Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejorur

Producenci samochodów zakładają że nie ma facetów niższych niż 175 cm!

Polecane posty

Nie czepiajcie się jego.... może jest jeszcze niższy... Pocieszy się fakt że niscy faceci przeważnie są obdarzeni większych rozmiarów mózgiem, którego nie powinni zaśmiecać zmartwieniami ,,o czubek ołówka" ! ;)

Gość Lejorur
Prawda jest taka, że producenci aut zakładają że dorosły facet NIGDY nie będzie niższy niż 175 cm i celowo robią auta z siedzeniem bez możliwości wysokiego podnoszenia!! Ale sorry, jak facet ma te 169 cm to ma być bez prawka tylko dlatego że jest skrajnie niski? Ja rozumiem że dla kurdupli nie ma dziewczyn i nie powinni uprawiać sexu, to spoko! Ale żeby samochodem nie mogli jeździć to już przegięcie :(

Gość jarosław w, pseudonim wołowina
może kup se rower... albo nie, bo do pedałów nie sięgniesz nogami.. hulajnoga ci została

tylko producenci samochodów, nie robią ich tylko dla facetów a i dla lasek, które jak wiadomo rzadko mają ponad 175... więc człowieku twe tłumaczenia są chuja warte

Gość Lejorur
Nie, rower jest spoko!! Mam i jeżdżę. Do pedałów dosięgam bez problemu. A rower jest na tyle komfortowy że w ogóle nie trzeba być wysokim, ani silnym, ani mieć sprawnej koordynacji :) Rowerem może nawet dziecko jeździć :)

a, to w moim rowerze byś nie sięgnął, producenci regulacji siodełka nie uwzględnili że można mieć 169 cm...

Przepraszam bardzo ale proszę o nie mieszanie wzrostu w atrakcyjność mężczyzny!!! Powiem wam że ci niżsi są, w większości przystojniejsi.... i proszę was serdecznie o zmianę tematu na jakiś hmmm..... dotyczący trudnego problemu życiowego jakiegoś człowieka bądź miłą rozmowę przy aromatycznej gorącej kawce z mleczkiem... :)

A ja pragnę być wyłącznie wysłuchana..... co z tego mam ? :(

Ftiet- też masz 169. hłe hłe

Może. Ale co ty się mieszasz w moje sprawy? To nie mój temat i nie zamierzam być jego główną atrakcją! :p

łoo, to ja atrapa, bo mam 177:D

Gość Lejorur
Ale na rowerze poradzę sobie, nawet jak siodełko jest za wysoko - pojadę nim na stojąco, co za problem :) A wracając do wzrostu męskiego i atrakcyjności to może i niski wzrost nie idzie w parze z atrakcyjnością, ale taki BARDZO niski jak 169 cm to idzie i jest to aseksualny i niepociągający dla kobiet wzrost!! Moim zdaniem jak taki facet uprawia sex to jest to już wynaturzenie i sorry... jest to nienormalne i patologiczne :( Taka prawda!!

I tak właściwie co was w tym tak śmieszy? Czy ja muszę być wysoka żeby cokolwiek osiągnąć? Otóż nie! :D

to co?? nie będziesz kopcił się nigdy?? w sumie, jaki wzrost taka fujarka...

Gość Lejorur
Będę się kopcił (co robiłem notabene już nie raz) ale TYLKO i wyłącznie w agencji towarzystkiej z laską sporo ode mnie niższą!! Bo dla faceta co ma 169 cm wzrostu idealna sexualnie partnerka to taka co ma nie więcej niż 150 cm!! Na szczęście w agencji do której chodzę mają tam taką, jestem jej klientem od dobrych paru lat :)

haha, przegrałeś życie... 🖐️

Gość Lejorur
Jeśli chodzi o sex uprawiany z miłości oraz jazdę samochodem to nie będę się okłamywał - przegrałem i to jest fakt. Ale na szczęście są agencje towarzyskie a z czasem może uzbieram sobie na specjalny samochód dla niepełnosprawnych i na nim zdam prawko!! :)

Gość Destructor
A Kobiety wogule nie powinny wsiadać za kierownice! Tylko 1/10 kobiet potrafi jeździć tak dobrze jak mężczyzna! Był z rok temu taki temat! był link do angielskiej strony i był tam wynik testu, i wykazało właśnie że tylko 1/10 kobiet nadaje się do jazdy. Większość nie potrafi wyłączyć długich świateł, i włączyć awaryjnych. To jest żałosne dziewczyny, urośnijcie, albo weźcie jakiś hormon wzrostu.. I dopiero startujcie.

Gość Destructor
Możecie się na mnie za to kobiety rzucić i mnie rozerwać. Mam to głęboko w odbycie co o mnie sądzicie. Ja tylko stwierdzam fakty.

Gość Lejorur
Zgadzam się z przedmówcą!! Tylko te wysokie kobiety ponad 175 cm potrafią dobrze jeździć, to samo tyczy się facetów!!