Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość być może paryż

Szare myszki jesteście tu ?

Polecane posty

Gość być może paryż

Dlaczego uważacie się właśnie za szare myszki ?

Gość
moze nie dostrzegasz ludzi ktorzy zwracają na Ciebie uwagę

Angells -----> Tapeta jak tapeta ale taka troszke sztuczna jesteś :P Włosy, ubiór ... taka pusta dziunia z Ciebie. Przynajmniej takie pozory robisz, nie wiem jak jest w rzeczywistości :)

Gość powaznie to ja
nie widze tapety u angells

Gość ooh layla
Wtrącę się gwoli wyjaśnienia. Gdy faceci mówią o "tapecie", nie mają na myśli tylko podkładu, pudru, różu, bronzera etc. Czasem chodzi też o makijaż oczu, brwi, ust etc. W Twoim przypadku myślę, że Zdjęciu do CV chodziło o zbyt ciemny w stosunku do koloru włosów i karnacji makijaż oczu oraz fryzurę a la borsuk :classic_cool:

Gość ooh layla
Zdjęcie do CV - znała. Jestem 100% kobietą 🖐️

Gość ooh layla
Nie no, tak obiektywnie rzecz biorąc, Angellss może być uznawana za laskę. Jest zgrabną, długowłosą blondynką, idę o zakład, że w pierwszej lepszej dyskotece czy klubie poleciałoby na nią więcej facetów niż na mnie ;) A że ma przykrótką tunikę, botki z Dojczmana i typiarską fryzurę, to jej rzecz.

"idę o zakład, że w pierwszej lepszej dyskotece czy klubie poleciałoby na nią więcej facetów niż na mnie" jakich facetów ? :D

Angells -----> 19:30 "bo nie mam powodzenia i nikt na mnie uwagi nie zwraca"" 20:30 "bo mam swojego" hahahahaha :D:D:D Zdecyduj się :D

Gość ooh layla
Takich z przeciętnego klubu czy dyskoteki, czyli spoza spektrum mojego zainteresowania ;) Angellss - pokazywanie swojego zdjęcia na forum publicznym jest równoznaczne z przyzwoleniem na jego komentowanie, zapewne o to też Ci chodziło. A Twój wizerunek nań zamieszczony zdecydowanie kłóci się z obrazem szarej myszki. Gołe nogi i ramiona, dość mocna opalenizna, farbowany platynowy, nieco zborsuczony blond na głowie, mocny makijaż oczu i ust + stosunkowo wyzywająca poza, duże kolczyki, botki i krótka tunika... Nie tak sobie je wyobrażamy ;)

i tu cie zdziwie, tylko na sesje zdjeciowe (tak zarabiam na zycie) tak sie ubieram. Wlosów nieobetne bo je lubie, farbuje tylko jeden czarny pas na grzywce takze mi nie mow, ze je farbuje. A i zadna opalenizna, raczej taka karnacja, moje ciało nie zna solarium dlatego tez nie musze kłasc tapety zeby zakryc jego skutki