Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość PiS potrzebuje nowego
szefa a nie Jarosława Szef Jarosław K. to dla PiS-u oznacza koniec PiSowi potrzeba nowego młodego przywódcy, świeżego powietrza ... Podpieranie się RM i KK nic nie da, ludzie i tak ęda głosować tak jak uważają Mają dosyć podziału, kłótni , obelg, lekceważenia ... Ludzie chca spokoju, prezydenta, który będzie łączył Polaków nie dzielił ...

Gość wyborcza jest be..
19:42 [zgłoś do usunięcia] Do ........... [Bielan: To nie prezydent kazał lądować] Bielan klamie w żywe oczy i dla mnie jest skończony jako polityk zresztą tak samo jak Jarosław Nie lubię kłamczuchów Polityk nie może okłamywac swoich wyborców bo jest SKOŃCZONY KONIEC KROPKA PS Piszesz androny i sam wpędzasz się w kozi róg więc skończ bo to co piszesz świadczy tylko źle o tobie i kompletnej niewiedzy Wiesz mam gdzies co myslisz w co ja niby sie wpedzam.. ale sami jestescie hipokrytami, bo w to, ze Prezydent powiedział, ze wydał polecenie na pismie poprzez genarałów, to w to wierzycie, ale ze Klich kłamal, ze nic takiego nie wydał to nie mozecie zrozumiec...wiec jak to jest :O

Gość Jak chodzi o lot do Gruzji
pilot odmówił wykonania polecenia Lecha K. i miał takie prawo

Wszystki te dyskusje na temat katastrofy Smoleńskiej - teorie o przyczynach , czy Prezydent naciskał czy nie to własnie bicie piany . Gówno ustalimy bo i tak trzeba poczekać na wyniki sledztwa i pewnie nam wszystkiego nie powiedzą :-O

Gość Do ....musztarda
dokładnie masz rację, o tym zdarzeniu szeroko pisały i mówiły media, sprawa jest wyjaśniona i oczywista Pilot zachował się tak jak powinien i pewnie dzieki temu przedłużył życie Lecha K. Tak to bywa jak niektórym osobom stanowisko uderzy do glowy - mam tutaj na mysli Lecha K. i szafowanie nie tylko swoim życiem, ale również życie innych co jest godne potępienia.

Gość Tak dokładnie obywatelu ...
Trzeba poczekac na wyniki sledztwa i koniec kropka

Gość ImCoolandIndie
On tu jest. Czuje to.:-D Zaczaił się w pomarańczowym płaszczu.... Cicho cicho sza....shatyn.:-D/ a tak na poważnie. Nadal się nie zgadzam. On ma prawo. To jest jego prawo.Nie nam to oceniać. Jeśli nie on to któż inny z tego stronnictwa? A tak wogóle to nie wiem czy on kiedyś to "trupach do celu"miał za hasło wyborcze. Bardzo wątpię. Jest inna nietypowa sytuacja. To są przedterminowe wybory z powodu tragedii. To wymaga okrutnie trzeźwego myślenia.Tak na marginesie. Czy nie wydaje się wam że pełny zakres obowiązków(władzy wykonawczej)prezydenta będący w rękach kogoś z ustawodawczej stanowi naruszenie trójpodziału władzy? Teraz on będzie podpisywać ustawy itd.itp. I czy o wiele lepiej nie byłoby w sytuacji gdyby prawo przewidywało organ wiceprezydenta? Moim zdanie ustawa zasadnicza jest tu źle skonstruowa. Tak wogóle widzę po tym co p.o. Głowy Państwa Próbuje zrobić teraz z niektórymi ustawami że Prezydent powinien zawetować parę ustaw przed wylotem.Zresztą skąd miał wiedzieć co go czeka.:-(

Gość wyborcza jest be..
We mnie nie wyzwala , cieszę się że jest ktoś z kim mogę sie tutaj dogadać . Myślę że Shatyn obnażając u wielu osób ich niedojrzałośc/głupotę itp. wyzwala takie właśnie odczucia . obywatelu, ciekawe bardzo.. ja nie moge odpowiadac za innych co bluzgaja, ale jak Wy traktujecie tutaj ludzi o innych pogladach, te niektóre posty ponizajace, to sie nazywa wg Ciebie kulturalna rozmowa..:(

