w sobie to coś, zawsze dobrze ubrany, wypachniony, pedant na maxa, wykształcony- facet może przyciagnąć i zauroczyc kobiete na wiele sposobów! podstawa to pewność siebie! znam mnóstwo związków w których facet jest grubszy a ma fajna żonę, dziewczynę...

Gość brzydkikarzel
nie masz szans tak samo jak karzel :(

Gość pewnie ze ma szanse,
szansa zawsze jest, najwyzej trafisz na taką samą desperatkę jak ty

Masz szanse. Przykład z mojego otoczenia ? Chłopak jest otyły, ale ma świetną dziewczynę. Wróć ;) Narzeczoną od 3 lat ;) . Kobietę przyciągniesz czymś więcej. :) To, że faceci przeważnie na pierwszym miejscu stawiają wygląd nie oznacza, że jest tak z kobietami ;).

Gość kaktus bez igły
A ja jednak mam inne zdanie, w moim otoczeniu jest wiele dziewczyn i z mojego doświadczenia wiem, że patrzą głownie na wygląd.

Gość i tak masz lepiej niz
kurdupel 😠

Gość zależy jak gruby
do bmi 30 ma szanse , a powyzej to juz mniejsze

Gość ciekawe ktora dziewczyna
Dlaczego uważasz że wiesze niż kurdupel?

Bo to jest nie wazne jak gruby , jesli jest wysoki zawsze sie jakas amatorka znajdzie . A jak jest sie kurduplem to o pannach mozna zapomniec :D

Skoro uważasz, że zawsze znajdzie się jakaś amatorka więc podobnie napewno jest w przypadku niskich chłopaków

No nie jestem tak o tym przekonany nie wielu widzialem kurdupli z dziewczynami w przeciwienstwie do wysokich grubasow :O

Ja twierdze inaczej, ale ok. Może lepiej przestańmy się użalać.

Gość smierdzisz pod pachami

Gość lesolei
a ja uważam że tak, ale z drugiej strony seks z kimś kto 3 min. i sapie? sama jestem krągła, wiem znam ten ból, choć nie jestem gruba... jedno co mnie odstręcza osobiście, i moje znajome ( temat na czasie ostatnio obgadany) to właśnie zła kondycja... :) a czy kobieta bez piersi- po amputacji- ma szanse? każdy ma kiedy spotka właściwą osobę:)

Ja nic złego nie widzę w kobietach bez piersi. A jeśli chodzi o moją kondyncje to chyba też nie jest aż tak źle bo regularnie gram w piłke. A w poniedziałek się zdecydowałem wybrac w koncu do dietetyka.

Gość lesolei
i super:) ja miałam taki kłopot pół roku temu, nadwaga niewielka za to samoocena mega dół, poszłam do lekarza, uprawiam sport, schudłam i już mi lepiej chociaż chodzi przede wszystkim o twoje pojmowanie siebie, o samoocenę:) uwierz mi że znam kobiety 120 kg ale z mega seksem bo się czują dobrze ze sobą, akceptują i sznurek facetów za nimi, tak samo moim zdaniem z facetami:) z innej beczki- podobno jest tak że najlepiej dobieramy się z partnerami o podobnych gabarytach...

Gość mmmmmmmaaaa
chlopak z ferajny- a czemu by nie? Jeśli chłopak fajny to nie wazne czy gruby czy nie. Ważne zeby byl czysty, nie smierdział potem , dbal o siebie zeby jakos wygladał i jest juz ok.

W tym problem że ja gustuje w małych i drobnych dziewczynach. I m.in. właśnie dlatego wybieram się do dietetyka.

Gość lesolei
no właśnie:) higiena estetyka i kondycja- a tą można mieć będąc miśkiem:) nie łam się chłopie

A jeśli chodzi o higene, to staram się dbać o siebie. Raczej nigdy nie wyjde bez kąpieli i spryskania się perfumami, a także uczesania włosów i wyczyszczenia okólarów

Tak szczerze mówiąc to się nie załamuje, czasami nachodzą mnie tylko gorsze okresy.

Gość lesolei
chłopaku z ferajny, znam ten ból ja jestem kobietą z ciałkiem, a podobają mi się szczupli faceci... cóż, poza dietetykiem mała rada- można sobie ćwiczyć i ćwiczyć a nic z tego nie wyjdzie jeśli nie zastosujesz tzw. interwałów chodzi o ćwiczenia w rytm tętna które powodują najlepsze spalanie kcal bieganie najlepsze:)

powiem ci że biegać lubię ale tylko na boisku za piłką, bo jak biegam tak normalnie to ludzie częst na mnie jakoś tak dziwnie patrzą a czasami dochodzą do tego słowa

Gość kiedys znajdziesz napewno
tylko niewiem kiedy

Gość lesolei
chłopaku musisz się przełamać ja też to miałam, skutek kompleksów biegaj gdzieś gdzie nie ma zbyt wielu ludków, powiem tak ja pobiegałam sobie na d zalewem i spotkałam starszą panią- zauroczoną tym że biegam i gadam do psa rzucając mu kijki- a ta pani była fachowcem. łaziłam z nią wokól tego zalewu, a ona mnie uczyła jaka aktywność mi posłuży a jaka np. stawy przeciąży w końcu kupiłam sprzęt do domowych ćwiczeń ale głównie dlatego że nie mam zbyt dużo czasu na wyjścia a w domu mogę dymać:)

Gość szukaj a znajdziesz

Gość xccxcx
gruby ma szanse u dziewczyn, u was uroda to 2go rzędna sprawa, gorzej gdybym ja była gruba, tak to widze ;) he

Gość nie ma żadnych szans
po co dziewczynie spaślak? chyba że miałby mnóstwo kasy, ale ty raczej jej nie masz.