Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaczek1984

zdrada męża - przeczytane archiwum gg

Polecane posty

Gość kasiaczek1984

Jestem w szoku i nie wiem co mam zrobić...mój mąż pojechał do pracy i zostawił włączone gg, a mnie skusiło żeby przeczytać jego archiwum. Mąż marzy żeby wyjechać za granicę, pracować w zawodzie i zrobić karierę. Rozmawiał o tym z kolegą. Ten powiedział mu, że to zły pomysł, przecież ma żonę, żeby uważał, bo okazja czyni złodzieja. A mój mąż na to, że mi ufa, że przyjeżdżałabym do niego a on do mnie. Wtedy ten kolega mu napisał, że chciałby przypomnieć mu co się wydarzyło między moim mężem a Martą P....przeczytałam, że na szczęście do niczego więcej nie doszło, ale ja jestem w szoku....serce mi wali, nie mogę przestać płakać. Ja za wierność mojego męża ręczyłabym głową...że nigdy, że z żadną....a tu takie rzeczy. Zrobił ze mnie idiotkę, ciekawe ilu jeszcze kolegów wie o tym, ilu rozpowiedział. Ja zawsze tak mu ufałam, chodził na piwo z kolegami, nie ograniczałam go, bo zwyczajnie mu ufałam. Do głowy by mi nie przyszło. Ta dziewczyna jest z akademika, więc to musiało się wydarzyć, kiedy był u kolegów. Pewnie lizał się z nią przy wszystkich i każdy z naszych znajomych patrzy na mnie jak na idiotkę, na pewno wszyscy o tym wiedzą. A on zawsze mówił, że o zdradzie trzeba powiedzieć. Zawsze myślałam, że gdybym ja zrobiła coś takiego to straciłabym go na zawsze. Co ja mam zrobić...kocham go nad życie, ale jak mu ufać ??? skąd mam mieć pewność, że koledzy nie znają intymnych szczegółów naszego związku...

Gość marne prowo stary temat

Gość kasiaczek1984
to nie jest żadna prowokacja

Gość ten sam rocznik co ty
A nie sądzisz że ufność = naiwność??

Gość agagaggagaggagagagaggagagagaga
Zadaj mu pytanie typu :,, Dlaczego nie powiedziałeś mi o Marcie ?'' Zobacz jego reakcję. Pewnie facet będzie w szoku.

Gość jasny ch**j
przecież do niczego nie doszło jak twierdzi kolega oni zawsze wiedza najlepiej porozmawiaj z nim i tyle