Gość jak widac shatyn i obywatel
maja swoja zabawke swoj sens zycia ktory znalezli w swoim temacie na forum dla kobiet caly dzien napierdalaja w klawiature a shatyn to juz w ogole nie wie ze istnieje tez inny swiat poza jego tematem

a więc to prawda o Jarku K??? o KOORWA :( Ja wszystko roumiem ale wykorzystywanie tej tragedii, ahhh... żal większośc ludzi zagłosuje na niego z litosci i wcale mnie nie zdziwi jak wygra. To chamstwo :(

" obywatelu, ciekawe bardzo.. ja nie moge odpowiadac za innych co bluzgaja, ale jak Wy traktujecie tutaj ludzi o innych pogladach, te niektóre posty ponizajace, to sie nazywa wg Ciebie kulturalna rozmowa.. " 1. niejaki Myrevin nazwał mnie skurwysynem 2. niejaki wawcia nazwał mnie ciotą i pedałem oraz napisał że "liżę odbyt shatynowi" Czy wobec tak wsciekłych ataków dziwisz mi się że się bronię ? Jestem tylko człowiekiem ... nikogo tutaj nie poniżyłem a jeśli tak podaj cytat. Na chamstwo odpowiadam chamstwem a na uprzejmość uprzejmością , nie nadstawiam drugiego policzka ... Robię sobie owszem SZYDERE ale z osób wypisujących np. że JA to Shatyn ..., że Shatyn to esbecka świnia, że Ja jestem na sznurku shatyna itp. itd. w innych przypadkach doprawdy mozna się ze mną dogadac a jeżeli czymś Cię uraziłem to przepraszam

obywatel prawda jest taka że wy wszyscy tutaj bez siebie wytrzymac nie możecie. Niby sie besztacie , niezgadzacie itd ale jak tylko zjawi sie wawcia to od razu dyskusja pełną gębą. :classic_cool: o czym byscie pisali - na tym polega dyskusja a że raz mniej czy bardziej kulturalnie to cóz - takie życie :classic_cool:

Gość wyborcza jest be..
zapewniam Cie obywatel, ze jest tutaj sporo osób, które nie uzywaja bluzgów... i nie mozna za dwie osoby wyżywac sie na innych, bo to jest uogólnianie... I widzisz z Tobą rozmawiam normalnie, mimo ze napisałes ze nie nawidzisz PISU, ja nie toleruje tego co robi PO, i jakos nie ma problemu, ale z Shatynem tak nie jest, bo nie jest i juz :D

Prawda jest taka że mogę żyć bez osobnika Wawcia :-O i że jeżeli z nim zaminiłem zdanie to wówczas gdy mnie obraził . Od pewnego czasu ignoruję tego osobnika :-) a to że jest to forum to nie usprawiedliwia wszystkiego i Ja tez pewnie miałem nieciekawe wejścia, ale zostałem sprowokowany

Gość wyborcza jest be..
xscape w sumie ma racje... ciagnie tu na topik :D bo wawia wcale taki zły nie jest, tylko jest ostry w słowach :D

" I widzisz z Tobą rozmawiam normalnie, mimo ze napisałes ze nie nawidzisz PISU, ja nie toleruje tego co robi PO, i jakos nie ma problemu, ale z Shatynem tak nie jest, bo nie jest i juz " Gra i trąbi zespół Kombi :classic_cool: wszystko spoko :-)

Gość wyborcza jest be..
no wlasnie obywatel, kazdy inaczej sie zachowuje kiedy zostanie sprowokowany...kazdy...

W jaki sposób sprowokowałem Wawcię że nazwał mnie ciotą ? wiesz czym ? Bo ośmieliłem się zgadzać z Shatynem i z nim rozmawiac. To nie jest ostrośc wypowiedzi - mylisz pojęcia ... to zwykła podłość :-O

wyborcza jest be--->>> zdechla jedna chociaz z waszej rodziny czy jeszcze nie?? bo jesli tak to oglaszam swieto ze jednej k**wy od twojej strony mniej " Podoba ci się ta ostrość wypowiedzi ? :-O jeśli tak to gratuluję bo nawet forum tego nie usprawiedliwia

dostalej jelopie po dupie za to ze wkroczyles na ten topik nie znajac nikogo i nagle zes naskoczyl na mnie za jakis wyrwany z kontekstu tekst ktory skierowalem do tego oszoloma shatyna. i bedziesz juz regularnie po tej dupie jelopie dostawal. pogodz sie z tym i nie zapomnij napisac IGNOR i dodac usmieszkow kilka