Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna panna 23

ZDESPEROWANA BABA MĘCZY MNIE I MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość pewna panno ...
czy ty myslisz ze dzieci to sama kobieta moze sobie zrobic? naprawde cos studiujesz?

" w dodatku jestes jedynaczka to uwazasz ze ci sie wszystko nalezy? " tak, masz rację i uważam, że to bardzo dobra cecha, bardzo w życiu przydatna

HEHE TAK PEWNIE ZE MAM MLODSZEGO FACETA JA MAM 26 A ON 24... A STUDIA SKONCZYLAM... TY O NICH MOZESZ POMARZYC.... CHYBA ZE WYKŁADOWCOM LODY RÓWNIEŻ ROBISZ,,, I JA W TO WIERZE....TAKA SZMATA JAK TY JEST ZDOLNA DO WSZYSTKIEGO.. I TAK JAK JUZ MOWILAM NIE UDA CI SIE ROBIC RODZINY ANI ZAGARNAC JEGO DOMU... "BOGA BY NIE BYLO GDYBY TAKIE ŚCIERWA JAK TY CHPODZILY PO ZIEMI" I NIE WKRECAJ ZE U RODZICÓW JEST CI DOBRZE, I ZE DOBRZE IM SIE POWODZI, TROCHE DLUZEJ ZYJE NIZ TY,., NA UROIDZINY ZAMÓW SOBIE PIĄTE KLEPKĘ....

Gość pewna panno ...
do gdzie tam myslisz ze by sie tam dostala? :)

Gość gdzie tam
a ja jej wierze ze sie zakochala, zobaczcie z jakim uczuciem pisze o swoim facecie:) a studia akurat są nieistotne, grunt ze ma juz plan na zycie:)

Gość pewna panno ...
z jedynakami ciezko sie zyje..:)

Gość jenk
Topik przeczytała moja córka 22 letnia i wiecie co? powiedziała,że spotkała się z takimi ewenementami jak autorka-Ręce opadają

Gość gdzie tam
no niewiem, ja egzamin zdalam na silnym kacu;) dostac sie na studia to pestka, gorzej jest sie utrzymac.. a jeszcze trudniej skonczyc.

do gdzie tam...wybacz, troche za za malo mozna bylo wyczuc w moim poscie ironie co do jej studiowania prawa :) i nadal jestem nie pocieszona bo autorka nie chce napisac co na o wszystko jej ukochany :(

tak, jestem zakochana, przecież nigdzie nie napisałam, że nie to wy imputujecie, że dla pieniedzy jestem z tym dziadkiem a ja po prostu nie zaprzeczałam, bo mi sie nie chcialo, bo co to zmienia ? To mój biznes parawa nie studiuje na szczęście, ani żadnego humana tez nie, pamięciówa i literatura mnie nie kręcą, pedagogikę kazdy może skończyc i golego 20-latka tez kazdy może zdobyć ja wole troche wyzej, a wy możecie sobie psioczyć i snuc domysły na temat mojej biedy, nieudanego zycia i IQ :)

Gość gdzie tam
taka prawda, gdzies we wspołczesnym zgiełku zagubiła sie moralnosc.. pełno mlodych dziewczyn jest ze starszymi facetami, ci przezywaja druga mlodosc, one sie dowartosciowują. tylko, ze kiedys dorosną, same bedą zonami( niekoniecznie tych starszych panow), matkami i zrozumieją swoją naiwnosc i przekomicznosc sytuacji takiej jak ta, tutaj opisana. swoją drogą kafe, powinno miec specjalną strone archiwalna ze złotymi tematami.. ten z pewnoscią by sie tam znalazł..

Gość do daniel 123
to wy imputujecie, że dla pieniedzy jestem z tym dziadkiem hahahahahhaha jestem z tym dziadkiem hahahahahhahahahahahahaha ten teks mówi nam wszystko;)

Gość pewna panno ...
jakby cie kochal to by sie od niej wyprowadzil...skoro ona jest taka beee. Facet jej z lozka wypedzic nie moze ani sie wyniesc bo ona jest tak wstretna ? to on lubi sie meczyc? wymien go..

Jak to, co na to mój facet ? Przecież juz udzielilam odpowiedzi: poprosił zone, żeby wyprowadziła się z mieszkania, czego dowiedziałam sie od niej samej, teraz zastanawiamy się jak najlepiej zakonczyć to małżenstwo, zeby jak najmniej stracić. co nagle to po diable i jak juz pisałam, pewnie wspolnie udamy sie do prawnika a teraz spadam miłe panie i zycze miłego wieczoru

Gość gdzie tam
taaaa znalezc golego 20latka i sie razem z nim dorobic to dopiero kicha... lepiej wskoczyc do lozka ustawionemu, to podnosi samoocenę i stawia w dobrym swietle. jeszcze raz pochwalam cie autorko za silę przebicia i cel zyciowy. srodki jakimi do niego dażysz niekoniecznie..

