Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwietniowa 28

Lot samolotem w ciąży, potrzebne zaświadczenie ????

Polecane posty

Gość Kwietniowa 28

Prosze o pomoc, jestem na początku 6miesiąca i lece samolotem na krótkiej dwugodzinnej trasie, czy potrzebuje zaświadczenie od lekarza, by przedstawic je przewoxnikowi????

Gość Kwietniowa 28
chcę dać dziecku na imię Azor. czy na to też jest potrzebne zaświadczenie od psychiatry? :(

Gość Kwietniowa 28
jak juz sie podszywasz debilu, to przynajmniej powiedz cos mądrego

Gość Kwietniowa 28
a jak widać garba na plecach to muszę mieć zaświadczenie od ortopedy?

Gość Kwietniowa 28
Dziekuję Wam za odpowiedzi, słyszalam, że czasem nie chcą wpuścić bez zaświadczenia, że ciąza przebiega prawidłowo na poklad, ale na to nie ma reguly. Lece za tydzień, a do ginka ciężko sie dostać, w sumie brzuszka na razie tak nie widać, ale jak bedę wracala 3 tyg póxniej to może być juz większy :-) i bardziej widoczny. P.S. szkoda, ze tacy podszywający sie idioci maja tu wstęp, widocznie ktoś dostal zwolnienie z psychiaatryka na weekend ;-)

Gość Kwietniowa 28
pierwszy raz zjem ciepłą kupę na pokładzie samolotu tanich linii lotniczych, bo na inne mnie nie stać :(

ja lecialam samolotem w polowie 7 miesiaca i niemialam zadnego zaswiadczenia i nikt o takie nie pytal nawet pytalam sie tylko gina czy moge leciec (ok 2,5godz) powiedzial ze nie widzi przeszkod i polecialam

Gość bgghds]
zobacz na stronie przewoźnika którym lecoisz tam wszystko jest napisane ja leciałam Ryanairem w 6 miesiącu i nikt ode mnie nie chciał żadnego zaświadczenia.

Gość nigdy nie zostawilabym
Ja lecialam w 6 miesiacu..tzn chcialam leciec,bo mnie nie wpuscili,bo stwierdzili,ze zbyt wysoka ciaza

Gość nitka12
nie musisz miec zaswiadczenia ,potrzebne jest bodajze az po 7 miesiacu,ja np latałam wizzair-em i tam jest wymagane zaswiadczenie po 31 tyg. ale nawet jak nie masz to nikt cie nie wygna z samolotu. takze mozesz miec ale nie musisz w twoim przypadku:) pozdrawiam

Gość nitka12
nie musisz miec zaswiadczenia ,potrzebne jest bodajze az po 7 miesiacu,ja np latałam wizzair-em i tam jest wymagane zaswiadczenie po 31 tyg. ale nawet jak nie masz to nikt cie nie wygna z samolotu. takze mozesz miec ale nie musisz w twoim przypadku:) pozdrawiam

lecialam wizzair bedac w 8 mies ciazy(musialam) i nie pytali sie o zaswiadczenie,chociaz takowe posiadalam.