Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość kamila myrevin-shatynówna
Leczy się też kilkunastu aktorów , księży , polityków i miliony obywateli ! Miej wyczucie na "sprzęgle" ! Nie bądź tym przysłowiowym i wykpionym pisiorkiem !!!

nie jestem pisiorkiem jestem tylko zdecydowanym przeciwnikiem PO i dlatego w wyborach wybieram mniejsze zlo :D:D ps. ahh jakie pomocne w zyciu sa nie raz te haselka innych....

Gość uprzejmie donoszę........
iwonka uciekła:D obywatel się pojawił:D OBYWATELU IWONKO nie wstydż się swoich upodobań to jest wolny kraj i facet w sukience też może sobie łazić:D:D:D:D:D:D

Gość uprzejmie donoszę........
ZAGADKA jak kto tym razem wroci Obywatel ? to jest ciota, cały dzień na kafe:D:D:D

Gość Lupus esse
Coś w tym jest. Piłsudski miał możliwość wypowiedzieć kilka ciekawych sentencji. Między innymi tę że"w Polsce bez bata rządzić się nie da":-D Ja oczywiście nie jestem rzecznikiem autorytaryzmu. Jak powiedziałem doceniam demokrację. Ale zwróciliście uwagę na to że w wielu wypadkach by wywalczyć dobre prawo u nas musi stać się jakąś tragedia? I tak jest ze wszystkim. Z prawem karnym. Podatkami. Prawem handlowym czy służbą zdrowia. Dziś znów w tv pokazali człowieka któremu kazano w sytuacji gdy miał zawał w szpitalu(sic!)zadzwonić po karetkę i przewieść go do innego miasta gdzie jest oddział kardiologii bo nie do końca byli pewni czy to nagły wypadek a był nagły. Zabójcze przepisy. Ciekawe co na to pani Kopacz? Piłsudski jednak miał rację.

Piłsudski , pomijając jego zasługi dla Polski był człowiekiem bardzo wulgarnym i dość swobodnej obyczajowości . Co jest niczym dziwnym w środowisku wojskowym dawniej i dzisiaj . Wszelkie jego powiedzenia dość łatwo można znaleźć w necie . Ostrzegam od lat 18 !!

Tyle napisaliście, że nie mam siły poczytac. Ale jak widze tu jakieś orange działają ... ps.zglos wszystko na smietnik bedzie ci latwiej :D:D:D

Myślę, że nie w autorytaryzmie problem.... ale w naszym braku zdrowego rozsądku, jakiegoś uporządkowania, zorganizowania... Widać to na każdym kroku... A wracając do bata, to niestety czy nam się to podoba czy nie Polacy maja chłopskie korzenie i może to tak determinuje naszą... niezborność. http://pl.wikipedia.org/wiki/Eberhard_Mock :D:D:D:D:D

Gość Hellox iv
Słyszeliście?! Ten szyfrant który miałbyc w chinach nie opuścił Polski. Znaleziono jego ciało pod Warszawą. Na potwierdzenie jego tożsamości składają się na razie dokumenty jakie miał przy sobie jak i wyciągi bankowe. Tvp info.:O

Gość swiety walesa z matka boska
w klapie ponoc przysiegal na krzyz swiety ze bedzie dobrym tw bolkiem ale spoko komora podpisze ustawe o ipn POrabance przejma calkowita wladze i bedzie mozna sie modlic do swietego walesy bo w koncu nalezy skonczyc zyc historia zostawic wszystko co za nami i isc do przodu ze swietym walesa na sztandarze a we wszystkim moze nam dopomoc likwidacja ipn abysmy my rowniez zostali swietymi :D :D a ciekawe jak tam swiety komorowski czy znalazl aneks WSI w palacu prezydenckim gdy dogaszali samolot w smolensku

Gość Lupus esse
To prawda Kamila. Ja nie idealizule jego postaci. Znam wiele gruntownych poglądów krytycznych dla jego działań politycznych czy wobec osób z otoczenia które na to nie zasłużyły. Ale pewne jego spostrzeżenia są słuszne.

I to jest jedynie słuszne podejście do historii . Opierając się na suchych faktach , bez koloryzowania , przedstawiać to co się wydarzyło w przeszłości . Grubą kreską oddzielać opinie , hipotezy , domniemania . W szczególności przedstawiać domniemane intencje postaci historycznych jako pewnik .

Gość Info info info
Tzn jest tak. Znaleziono ciało mężczyzny a wraz z nim były jego dokumenty i papiery z banku wyciągi itd. Więc do końca nie wiadomo czy to on na razie. Trwa identyfikacja. No ale to dziwne. Bardzo dziwne.:O

Gość OMG WTF
A niech ryje. Dobrze by było żeby tak wszyscy ryli. A nie tylko"wysłaliśmy w tej sprawie odpowiedni wniosek". No ale dobrze dobrze. Trzeba poczekać. Fakt.

Gość Fedefed
Ale to przekręcenie nazwiska prezydenta to niesmaczne. Mogliby przybastować trochę. No niby lansują się na takich. Ale bez przesady.:O

Shatyn ----->>> przewiduję pojawienie się komentarza - " o przydupas wrócił " lub coś w tym stylu :D :D do wszystkich powiem to jeszcze raz Oszołomów :D --->>> powiem wam droga dziatwo internetowa w stylu wawci - " nie zesrajcie się " :classic_cool: :D :D :D

Gość No tak.............
27.04.2010] 20:39 [zgłoś do usunięcia] Info info info Tzn jest tak. Znaleziono ciało mężczyzny a wraz z nim były jego dokumenty i papiery z banku wyciągi itd. Więc do końca nie wiadomo czy to on na razie. Trwa identyfikacja. No ale to dziwne. Bardzo dziwne." Co tak cię to dziwi . :O Tusk i wiochmen bronek nie zdążyli go załadować do samolotu do Smoleńska. To go ....:O