Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Obywatelu shatyn nie przejmujcie się ... Jarosław jest jeszcze bardziej znienawidzony od swojego brata więc nie ma szans wygrać. Będzie wielka mobilizacja "przeciw Jarosławowi " . Tak więc ja jestem spokojny że mamy przed sobą prezydenture z wąsem :D

tacy pewni jestescie wygranej wasatego pol chlopka a pierdolicie non stop o tym jakby dupa sie trzesla ze strachu ze moze nie wygrac bo wtedy trzbea bedzie podkulic ogonek i wyjebac z forum z predkoscia swiatla i wrocic z kolejnym nickiem...... :D amatorka chodzaca

Gość Lupus esse
Obywatelu. Jesteś przestawićielem Powskiego betonu czy nie? Jeśli tak to dlaczego tak ostro piszesz o Rosole. Zatrułeś się czymś dziś czy jak?

Gość Lupuss esse
Przedstawiciel Powskiego betonu to jednostka w gruncie rzeczy nieskomplikowana. Choć skomplikowany jest bardzo proces docierania do jej świadomości tego co jest prawdą. Bywa że jest w stanie te prawdę pojąć dopiero wtedy gdy ma już (i tu cytat)"krew i spermę"na twarzy.:-D

" Lupus esse Obywatelu. Jesteś przestawićielem Powskiego betonu czy nie? Jeśli tak to dlaczego tak ostro piszesz o Rosole. Zatrułeś się czymś dziś czy jak? " Moja stopka jest przewrotna :D i wiele moich wypowiedzi krytykuje PO :-) dzieki za pytanie jak widzisz wyjasniłem :-) PO to mój wybór od prawie 10 lat , ale niestety od pewnego czasu głosuję przeciw PIS a nie za PO " Przedstawiciel Powskiego betonu to jednostka w gruncie rzeczy nieskomplikowana. Choć skomplikowany jest bardzo proces docierania do jej świadomości tego co jest prawdą. Bywa że jest w stanie te prawdę pojąć dopiero wtedy gdy ma już (i tu cytat)"krew i spermę"na twarzy. " A za to to już tylko IGNOREK :D mandarynko moja :classic_cool:

Gość oddaj mi chleb
obywatel co prawda w oczy kole? ja też byłam głupia i głosowałam na PO.

Gość ImCoolandIndie
Obywatelu. Lupus pisząc z "cytatem"nie miał na myśli Ciebie. Zapewne napisał to w kontekście przeciętnego zwolennika. Ale ale. Napisałeś że PO to Twój wybór od prawie 10lat. Uuuu no to jesteś od samego początku z platformą bo jako stowarzyszenie utworzono ja w 01.2001r a Rejestracja jej jako partii miała miejsce 03.2002r. Prawie dziesięć lat oznacza że wręcz "antycypowałeś"tę ideę.:-D Napisałeś "od pewnego czasu głosuje przeciw PiS a nie za PO"-to jest naprawdę równie przewrotne jak Twa stopka. Bo jeśli stawiasz krzyżyk przeciw PiS choć nie za PO(ALE NADAL W PUNKCIE GDZIE JEST KANDYDAT PO)to bez wg na zamysł czy przemyślenia rezultat jest ten sam. Udzielasz poparcia Po.:-D Przewrotne to bardzo.:-D

Gość chamstwo sie szerzy natopikach
obywatel był nawet grzeczny dzisiaj jak nie było shatyna, a jak wrócił jego pan:D to od razu zaczął szczekac :D

Gość obywatel vel shatyn
nie doczytal ten chlopek roztropek w wikipedii kiedy platfusy powstaly:D

