Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość być może paryż

Szare myszki jesteście tu ?

Polecane posty

Jak to oszpecać ??? Jeżeli załozysz dżinsy to się oszpecisz ? Jeżeli nie pofarbujesz włosów to się oszpecisz ? ehh ... Wtedy byłabyś przynajmniej naturalna i nie kojarzyłabyś się facetom tylko z jednym :) Wyjdź tak ubrana jak na tej fotce na ulicę a przekonasz się że mam rację :D Nikt o uczuciach do Ciebie nie pomyśli wtedy a o lalce do dmuchania :P

Gość i włosy na bank farbowane
jakas platyna czy cos w tym stylu!!!!!!

TEz sie zastanawiam, to ze nie wygladam na szarą mysze to chcą mnie swoimi komentarzami doprowadzic chyba do tego, ze jak spojrze w lustro to zaczne płakac :] ale wam sie to poprostu nie uda. Bo kompleksów na punkcie swojego wygladu nie mam, a ze wy macie to nie musicie sie dowartosciowywac na mnie

Gość ratunek w drodze :D
robie wszystkich na szaro, wiec jestem myszek szaratrzek!

Gość ooh layla
Angellss - przestań się burzyć i wrzuć na luz, tutaj nikt Cię nie krytykuje ani nie mówi czy i czego masz nie robić (albo co masz robić). Podobasz się sobie, nie masz kompleksów - świetnie, pracujesz na sesjach zdjęciowych - good for you, ale na litość boską, nie wciskaj kitu, że czujesz się szarą myszą. To, że jesteś kobietą, która uważa się za atrakcyjną, pewną swojego ciała i która dba o siebie, to nic złego i nie musisz przyjmować postawy obronnej, skoro znikąd nie widzę ataku. A szara mysza to osoba, która swym zachowaniem i wyglądem nie budzi najmniejszych kontrowersji i większego zainteresowania, czyli na pewno nie Angellss :)

ooh layla -----> No pięknie :P Polonistka amator ? :) Szare myszki to też często dziewczyny, które słowa z siebie nie mogą wykrztusić a gdy założą za krótką bluzkę to cały czas myślą czy nie za duzo pokazały :D

Szarą myszką sie nazywam poniewaz poprostu nie jestem duszą towarzystwa, jestem cicha i wole posiedziec w domu z chlopakiem niz isc na piwko, dyskoteke czy cos w tym stylu. Denerwuje sie kiedy mam powiedziec cos na forum, zeby nie palnac głupoty.. A ze nie mam kompleksów?? poprostu staram sie nie myslec o wadach

Moja sprawa:) a odnosnie do poprzednich wypowiedzi...zawsze byłam w cieniu ładniejszej kolezanki, rpzez ktora wiele lat zaden facet na mnie nie spojrzał..dopiero niedawno znalazlam takiego jak ja i jest nam dobrze

Ja od zawsze chodziłam własnymi drogami, nie jestem jakąś wiecznie gadającą laską, są dni że w ogóle mało mówię, nie robię wokół siebie szumu a nie uważam się za szarą myszkę, dlaczego to że ktoś czasem mniej mówi musi zaraz świadczyć że jest szarą myszką, albo że nie posiada pewności siebie.

Gość Miś Koralgol
Bo nie potrafie sie odezwac w towarzystwie, potrzebuje czasu zeby sie oswoic z nowym swiatem i czesto czuje sie zagubiona :O

Ja też mam dni że się nie odzywam, w gimnazjum i liceum byłam outsiderką, ale to nie znaczy że nie mam pewności siebie, albo że nie mam nic do powiedzenia bo mam, nie każdy musi gadać jak poj***ny, byle tylko gadać.

Gość ooh layla
Zdjęcie do CV - Nie, nie - studiuję wybitnie niehumanistyczny kierunek ;) Mo Cuishle - "have you come to arrange a holiday or would you like a blowjob" - Latający Cyrk miaaaaaażdżyyyyyyy! :classic_cool: