Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaMłodaMama

Mąż mnie zostawił do 18-latki

Polecane posty

Gość ZałamanaMłodaMama

Witam,nie wiem juz co zrobic.Pare tygodni temu dowiedzialam sie,ze moj mąz ma romans z 18-latką.My z mezem mamy po 32 lata.Mamy dwoje dzieci.Corka 7 lat i pol roczku druga.Zalamalam sie jak dowiedzialam sie o jego romansie.Od tamtej pory mieszka z nia.Tzn.wynajmuja mieszkanie:(

Gość ZałamanaMłodaMama
Nie chce juz tego faceta znac!Jego Rodzice są innego zdania,mowia,ze tak czasami jest z facetami ale powinnam przeczekac jego wybryk i robic to dla dobra dzieci.Ja nie zamierzam ciagnac dalej tego malzenstwa

Gość karterr
Kazdy facet musi sie wyszumiec.

Gość ZałamanaMłodaMama
Prosze mi tutaj glupot nie pisac.W nastepnym tyg.składam pozew o rozwod i tyle.Sama wychowam dzieci i mam go gdzies

Maskara:o nie wiem co ci napisać, ale to na pewno dla ciebie poniżające. To okropne, spłodzić dzieci i zostawić je "zużytej" matce. Taki samiec nie potrafi kochać, bo gdyby kochał, zawsze byłabyś dla niego piękna i nie potrzebowałby młodych dup jako odskoczni. I to tłumaczenie - facet musi się wyszumieć...:o A jeśli kobieta ma kochanka, to od razu puszczalska. Nie win tylko tej młodej dziumdzi. Pewnie siano w głowie dziecko jeszcze ma:(

Niech się mężuś wyprowadzi i na weekendy bierze dzieci, osiemnastka będzie miała co robić. No ale chyba była świadoma, że będzie się musiała razem z nim zająć dzieciaczkami. Tobie, autorko, współczuję, trzymaj się ciepło

Haha, ja się mu nie dziwię. Pewnie kiedy braliście ślub byłaś zupełnie inna, a teraz jesteś starą, grubą nieznośną flądrą która zapewne broniła mu wychodzic gdziekolwiek :D🖐️

Gość ZałamanaMłodaMama
Nie bede plakała okazam sie wzykłym dupkiem i tyle.Zostawił zone i dzieci dla małolaty,ale jego rodzice wciaz mi wydzwaniaja,zebym mu dała szanse jak sie opamieta.Chyba na leb upadli

Gość ZałamanaMłodaMama
Jestem zadbana,nie jestem gruba:)Tak mi sie napisalo;)wiecie mam teraz metlik w głowie.Wiem,ze mu nie wybacze i nie o to chodzi,tylko mysle jak sobie teraz zorganizowac zycie

Oj nie pierdol głupot. Dziecmi moze się dalej zajmowac, zależnie co postanowi sąd. Nie zostawił ich tylko zostawił ciebie - podejrzewam, ze miał dobry powód, bo zdradzaja raczej stare pierniki a nie 32 letni mężczyźni. Także tutaj jest opisana tylko jedna strona - chciałbym poznac jego wersję by byc obiektywnym.

czynnik psi-------------------------------- bardzo ci współczuję małego światka, w którym wegetujesz od urodzenia i w którym tylko dupa ma jakieś znaczenie. Ciekawe, jak ty wyglądasz? Kaloryfer na brzuchu? Jeśli wg twojego ograniczonego sposobu postrzegania świata małżeństwo polega tylko na ładnym wyglądzie partnera, to już teraz radzę sznur i do piwnicy!

Gość ZałamanaMłodaMama
Tak jak pisałam zdania nie zmienie co do rozwodu!Oczywiscie ta 18-latka wie,ze on ma rodzine.

Gość jestem taka brzydka
wina tej 18 letniej ,dobrze wie co robi, pcha sie w kase ! :O

To teraz się dowie na własnej skórze - dziećmi się zajmujecie po połowie. Chciałabym ich widzieć... Panna zamiast seksu będzie poginać z wózkiem. A Ty, autorko, masz czas na kąpiel w pianie i świeczuszki :)

Gość ZałamanaMłodaMama
Czynnik psi gadasz takie glupoty.Nie zostawił tylko mnie,ale dzieci rowniez.Zadał mi pytanie ostatnio jak dzwonil( w sprawie swoich rzeczy)zebym mu nr nie wykrecila z dziecmi i mu ich nie oddała przypadkiem.Porazka!On był zawsze dla nas troskliwy

Klitaj spokojnie dziewczynko bo złośc piękności szkodzi :D🖐️ Jeśli żona nie dba o siebie, nie szanuje swojego wyglądu bo myśli, ze jak już są małżeństwem to nie musi - to ja rozumiem dlaczeo wolał młodszą. Fakt, nie pochwalam tego bo miał w końcu dzieci - ale co się stało to się nie odtsanie. Ale rozumiem, że jako kobieta będziesz jej bronic. Ja nie stoję po niczyjej stronie, bo nie znam pełneo obrazu sytuacji. On zrobił źle, ale wątpię, by ona była bez winy.

Gość ZałamanaMłodaMama
On byl dla nas bardzo dobry zawsze.Nie wiem co mu sie stało?Ten romans mu padł na głowe calkowicie.ten tekst z dziecmi był okropny.

No jesli coś takiego powiedział - to znaczy to, ze jest zwykłym bezmózgim chuujem. I masz rację, takiego trzeba się pozbyc jak najszybciej. Ciekawy jestem jak długo zostanie przy nim ta 18-stka :o

Czynniku - w tej kwestii, że każdy kij ma dwa końce, masz rację, ale nie sądzisz, że skoro ona jest w tej chwili w tak kiepskim stanie, pewne sprawy można jej przedstawić w delikatniejszy sposób. Na tym polega kultura:o I nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak upokarzające jest dla kobiety, kiedy facet odchodzi do jakiejś nieopierzonej dziumdzi:o

Gość oczywiscie_ja
facetowi zalezy przede wszystkim na tym, by jak najliczniej sie rozplenic, najkorzystniej zasiac swoje nasienie nie bron mu tego :) to dla dobra gatunku :)

Gość ZałamanaMłodaMama
Czynnik psi-jaki Ty ograniczony jestes.Doszukujesz sie mojej winy, a nie wiesz jak było!I co mozesz powiedziec o moim wygladzie.Zresztą tu nie chodzi o zaniedbanie zon tylko o odpowiedzialnosc facetow, a raczej brak tej odpowiedzialnosci

Gość ZałamanaMłodaMama
Teraz mysle jak sobie zorganizowac zycie

Gość oczywiscie_ja
poza tym jaka ty tam mloda, szczegolnie w zestawieniu z osiemnastka oszukuj sie dalej :)

Naturalna kolej rzeczy. Rozpłoduwa w domu dzieci bawi a na imprezy i do bzykania młoda i zgrabna laska. jedyne co nietypowe to że w takim wieku bo zazwyczaj po 40 tak się robi z tego co widze po innych

Gość ZałamanaMłodaMama
Bylismy wrecz idealnym malzenstwem,tak uwazały kolezanki.Oczywiscie kłotnie sie zdarzały jak w kazdym związku.Ale ogolnie bylismy zgodni.Nie spodziewalam sie po nim czegos takiego.Zostawil mnie i dzieci dla gowniary