Gość gazeta wyborcza jest be..
Bielan: To nie prezydent kazał lądować Bielan stwierdził, że to Naczelne Dowództwo Sił Powietrznych wydało pisemny rozkaz lądowania w Tbilisi na polecenie ministra Klicha, z którym prezydent miał rozmawiać przez telefon. Bielan twierdzi, że był obecny w czasie tej rozmowy. Bogdan Klich, z którym rozmawiało Radio Zet, zaprzecza słowom Bielana: - To czyste kłamstwo . Prezydent zadzwonił do mnie i polecił mi zmianę trasy lotu samolotu, tak żeby mógł dolecieć do Tbilisi. Wysłuchałem tego, co pan prezydent miał mi do powiedzenia i odmówiłem wykonania tego polecenia, ponieważ polecenia wydawać mi może tylko pan premier, który jest moim zwierzchnikiem. Na tym rozmowa się skończyła - relacjonuje Klich Shatyn tak sie czepiasz mojego zdania, to masz cytaty, napisałes, ze prezydent wydał na pismie polecenie poprzez genarałów, wiec Klich kłamał czy nie?? bo mi własnie o to chodziło, ze było takie pismo, które Prezydent sam wystowowac nie mogł...

19:02 [zgłoś do usunięcia] oddaj mi chleb obywatel co prawda w oczy kole? ja też byłam głupia i głosowałam na PO. Jaka prawda ? ja głupi nie byłem wiedziałem dlaczego głosuję :-) 19:10 [zgłoś do usunięcia] ImCoolandIndie Obywatelu. Lupus pisząc z "cytatem"nie miał na myśli Ciebie. Zapewne napisał to w kontekście przeciętnego zwolennika. Ale ale. Napisałeś że PO to Twój wybór od prawie 10lat. Uuuu no to jesteś od samego początku z platformą bo jako stowarzyszenie utworzono ja w 01.2001r a Rejestracja jej jako partii miała miejsce 03.2002r. Prawie dziesięć lat oznacza że wręcz "antycypowałeś"tę ideę. Napisałeś "od pewnego czasu głosuje przeciw PiS a nie za PO"-to jest naprawdę równie przewrotne jak Twa stopka. Bo jeśli stawiasz krzyżyk przeciw PiS choć nie za PO(ALE NADAL W PUNKCIE GDZIE JEST KANDYDAT PO)to bez wg na zamysł czy przemyślenia rezultat jest ten sam. Udzielasz poparcia Po. Przewrotne to bardzo. Powiem tak ... taką przewrotnością kieruje się wielu Polaków inną sprawą jest ocena takiego postępowania - możesz to potępiać Ja zaś powiem tak : głosowanie przeciw PIS i wpisanie krzyzyka na PO to oczywiście w istocie swej - oddanie głosu na PO :-) ale uzasadnieniem takiego postępowania jest chęć nie dopuszczenia ludzi takich jak Jarosław do władzy i ma swoja logikę takie postępowanie i nie uważam go za naganne naganne wg mnie - jest nie branie udziału w wyborach wcale uważam że należy wziąść odpowiedzialność za nasz Kraj i w pewnych sytuacjach wybrać " mniejsze zło " " Prawie dziesięć lat oznacza że wręcz "antycypowałeś"tę ideę. " Bardzo podobała mi się ide przyświecająca PO u jej zarania kiedy byli tam śp.Marszałek Płazyński i Olechowski. Podobała mi się PO w 2003 roku i Jan Rokita w Komisji rywinowskiej . Od pewnego czasu osoby takie jak Miro, Rosół i Chlebuś zaczęły mi obrzydzać PO co nie oznacza że już kompletnie się z ich postulatami nie zgadzam ..... " chamstwo sie szerzy natopikach obywatel był nawet grzeczny dzisiaj jak nie było shatyna, a jak wrócił jego pan to od razu zaczął szczekac " Wyjątkowo się odniosę --->>> nikogo nie atakuję pierwszy . Wszystkie moje ostre posty kieruję do osób które mnie obraziły ( ciota , pedał itp. ). Z Shatynem zgadzam się w wielu kwestiach ale nie jest dla mnie autorytetem bo to taki sam uzytkownik forum jak JA tylko nieco dojrzalszy o te parenaście lat . Za to cenię Shatyna ponieważ prowadzi dyskusję na poziomie.

