Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika girl ratownika

Ludzie poradzcie mi cos na SIKAJĄCĄ KOTKE bo ją z domu wyrzuce!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

juz nie mam sil, kuwete ma czysta!!! czemu ciagle szczy na moje ubrania albo posciel??? kocham tą kotke ale to co wyprawia to juz przegiecie. napiszcie mi czemu nagle sika na ubrania skoro przez 2 lata tego nie robila. jest wysterylizowana!!!!!!!

Gość studentka wydzialu artystyczn.
zwierzęta chcą czasem w ten sposób zwrócić na siebie uwagę. no i mnie moje koty nauczyły tak sprzątania rzeczy z podłogi :O

jak posprzatam rzeczy z podlogi to nasika mi na lozko, raz nawet MNIE bezposrednio osikala.... ja jebie, kot ktoremu poswieca sie tyle czasu, bawi sie z nim, glaszcze, karmi najlepszym zarciem sie tak ODWDZIECZA... przez okno ją wyjebie jak tak dalej pojdzie :O FOCH

Gość jeśli ją chcesz wyrzucić to
już lepiej ją uśpij a przy okazji chociaż idź do weta i zapytaj dlaczego kocica szcza po kątach, moze ma problemy z ukąłdem moczowym????

Gość jurand_ze_spychowaa
otruć

no właśnie, być może ma jakieś problemy? druga rzecz - wywalać z pokoju i nie dawać wchodzić. wtedy nie nasika :)

wywalac z pokoju to nie nasika? to chyba nie masz kotka.koty sa wredne i pamietliwe..bicie,odganianie i krzyczenie tylko pogarszaja sytuacje...to dopiero sie przyczai i nasika!!! mam kotke wysterylizowana.sika gdy tylko na nia krzykne albo jak ja trzepne. sika mi potem ze zlosci na lozko! nos juz tej jej w tym wytarłam nawet w gównie jej wysmarowałam i wyrzucilam za drzwi...potem robila to czesciej..zauwazylam ze jak wlasnie jej pokazuje i nie rycze i nie bije tylko wyrzucam za drzwi to wtedy nie sika.

ja staram sie nie krzyczec ani jej nie "Trzepnac" a mimo to szcza :D

Gość moze ma jakies
problemy z pęcherzem

"wywalac z pokoju to nie nasika? to chyba nie masz kotka.koty sa wredne i pamietliwe..bicie,odganianie i krzyczenie tylko pogarszaja sytuacje...to dopiero sie przyczai i nasika!!!" no a jak ma nasikać, jak nawet do pokoju wejść nie może? :O myślenie naprawdę nie boli 😴

Gość dkkdkdkdk
Zrób jej analizę moczu, koty mają często tzw syndrom urologiczny, kuweta kojarzy im się z bólem przy sikaniu.

Gość dkkdkdkdk
W sklepach są też takie środki odstraszające w sprayu.

Gość dkkdkdkdk
Pyskata, tak szczerze, to współczuję temu kotu, że ma za właścicielkę taką złośliwą i bezduszną idiotkę. Skoro tak traktujesz kota, nie dziwię się, że masz z nią takie problemy.

u mnie jak koty lały w jednym pokoju, co się niestety kiedyś zdarzało, to nie miały tam wejścia. teraz się uspokoiły. koty leją gdzie czują zapach, taki płyn do spryskiwaczy Sonax dość dobrze usuwa ten zapach... ewentualnie ocet :O a z takich preparatów w sprayu, to jest ich całe mnóstwo, jedne działają a inne nie, ale to zależy od kota

Gość dkkdkdkdk
To kup kretynko inny, jest ich mnóstwo. Oczywiście "pomaga" najbardziej bicie kota:( :( :(

[zgłoś do usunięcia] dkkdkdkdk Pyskata, tak szczerze, to współczuję temu kotu, że ma za właścicielkę taką złośliwą i bezduszną idiotkę. Skoro tak traktujesz kota, nie dziwię się, że masz z nią takie problemy. wziełam sobie do serca :D tak mnie uraziłaś ...:(

nie sadze zeby Pyskata "BIŁA" kota, po prostu go czasem lekko stuknie w tylek czy cos, mi tez sie to zdarza ale raczej podczas zabawy...

u mnie działał np. Repelex

Gość dkkdkdkdk
na różne koty działają różne rzeczy, można próbować zapachów, olejków zapachowych, koty czasami nie cierpią cytrusów, więc skórka też pomaga. Rzucanie rzeczy na podłogę to paskudny zwyczaj i zaproszenie dla kota. Nie dziw się, autorko, że kotka przeniosła się na łóżko, bo z jej punktu widzenia to żadna różnica - szmaty pachnące tobą... Można też spróbować postawić drugą kuwetą w innym miejscu.

Autorka była za dobra dla swojego zwierzęcia. Teraz kot wlazl jej na głowe i dyktuje jej warunki. Trzeba z nim ostro to ty w końcu rządzisz u siebie w domu i ten śierściuch ma sie dostosować.

Gość wywalic kota z domu

Gość szczuplutka żonkaaa
kot ma się dostosować?!! no...no...życze powodzenia:)

Gość szczuplutka żonkaaa
Dominik - nie znasz natury kota!

Gość dominik jesteś pojebanym głupc
em. zajmij się swoim ptakiem, bo cudzym kotem nie potrafisz za grosz. i tyle w tym temacie 🖐️ :O

Gość pyskata ona sika bo sie ciebie
boi :O sama piszesz: "mam kotke wysterylizowana.sika gdy tylko na nia krzykne albo jak ja trzepne. " myslisz ze takie twoje zachowanie powoduje u niej przyplyw endorfin? rusz glowa, a nie tylko dupa :O :O :O