Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 29 lat

Lekarka powiedziala mi ze mam schudnac inaczej

Polecane posty

Gość kupa i tyle
elca ale chyba mi nie napiszesz ze jest otyla???

Gość elca
oczywiście ze nie jest otyła ale mówienie ze 15 kg to lekka nadwaga to przegięcie

Gość klipio
MOim zdaniem to bzdura, ze nadwaga utrudnia zajscie w ciaze. Znam wiele kobiet, w tym moja siostre, ktore maja spora nadwage i zadnych problemow z zaciazeniem nie bylo. Jak ktos ma problemy, to ma je bez wzgledu na wage.

Gość ,,,,.............,,,,,,,,,,,..
Ja mam sporą nadwagę i przez 4 cykle nie mogłam zajść w ciążę... po prostu musiałam wyregulować poziom TSH, bo mam niedoczynność tarczycy. Wyregulowałam i zaszłam w pierwszym cyklu :) Więc akurat w moim przypadku nadwaga, a w zasadzie otyłość nie przeszkodziły w zaciążeniu ;)

Gość olabogaaaa
klipio nie nadwaga a otyłosc..temat zaczal sie zanim autorka podala swoja wage.... autorka nie jest otyła ale nadwage , ma BMI 28,4...niemalo:O

Gość irqa.
A co powiecie o tej Rumunce co urodzila zdrowe dziecko przy wadze 230 kg? Na papilocie niedawno o tym pisali

Gość kobieta 29 lat
no wlasnie o to mi chodzi,sprawdzenie czy wszystko jest w porzadku.wiem ze mam spora nadwage,niestety ciezko jest zrzucic.wiem ze powinnam bo moze mi grozic cukrzyca w ciazy.kurde poszlam do lekarza zeby dowiedziec sie czy oprocz nadwagi wszystko ze mna w porzadku...nie dowiedzialam sie niczego :(