Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak z ferajy 21 on

Czy gruby chłopak ma szanse na znalzienie dziewczyny? poraz kolejny

Polecane posty

Gość Krotka pilka
Owszem ma - u takiej samej jak on, albo jak nadrabia portfelem. Ewentualnie jakiejs zranionej desperatki ktora bierze co jest pod reka.

Gość szukajcie a znajdzicie hhaahha

Gość tomtomtom
Gruby chłopak ma dużo większe szanse na znalezienie niż szczupły facet. Wiem to doskonale bo przy wzroście 177 cm ważę około 70 kg i wiem , że z racji mojej postury nie podobam się kobietom , a mam 28 lat. Więc głowa do góry A brzydki chyba nie jestem.

Gość ma szanse.
ma szanse- jak taki sam chudy taki sam- mam na mysli zadbany, dobrze ubrany, miła twarz, fajny charakter

Gość Krótko i zwięźle!
ale pier....ice gruby facet nie ma szans u zadnej panienki chyba ze ma duzo kasy żadna laska nie chce mieć grubego faceta tak jak facet szczupły niechce miec grubej dziewczyny...

Gość bardzo głupi i nudny temat
Gruby facet raczej ma szanse ale pod pewnymi warunkami. Głupi temat

Gość Roksssanka
Ma, ale musi być bogaty.

Ja mam faceta -miśka i jakoś nie widziałam żadnych problemów, jest zadbany, mnie się podoba-i tyle. Oczywiście zaraz najadą, że pewnie sama pasztet jestem, ale taki już urok kafe :)

Gość bardzo głupi i nudny temat
a gdzie go poznalas?

Gość 21-letek
ja mam 196 cm wzrostu i 90 kg wagi. obejrzałybyście się panie za takimi gabarytami?

Gość uyguyvjhfvytfuyfg
nie przesadzaj, nie jestes gruby

Gość Roksssanka
21-letek, a ile zarabiasz?

Gość z chęcią:)
słońce z takim wzrostem :) cukiereczek :)

Gość ależ oczywiście
że gruby chłopak też może znaleźć dziewczynę, ja jestem chuda, ładna wszyscy przystojni mnie podrywają a ja wolę grubych. A i dodam że mam 14 lat:p

Gość sassssssssssssssssss
mam znajomego, który jest gruby ale fajny i ma dziewczyne, szczupłą, wysportowaną i zgrabną. dla niej widać liczył się bardziej charakter od kilogramów a pozatym zawsze można schudnąć!

Gość Pewnie że ma jeśli chce
może wszsytko, wyglad to nie wszystko

Gość gość
Taki chłopak może mieć w sobie więcej kultury niż szczupli, lepiej ubrani i przypakowani razem wzięci, jednak raniąc jego uczucia możecie dziewczyny poczuć jego zemstę. Weźmie się za siebie, schudnie, przypakuje, lepiej się ubierze. wówczas zwrócicie na niego uwagę, lecz on potraktuje was tak jak wy go potraktowałyście i wybierze tę, do której nie ma żalu. Co możecie od niego usłyszeć? Słowa łajdaka większego niż ci za, którymi się oglądałyście wcześniej. Czy będzie wam wówczas miło przypominając sobie jak on został potraktowany przez was?

Gość gość
Marzenia ściętej głowy. Gruby to nie tylko sadło, to stan umysłu.

Gość gość
Jak nie masz wyglądu to musisz mieć kasę i na nią wydawać. Tak to działa. Ale raczej nie licz na to, że będzie Cie szczerze kochać i będzie Tobie wierna!

Gość gość
Szanse bliskie zeru.

Gość anonim bo tak chce
Ja np.jestem zadbany,dobrze się uczę,jestem mily dla innych i jak uważają ludzie z mojego otoczenia mądry,inteligenty,ale gruby tyle ,że jestem w miare wysoki i jesli chodzi o mięśnie ramiona itp.to dobrze zbudowany.Ale wiadomo nogi nie te i brzuch.

Gość gość
W Polsce panuje przesąd, że gruby mężczyzna i chłopak to dobrze wyglądający. Ja jestem szczupły, zadbanym umięśniony do tego porządny, dobrze wychowany, pracowity itd. i nigdy żadna do mnie nie zagadała nawet. Za to otłuszczonych chamów alkoholików widziałem w związku. Dziwny ten świat.

Gość gość
Z własnych obserwacji widzę że na średniego a zwłaszcza wysportowanego szczupła laska poleci, na grubego gruba natomiast szczupłego patyczaka raczej mało która zechce.

Gość gość
Ja mam 17 lat ważę 98 kg i mam szczupłą i wysportowaną dziewczynę nie liczy się wygląd tylko charakter :)

Gość gość
Ma szanse. Kobiety lubią dużych facetów. Wysokich, napakowanych, tym mniej atrakcyjnym dziewczynom gruby facet tez podejdzie. Tylko chudy facet ma przekichane. Taki pon 70kilo nie ma szans, nawet taki całkiem wysoki.

Gość gość
Ja uwielbiam facetów misiów. Nie lubię szczupłych. Ps; zaraz banda polglowkow zje mnie i powie że wyglądam jak kaszalot w konserwie pewnie. Otóż was zaskoczę nie jestem gruba ani OtylA mam za to lekko niedowage niestetyn

Gość gość
No jak sama masz niedowagę to nawet nie szukaj wśród grubych oni tez cha troche ciałka u kobiety.

Gość gość
Ja tam jestem szczuply, ale chętnie wenę sobie taką z krągłościami.

Gość gość
Powiem tak. Zawsze byłem w raczej szczupłym ale dość wysportowanym mężczyzną id zawsze i miałem spore powodzenie. Obecnie nawet jeszcze większe (chyba efekt obrączki). Owszem. Kobiety tez lubią misiowatych facetow ale nie oszukujmy sie ze tylko te dla których wygląd się nie liczy i chcą być pewne że taki "bears" ich poprostu nie zdradzi. Niestety. Największymi samcami rozpłodowymi, modelami, amantami kina są zazwyczaj szczupli i wyrzeźbieni mężczyźni. A nie miśki.