Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 afryka艅ska

pomo偶ecie?

Polecane posty

Go艣膰 afryka艅ska

hmmm za 10 dni matura... za 20 mam ustny polski i nie mam jeszcze pracy maturalnej napisanej w ca艂o艣ci. M贸j temat to - Obraz Afryki w literaturze i filmie. Mam filmy - Po偶egnanie z Afryk膮 i Cejrowskiego - Boso przez 艣wiat- Afryka Zachodnia. Pomo偶e kto艣 mo偶e napisa膰 kilka zda艅 interpretuj膮cych te filmy? Po偶egnanie z Afryk膮 jest dla mnie tak nudnym filmem, 偶e nawet nie potrafi臋 go do ko艅ca obejrze膰 ( polonista mi go doradzi艂a, nie mog臋 zmieni膰 ju偶 bibliografii). Co do Boso przez 艣wiat- jest ciekawe- obejrza艂am 2 razy te odcinki, ale jako艣 nie potrafi臋 napisa膰 kilku konkretniejszych zda艅 dotycz膮cych kultury i tradycji;/ mo偶e kto艣 si臋 interesuje tym tematem... lub chcia艂by chocia偶 z ciekawo艣ci co艣 z tych propozycji obejrze膰 i wyrazi膰 sw贸j poglad... do os贸b ucz膮cych si臋- w zamian mog臋 zaproponowa膰 pomoc z matmy - tu jest Cejrowski http://anime-lektor.prv.pl/BPS/index.html

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ajt
i takie g艂膮by mature zdaja...

Udost臋pnij ten post

Jak mo偶na by艂o taki temat wzi膮c? Jak ja pisa艂em to wybra艂em temat o legendach i bajkach z mojego regionu. Wszystko zrobilem w jeden dzie艅 na ostatni gwizdek i na 90% zaliczylem :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afryka艅ska
g艂膮bem to chyba Ty jeste艣 ... to chyba nie moja wina , 偶e nie jestem humanistka...pr贸bn膮 matm臋 podstawow膮 zdaj臋 na 100% a rozszerzon膮 na ponad 90.... fiz臋 i ang na ponad 70, polak na 60... film贸w niestety - pi臋knie ujmuj膮c zdania- interpretowa膰 - nie potrafi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afryka艅ska
niestety te偶 uwa偶am, 偶e to m贸j b艂膮d... lubi臋 ten temat i interesuj臋 si臋 nim... jednak dopiero teraz wiem, ze napisanie pracy nie jest takie 艂atwe... bo wszytko musz臋 napisa膰 sama... nie ma co liczy膰 na streszczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afryka艅ska
up

Udost臋pnij ten post