Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyczajona żona

jestem nową osobą, chciałam sie zapoznać

Polecane posty

ja dziś mam luźny dzień:) w zasadzie nie zrobiłam nawet nic pożytecznego:P ale jeden taki w tym tygodniu mi się należy pogoda świetna więc wieczorem jakiś grill się zapowiada;)

przyczajona żona --> z takim nickiem jak moj i twoj, to masz jak w banku, ze jak juz cos madrego powiesz i cwela zatka z wrazenia to ci powie: "idz lepiej mopuj podloge bo maz wroci do domu i ci wpierdol spusci". ale gdyby tego nie bylo to by bylo nudno :)

bitch! ja wczesniej byłam pomarańczką ale nie trollowałam:) aa ja dzis w pracy, do 20 ale jutro wolne to może rozpocznę sezon grilowy;) uz mi slinka cieknie na samą myśl o grillowanych mięskach:) zona tytanowego- ja moze nie za 5 ale mi nie spieszno:P

Ok, udanych baletów kobietki, żeby Was mega kac nie męczył jutro :P Ja idę się uczyć. Pozdrawiam :)

Justynka a ja od 5 dni mam 20 lat:P ehhhh no ale podobno najpiękniejsze lata teraz:D

żona tytanowego: nie masz 20 lat? sorki ale po fotce dawałam ci z 25:P hihi a ja mam 24 w tym roku;) ale nie mam dzieci, mam narzeczonego od 2,5 roku dlatego cos z tą żoną może kiedyś bedzie:P zona domowa: gratuluje dzieciaczka:)

skończyły się nastki:D eee no ale 20 też jeszcze ładnie wygląda;D hehehe ja uciekam po zakupy bo ten grill będzie u mnie;) 3majcie się miłego wieczoru !!!!

aaa hehe, myślałam ze to jakiś "slang" z kafeterii:P ja nie wiem czemu ale zawsze sie ciesze jak mi dają mniej lat:P wtedy mam nadzieje ze sie wolno bede starzec i w wieku 45 beda mi dawac dziesięc mniej:P

hehe, Bazienka, nieźle:) ja mam takie przygody tylko z moim chłopem: ma 28 lat a co idziemy na impreze to zawsze bramka każe mu dowód pokazywać a ja leje ze smiechu:P