Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygfpsdgusfusiu

CO SĄDZICIE O NIEJ? PROBLEM

Polecane posty

Gość ygfpsdgusfusiu

HEJ WYOBRAZCIE SOBIE PARE ON MA SKLEP AGD ONA SALON FRYZJERSKI, JĄ NAZWIJMY AGA, MIESZKAJA U MATKI CHŁOPAKA która się wyprowadziła. Ona nie gotuje nie sprząta a pracuje po 4 godz dziennie nie wróci autobusem nigdy po królawa trzeba przyjeżdzać , jest wredna obgadująca chodzi co niedzielke i w tyg do tesciowej na obiadki, a sama jak do niej przyjezdza tesciowa to zero nic! tesciowa przywozi jej obiadek a ona czasem narzeka ze ona nie lubi buraczków, wpieprza wiecej niz ktokolwiek tylko by jadla i jadla, na swieta do tesciowej a jak aga robi swieta to dla znajomych, Rodzice agi mają kasę widac to po autach, domu, laptopach, komorkach, wycieczkach, (nawet psa maja drogiego) ale ona jeczy i placze: moja mamusia musiała wyjechać za granice bo jestesmy tacy biedni bla bla. Mimo tego że oboje pracuja tesciowa płaci ich rachunki za internety prądy itp itd. Ta pindzia nawet grosza nie dokłada co o tym myslicie

Gość ygfpsdgusfusiu
ona jest pieprznieta i leniwa ona w zyciu talerza nie umyla, jest nie zadabana a powinna bo ma taki zawód ja nie wiem skad teraz takie dziewczyny

Gość ygfpsdgusfusiu
brat jej meza to mój narzeczony. Ona mi tak dziala na nerwy. Wczoraj mój narzeczony mówi: Wiesz że mama musi zaplacic na nich 1800 zł za prąd za pół roku. Ale aga oczywiscie twierdzi że to BŁĄD LICZNIKA. Jak można tesciowa placi za nia a ona cala zima miala wlaczona farelke a wiecie ile ona ciagnie

Gość jhfjhgfghfhgjfg
a ja sobie jeszcze pomyslalam, ze autorka jest zazdrosna i podoba jej sie ten facet :D

Gość ygfpsdgusfusiu
nie jestem zazdrosna , jestem zła bo wiecie jak to jest ona to len , pasozyt prawda ale jej wszyscy zaluja bo jej nie wolno krytykowac bo ona sie nie odezwie do konca zycia. za to ja jestem parobkiem całej rodziny ja jestem od pilnowania sprzatania itp itd ale mnie na obiadki zapraszaja a ten pasozyt caly czas u tesciowej

No, dobra jest. Ale jak teściowa daje się tak wykorzystywać , to pewnie to lubi. Z tego co piszesz to finansowo powodzi się im dobrze, bo sklep i zakład fryzjerski. A co na to jej mąż? Widocznie to jest ich sposób, by uniknąć opłat. Pieniądze w ten sposób zaoszczędzone mogą wydać na przyjemności :)

Gość ygfpsdgusfusiu
Tesciowa ma dwóch synów zawsze starszego traktowała lepiej poważniej i tak tez jest z jego pasozytem, tesciowa jakby udaje że nie widzi jej wad , ale mnie wkurza to że ja naprawde pomagam tesciowej jednego dnia naprawde nie moglam bo zdaje prawo jazdy i mialam egzamin no to wiecie caly czas czulam taki wyrzut ze jej nie pomaglam a pasozycik nic nie musi robic tylko zrec

Ale to się nie zmieni. Cóż, życie. I jeżeli myślisz, że przyszła teściowa doceni to, co robisz - jesteś w błędzie.Bierz przykład z agi, przynajmniej w tym przypadku, bo widzisz,że to działa :)

Gość nie obcinaj przypadkiem
no przeciez wiadomo ze jest pasozytem. po co zakladasz topik?

Gość ygfpsdgusfusiu
musialam sie wygadac