Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena_Anna

bukiet,bizuteria-czyli pomóżcie mi co do sukni

Polecane posty

Gość olusia260
Ja bym założyła tylko długie kolczyki i szeroką bransoletkę.Z naszyjnika bym całkowicie zrezygnowała.Suknia ma na tyle ozdobną górę, ze byłoby wszystkiego za dużo. Pozdrawiam

ja też założyłabym tylko szeroką branzoletę srebrną i długie kolczyki. co do bukietu. Jeśli jesteś wysoką osobą- dowolność- moze być coś 'spływającego' taka jakby łezka. a jesli jesteś niska jakaś kulka z kwiatów. pewnie zzapytasz jakie kwiaty? otóż wszystko zależy od Twoich upodobań oraz od "całości" dekoracji Waszej uroczystości. Np. jeśli chcesz mieć wystroj sali niebieski, to bukietu nie zamowisz z czerwonych róż, bo wszystko będzie się 'gryzło';( sądzę, że każda/y DOBRA/y florystka/ta po osobistej rozmowie z Tobą wybierze dla Ciebie odpowiedni kształt bukietu i odpowiednie gatunki kwiatów.

Gość Lena_Anna
172 cm+ obcas 5-6 cm czyli odpowiednio wysoka. Wiem ,że odpadają rózowe kwiaty,żółte też -nie pasują mi te kolory osobiście skłaniam się do bukietu-kuli http://4.bp.blogspot.com/_Z5pSwK6-p50/R0P-cetl_pI/AAAAAAAAAGw/CrEWnPCEhG4/s1600-h/007_primary.jpg. ale kompletnie nie mam pomysłu na biżuterię. Na pewno nie będzie welonu-a jedynie kwiat we włosach. I wtedy zrezygnowałabym z kolczykow-nie lubię ich nosić.

Gość Lena_Anna
;) ciężko by bylo je w kok ułożyć. Ale z drugiej strony -ciągle mam rozpuszczone wlosy i chciałabym coś zmienić ;)

bukiet sliczniutki i kuleczka;) widzę, że taki do przewieszenia na nadgarstku- CUDNY!!! zrezygnuj z kolczyków, jesli ich nie lubisz i rzeczywiście skup się na włosach- przepięknych włosach!!! Ja upięłabym tylko z boku wpinkę 9sztuczną). powiem Ci, ze kwiaty żywe sa bardzo nietrwałe. nawet cymbidium uważane za b.trwały materiał florystyczny więdnie po kilku godzinach...i później na głowie jest taki oklapnięty kwiat;( lepiej kupić sztuczny. (wiem, wiem...ja też nei znoszę sztucznych kwiatów!, ale naprawdę warto spytać koleżanki, które miały żywe kwiaty we włosach). Moja koleżanka miała cymbidium we włosach i w bukiecie- co dwie godizny biegałysmy do toalety, by wpiąć jej "nowego" kwiatka we włosy... po weselnej nocy w jej bukiecie zostały tylko liście;)

Lena Anna - zrezygnowałabym z naszyjnika bo suknia ma bogatą górę, założyłabym tylko bransoletkę (nawet taką jak zaproponowała Miarka) i ewentualnie krótkie kolczyki.A co do bukietu to myśle że kulka bedzie tu pasować. Ale najbardziej zazdroszczę ci włosów.Kocham ogniste kolory, szkoda tylko że tak szybko się zmywają...