Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka

dziewczyny pomozcie jak kobieta kobiecie

Polecane posty

Gość Franka

cześć, mam 16 lat. ponieważ niedługo czeka mnie dość ważne wydarzenie, a spodziewam się okresu postanowiłam wypróbować tamponów. właśnie dostałam okres, kupiłam tampony i tu pojawia się problem.. kupiłam OB mini, tampon miesci sie do polowy dalej nie da rady... strasznie boli. moja błona ma bardzo dziwny kształt.. właściwie nie mogę jej ''zakwalifikować'' do żadnych typowych opisanych w książkach itd... kiedy wciągne brzuch i powietrze jest jakaś spora dziura, zanika, wciągnę powietrze i znowu.. ale normalnie w blonie nie widać nawet żadnych dziurek... proszę nie piszcie, że nie miałam lub nie chodziłam na lekcję biologii, na biologii takich tematów po prostu nie ma... a ja jestem dziewicą i tak szczerze to nie znam w ogóle swoich narządów płciowych.. nie wiem co robić... dzięki za pomoc

Gość madry jak zawsze
dziecko idz sie uczyc, bo testy czekaja.. nie umiesz wsadzac tamponow to uzywaj podpasek proste, nie?

Gość Franka
pomoże ktoś? to naprawdę ważne

Gość Duszyczkaa24
Co to za wydarzenie że koniecznie musi być tampon??

Gość Franka
okres mam od 4 lat... chciałam przerzucić się na tampony, bo wygodniejsze podobno

Gość Franka
seks analny z moim sąsiadem :)

Gość Franka
swietny podszyw ;)) gratuluje

Gość Franka-hmm może tak
spoko ;) po pierwsze rozluznij się i przeczytaj ulotkę dołączoną do opakowania.Po drugie nie wkładaj tampona na siedząco czy stojąc -jest trudniej zwlaszcza na początku najlepiej będzie jeżeli ułożysz sobie prawą nogę odrobinkę wyżej (na stoleczku itp) i wysuniesz ją lekko do przodu lewą ręką rozchyl wargi sromowe -to ułatwi ci dostęp do pochwy. Samego tampona wsadz pod kątem (lekko) i nie delikatnie tylko zdecydowanie :) i będzie dobrze