Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna panna 23

ZDESPEROWANA BABA MĘCZY MNIE I MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość ta już była...
Droga narzeczono mojego męża -przeczytałam wszystkie Twoje wpisy i podjęłam jedynie słuszną decyzję.Zabieram dzieci i jedziemy w Bieszczady.Zrzekam się domu ,auta, mebli i wszystkiego na co moj mąż ciężko zapracował.Za to,że pozwalał mi tam mieszkać daję mu z radością rozwod i sama postanowiłam oddawać mu w ratach kasę jaką na mnie wydał.Za tydzień dom będzie do Twojej dyspozycji .Muszę tylko zrobić generalne sprzątanie i posadzić resztę pelargonii,to po to by żyło Ci się wygodnie.Nie wiem czy wiesz ale dom jest tak duży ,że spokojnie mogą w nim zamieszkać Też Twoi Rodzice. Zyczę wszystkiego najlepszego.Acha-Lodowkę i zamrażarkę też zapełniłam .Trzy dni stałam przy garach po to byś nowego życia nie zaczynała od takich prozaicznych prac domowych.Korzystaj z życia ile możesz,bo facetowi już blizej niż dalej -sama tak napisałaś.Całuję mocno-była żona

Gość do daniel 123
wiesz co pewna panna.., ty jesteś głupia jak but i chyba nawet masz tego świadomośc... facet robi cie za chooja a ty sie dajesz... tempa sucz jednak z ciebie i wiesz co... już się śmieję na myśl o tym jak on cie zmieni na następną szparkę ;D

Gość gdzie tam
:)

Gość gdzie tam
on jej nie zmieni.. po co? nie tak latwo jest znalezc druga tak naiwną:) autorko, zona sie nie wyprowadzi z wlasnej woli, wiec juz umow was do prawnika:)

są tutaj dwa rozbiezne stanowiska, co do podzialu po rozwodzie, moze ktos jeszcze się wypowie, kto wie coś więcej na ten temat, może jest tu jakis prawnik albo może dostałabym link do jakiegos tematu na forum prawniczym ?

Gość do daniel 123
hahahahaha ale byłoby super gdyby jakimś cudem ta już była była faktycznię tą była ;) gdybym była tą byłą to chciałabym tu trafić i pośmiać się z męża że sobie takie tempe cipsko znalażł ;)

Gość mam marne włosy.
"po jego 50 latach ciezkiej pracy" Ooo, to typ ma 70 lat! :D Pychooota!

Gość gdzie tam
ja jestem prawnikiem i na codzien niestety uzeram sie z takimi dupkami jak twoj facet. ale lepiej wez go do kancelarii, tylko koniecznie najdrozszej:) a ja sie chcetnie skontaktuje z jego zoną:) moge ją bronić za 10% tego co wywalczymy:)

Gość domek z balkonem
takie tematy mnie nudzą:) ale..skąd ta panna 23 ma to wiedziec..skoro mąz ją nie poinformował, że była jest faktycznie byłą??:):D?? 99% problemów w związkach to brak lub zerowe porozumienie:);)

a jaka ty masz pewnosc ze jest tak jak on Ci mowi? tj. ze ona mu sie pcha do lozka, ze bedzie rozwod...ze jestes jedyna...i w ogole ze tamta go na dziecko zlapala...porucha cie jeszcze troche i mu przejdzie rozbijasz gowniaro rodzine i tyle...

Gość ssdddss
jak udasz /udacie się do prawnika nie zapomnij powiedziec ,ze was związek jest konsuowany , to będzie dla prawnika bardzo wazne

Gość do daniel 123
skoro tak ci zależy to weź rusz dupę i idź do prawnika a nie pytaj laików ;) mądrzejszych od ciebie (to nie jest trudne) ale jednak laików

Gość jenk
To ile on ma w końcu lat-46 i 50 ciężkiej pracy ?tak piszesz a mi wychodzi coś koło 70-ki

Gość do daniel 123
jenki bo on według metryki ma 46 lat ale pracy ma 50 i basta! ;D hahahahahhahahahahah

Gość gdzie tam
i pilnuj sie! czy nikt wam nie robi fotek jak sie bzykasz z facetem w samochodzie! bo wystarczy ze raz chociaz przespał sie z zona w czasie kiedy był juz z toba i klops! zdrada jako powód rozpadu malzenstwa! dowiedz sie kiedy ostatni raz z nia spał, bo o to sedzia zapyta: kiedy ustało pozycie? czy po tym czasie doszlo do zblizenia? jesli tak to masz babo placek!:) aha i nie ogladaj anny marii w, bo to sciema:)

ale gdyby mój facet nie powiedzial o mnie swojej zonie, to nie byloby problemu, nie dziwilabym sie, ze weszy i próbuje ze mną walczyć problem w tym, ze ta kobieta wykszyczała mi doi słuchawki, ze to przez mnie mąż kaze sie jej wyprowadzić no to chyba powiedział i to nawet dość konkretnie, że ma juz nawą czy tak ? a ona mimo tego tam siedzi i wlasnie to jest dla mnie jej brak honoru ...a moze to nie brak honoru i nie milosc, rzeczywiscie a po prostu pazernosc, moze ona chce mojego faceta oskubac, bo skoro i tak juz jej podziekowal za milosc, to co jej szkodzi nachapac sie na odchodne :) dlatego ja jej nie odpuszcze :)

