Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skłócona z rodzina w niedziele

Pokłóciłam się z rodziną o majtki!!! Kto w tym sporze ma racje?

Polecane posty

Mam 18 lat. Dziś pojechałam na niedzielne zakupy z rodzicami i babcia. Babcia włożyła do koszyka 2 pary majtek z kosza za 1,99 zł. Przy kasie okazało się że majtki kosztują nie 1,99 tylko 4,99. Babcia powiedziała ze ich nie chce i ze w tym sklepie są oszuści. Zaczęła się gadka... Mama z babcia cała drogę do samochodu a potem całą do domu gadały jakie to są oszuści i że chcą wyłudzać od biednych ludzi. Byłam cicho ale po 20 min nie wytrzymałam i powiedziałam co o tym myśle. Powiedziałam że to nie sklep tylko ludzie mieszaja w tych koszach i ktoś poprzekładał zapewne a one się rzucają jakby nie wiadomo co się stało. Dalej mówiłam że maja obsługę klienta w sklepie to niech sobie idą i tam drą mordy a nie przeżywała głupie majtki cała drogę do domu. Przyznam że troche podniesionym głosem mówiłam ale naprawdę mnie to już zirytowało. Teraz są tak obrażeni że nie odzywaja sie do mnie. Matka mi powiedziała że jak jeszcze raz się wtrącę do tego co ona sobie z babcia mówi to mam w ryja. Kto w sporze o majtki ma racje?

Gość Nor-bert.
nie zle :D

Gość studentka wydzialu artystyczn.
ale sobie babcia z mamą temat znalazły :O :D nie dziwię się, bo to głupie, ale trzeba na to z przymrużeniem oka ;)

Gość jeśli to prowokacja
to muszę przyznać że niezła. Dawno takiej dobrej nie było. daję 10/10 :)

No darły się w tym aucie jakby nie wiem co się stało to juz mogłam nie wytrzymać przecież.

Gość Ty masz racje!!!
W końcu po to sa czytniki cen w marketach aby sprawdzić cene...:)

Gość oliwka142
rozumiem CIe :D starsze babki juz tak mają, robią sensację z każdej pierdoły, bo brakuje im prawdziwych sensacji w życiu :P

najśmieszniejsze jest to ze to nie prowokacja... serio takie coś mi się dził przydarzyło :D

No ale nie mówicie mi ze ja się śmiesznie zachowałam? Moim zdaniem to oni przegieli

Gość jeśli to prowokacja
ja popieram Cię autorko, moim zdaniem masz 100% racji

Dziękuję bardzo!! :D:D:D:D Oni są jacyś dziwni... po obrażali się, kazali mi jeść samej w pokoju i wyzywaja mnie cały czas ... z powodu jakichś głupich majtek!!

słuchaj babci, bo ma rację, majtki kupuje się najtańsze, bo po jednym założeniu, się wyrzuca, a te świńskie ryje robią wszystko by klienta zrobić w konia.....1,99. a 4,99, to różnica 3 zł, można w to miejsce paczkę kondomów kupić i ucronić się od niechcianego bachora.

No a potem się kobiety dziwią, ze je faceci zostawiają. Bo tez ileż można wysłuchiwać w kółko jednego i tego samego. A niestety kobitki tak już mają, że opanowały ta metodę zamęczania do perfekcji :) tu nie chodzi o majtki, ich cenę czy oszustów ze sklepu tylko o to cholerne napierdzielanie w kółko o tym samym... Kur**icy można dostać. I najzupełniej - masz autorko rację.

No a potem się kobiety dziwią, ze je faceci zostawiają. Bo tez ileż można wysłuchiwać w kółko jednego i tego samego. A niestety kobitki tak już mają, że opanowały ta metodę zamęczania do perfekcji :) tu nie chodzi o majtki, ich cenę czy oszustów ze sklepu tylko o to cholerne napierdzielanie w kółko o tym samym... Kur**icy można dostać. I najzupełniej - masz autorko rację.

Ja sie śmieje z tej sytuacji a nie z Ciebie. Ale masz rodzinke hehe ale nie dziwe sie jej bo tez nieraz słyszałam różne komentarze starszych osob bo oni lubia chyba lubia szukac wszedzie sensacji :P Pewnie ze masz racje ;)