Gość Kandydat JK
Władza ponad wszystko Jednak żądza władzy zwyciężyła. Reszta frazesów to pic dla maluczkich pisuarowych żołnierzyków, ktorych tutaj nie brakuje Gadaja gadają, a tak na prawdę nie wiedzą o czym

Więcej na posty o "szczekaniu " , " moim Panie shatynie " nie odpowiadam już i tak wystarczająco się ubródziłem odpowiadajac na ten jeden głupi post :-O osoby prawdopodobnie emocjonalnie rozchwianej :-( to tyle

Gość Po trupach do celu
A teraz sie zapytam, KTO najwięcej POLITYCZNIE skorzystał na tragedii? Idąc nawet po trupach rodziny. Dla mie to pocieszenie, że przegrana Jarosława to przegrana całego PiSu Jar przegra i pociągnie za sobą na dno cały PiS tak trzymać panie prezesie, zadanie wykonasz zapewne wzorowo. I O TO LOTO

Gość Do ...........
[Bielan: To nie prezydent kazał lądować] Bielan klamie w żywe oczy i dla mnie jest skończony jako polityk zresztą tak samo jak Jarosław Nie lubię kłamczuchów Polityk nie może okłamywac swoich wyborców bo jest SKOŃCZONY KONIEC KROPKA PS Piszesz androny i sam wpędzasz się w kozi róg więc skończ bo to co piszesz świadczy tylko źle o tobie i kompletnej niewiedzy

Gość wyborcza jest be..
mnie sie wydaje, zę gdyby nie było tutaj Shatyna, to rozmowa wszystkich innych o róznych pogladach byłaby o wiele lepsza i na poziomie, po prostu on wyzwala cos takiego, ze człowiek robi sie agresywniejszy w swoich wypowiedziach... sorry ale takie mam spostrzezenia zagladając tutaj...

Gość ImCoolandIndie
Co w tym takiego niesamowitego i nagannego że JK Kandyduje. Jeszcze niedawno np Shatyn się wyprodukował na tzw przejściowym topiku że"JK idzie po władze korzystając z faktu czyjejś śmierci"czy jakoś tak. Uważam to za szalenie krzywdzące i niesprawiedliwe. Tak zasadniczo można też napisać o Komorowskim i o każdym innym który będzie startował w wybórach. Raczej określiłbym to iż się Przemogł. A nie że jest czegoś żądny. Obywatel napisał że Shatyn potrafi prowadzić dyskusję w sposób dojrzały. Jeśli potrafi to znajwyraźniej nie korzysta z tej umiejętności albo wogóle jej nie ma.

ImCoolandIndie ---->>> obywatel ma taka opinię a TY możesz mieć odmienną ale z tego powodu nie wyzwę ciebie od pedałów jak niejaki wawcia mnie :D " mnie sie wydaje, zę gdyby nie było tutaj Shatyna, to rozmowa wszystkich innych o róznych pogladach byłaby o wiele lepsza i na poziomie, po prostu on wyzwala cos takiego, ze człowiek robi sie agresywniejszy w swoich wypowiedziach... sorry ale takie mam spostrzezenia zagladając tutaj... " We mnie nie wyzwala , cieszę się że jest ktoś z kim mogę sie tutaj dogadać . Myślę że Shatyn obnażając u wielu osób ich niedojrzałośc/głupotę itp. wyzwala takie właśnie odczucia .

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm...
"Jeśli Kaczyński wykorzysta tragedię smoleńską to straci" Tylko juz na dziń dobry wykorzystuje śmierć brata i bratowej Dowód : [Jarosław Kaczyński ogłosił, że jest kandydatem PiS na prezydenta. "Tragicznie przerwane życie prezydenta, śmierć elity patriotycznej Polski oznacza dla nas jedno: musimy dokończyć ich misję" - napisał w oświadczeniu, w którym ogłosił decyzję o kandydowaniu.] Po trupach do celu OTO HASŁO WYBORCZE JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO

Gość NIECH KANDYDUJE
i tak przegra, a wtedy pisuary pojda w niebyt polityczny co daj Boże Amen