Gość do daniel 123
gdzie tam a myślisz że on jej się przyzna że regularnie z żoną sypia??? ;D ewidentnie robi smarkulę za chooja ;D

i swoja droga, to co ty masz ze sie tak pchasz?...mieszkasz z rodzicami to pewnie masz wielkie g...a juz praktycznie przywłaszczyłaś jego mieskzanie i trktujesz je jako swoja wlasnosc i co chcesz sie jak jego zona cyt: podcierać fiolkowym papierem i myc wlosy szamponem przez niego kupionym?

Gość nie lubię głupich lasek
a o czym tu dyskutować darmowa dziwencjo...

poki co to ja widze, ze ty chcesz go oskubac...i zniszczyc rodzine...

Gość gdzie tam
ja jej dobrze radze przed rozprawą:) o ile do takiej dojdzie! bardzo chetnie reprezentowalabym tą zonkę, po tym co tu dzis przeczytałam, mam na niezły urlop:P

Gość do daniel 123
święta prawda mila ;) w sumie niech sobie facet pokorzysta jak laska taka głupia ;)

Gość gdzie tam
sdzia anna maria wesołowska, posmiewisko w kuluarach:P jak nie wiesz, to dobrze, nie ogladaj, sadu rodzinnego tez;) na kafe jest duzo watkow o rozwodach, poczytaj jakie sie brudy pierze i gdzie sie wtedy kochanki- takie jak ty wysyła, zeby nie udało sie ich do sadu sciagnąc:)

HAHAAH MOWISZ ZE ON FIRME ZALOZYM PRZED SLUBEM DOM TEZ WYBYDOWAL PRZED SLUBEM...A ONA NA NIM ŻERUJE I NIC PO ROZOWODZIE JEJ SIE NIENALEŻY??????????????????????????????? HAHAH A TOBIE SIE NALEZY...TY JUZ W OGOLE DO JEGO MAJATKU NIE MASZ PRAWA.....WIDAC ZE CZEKASZ TYLKO NA WYGODNE ŻYCIE.... ON BEDZIE ZARABIAŁ...A TY NIC NIE BEDZIESZ ROBIŁA..OPROCZ SSANIA MU KUTASA...JAK BY NIE PATRZEC....TO JEST SPONSORING.... A ON TAK JAK JUZ TU WIELE OSOB NAPISALO NIEMA ZAMIARU ODEJSC OD ZONY... WIEC TAK JAK NAPISALAS TEMACIE........ZDESPEROWANA BABA JESTES TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA KASE ROZBIJASZ JEGO RODZINE....... JAK JA BYM BYLA ZONA TEGO DZIADKA...OJ SUKO NIECHCIEJ WIEDZIEC CO BYM Z TOBA ZROBIALA...A JESTEM OSOBA KTORA ZA RODZINE NIE COFNE SIE PRZED NICZYM!!!!!!

co sadzicie na mój temat, to juz nie moja brocha ja proszę tylko o porady dotyczace sytuacji, wiem że i tak bez pogadanki z prawnikiem sie nie obejdzie, ale moze chociaz bede wiedziala dokladnie jakie problemy powinnismy poruszyc i czego sie strzec

Gość jenk
Jak wyobrażacie sobie Autorkę tematu? Wiek 23lata (to wiemy) ,edukacja na poziomie gimnazjum,nie pracuje (odpada po każdej rozmowie kwalifikacyjnej),mieszka w bloku z rodzicami bez kasy i finansowego dorobku.Blond lub czarne długie włosy,tipsy z drogerii,mini,solarium (jak mama da na nie).Miłośniczka seriali w tym Mody na sukces.Cel -wyrwać się z domu do faceta ktory ma dom ,auto,kasę ,firmę .,żeby pochwalić się przed podobnymi do Niej koleżankami swoim misiem

rada: masz gowno do powiedzenia, nie twoje to sie nie wpierdaj...

Gość do daniel 123
po 1 "twój" (wątpliwie twój) men powinien strzec się nawiedzonych pazernych bab takiuch jak... ty ;) nie odpowiedziałaś co na to twoi rodzice???