KUP SOBIE DZIEWCZYNKO NOWĄ KLAWIATURE,,,,PRZECIEZ STAC CIE... OŚWIECE CIE PROSTACZKĄ FACETA PO 40 Z REGUŁY O WIELE BARDZIEJ ZDOBYC I ZBAJEROWAC NIŻ 2O LATKA.... PROBLEM POLEGA NA TYM JAK SIĘ WYGLĄDA....TY CHYBA WYGLĄDASZ JAK GÓWNO... BO ANI TEGO 20 LATKA NIE ZDOBYLAŚ ANI TEGO 46 LATKA....GDYBY TAK BYLO JUZ DAWNO BY ODSZEDŁ OD ŻONY.... CO DO TWOJEGO STUDIOWANIA NIE BEDE POLEMIZOWAĆ...ALE BAJKI SĄ O 19 DZIECKO.. HEHEH TY GO KOCHASZ ALE SIĘ UŚMIAŁAM......CAŁY POST GADASZ O JEGO PIENIĄDZACH...I TEKSTACH W STYLU" JEMU BLIŻEJ NIŻ DALEJ"

Gość do daniel 123
spadaj spadaj bo klienci czekają ;D będziesz miała dużżżżżżżżżżżżo par jeansów jak się postarasz ;D

Swoja droga dobrze temu goscowi...dzieci mu zona odchowala, obiad ugotuje, pranie zrobi, posprzata...i jeszcze mloda dupa mu sie do lozka pcha bo leci naiwna na jego mieszkanie...w sumie to zyc nie umierac :D

Gość gdzie tam
"jak zakonczyc to malzenstwo zeby najmniej stracic" cholernie pewna siebie jest autorka.. nawet nie pomyslala, ze dziadek, mimo tego ze blizej mu niz dalej moze wpedzic ją w lata i potem kopnąć w tylek od tak sobie.. zostawic na lodzie..(po lodzie) hahaha albo znalezc inną malolatkę, jeszcze twardziej stapającą po ziemi.. KARMA- to haslo dla Ciebie droga panno, na wieczorne przemyslenia

Gość pewna panno ...
ma jeszcze lepiej bo obie przeciez sie do jego lozka pchaja

Gość gdzie tam
jedna między nogi mu wklada glowe:) - hit!

Gość pośmiałabym sie
ale niestety takie ifiotki sie zdarzaja, moja siora jest z facetem starszym o nawet nie wiem ona ma 33 lata a on teraz 60 jakos tak, rozjebala jego drugie malzenstwo, dzieci były kilkuletnie , tamta jego druga zona nawet do moich rodzicow wydzwaniała, normalnie smiech na sali na codzien jego dzieci z pierwszego malzenstwa sa strasze od mojej siostry i maja juz wnuki buehhehehe ;)

Gość boooyah
Boże. Dziękuję Bogu, że mam własne mieszkanie, które nie wchodzi w skład wspólnoty małżeńskiej. Jak sobie pomyślę, że za 20 lat mojemu mężowi, by taka palma odwaliła i kazałby mi wypieprzać z mieszkania z dziećmi to, bym go chyba zatłukła. A tak... jeśli znajdzie sobie jakąś niunię sama mu spakuję walizkę i wystawię ze drzwi. Bo mieszka u mnie. :)

Gość bla bla blanka
Przyznaję, ze jestem w totalnym szoku. Nie sądziłam, że takie pustaki istnieją.

Gość sdsdsss
to nie tyle pustak co cwana suka :-)

Gość do scd.. prawda
prawda ze to cwana suka, ja mialam podobna sytuacje, jestem ta pokrzywdzona.. mam 28 , facet 27 lat,nie powiem ale laski zwlaszcza takie malolaty ogaldaja sie za nim na ulicy, a zwlaszcza zarywaja do niego na NK ( a go to podnieca!) laska ma 18 lat , zaczela zycie sexualne bardzo wczesnie, ja mialam tylko jednego partnera - jego- miskzlaismy razem,chcielismy siie pobrac, marzylismy o dziecku by zalozyc rodzine... ale ze on to kobieciarz , zadnej nie przepusci milego slowa naiwny rowniez.... to zostawil mnie, obecnie wynajmuje pokoj w duzym miescie tyle kosztuje co dowe mieszkanie 3 pokojowe w moim rodzinnym i sama daje sobie rade, choc przyznam ze jest mi ciezko ta panna ma 18 lat, miala faceta i jak byla z nim to go zdradzala , kocha sex, byla w ciazy niedawno,ale usunela, i zostawila tametgo faceta bo poznala na necie wlasnie mojego ( juz bylego) rozwalila nasz zwiazek...ona jest bardzo bogata ( tzn rodzice) co chce to ma, woli starszych ... ale co ona potrafi,jakie teksty do niego walila!? o spermie o otym jak zakonczyc sex ze moze w niej itp.... nie ejdna znajoma mu odradzala tego..ale on naiwny.. mnie mial juz gdzie z( chociaz przyznam ze sex mielismy udany)... to ona dzwonila do niego, ale w miedzy czasie miala juz innego (moj byly a tamta latawica miszkaja na 2 krancach Polski) jak sie dowiedzial skonczyl te znajomosc, ale ona byla taka cwana ze nie dala za wygrana , tak go przekabacila ze pojechal tam do niej, tzn gdzies do znajomych a znia sie spotykal dla sexu i wogole zakochany... wrocil, a ona znowu miala nowego, jak dowiedziala sie ze ten moj byly juz powiedzial stop-nigdy wiecej-to znowu zaczela walcvzyc... nie chce z nim byc, ale nie moze przebolec ze nie moglaby go nie miec, i nie chce by do mnie wrocil, a nie powiem bardzo cierpie... ja pragne dziecka bardzo, aona usuwa ciaze i jeszczez namawia fecta do sexu ...

Gość niestety istnieją takie
pustaki, a właściwie jak ktoś wyżej słusznie zauważył, cwane, wyrafinowane suki, które zrobią wszystko by ustawi się kosztem obcej rodziny. nie uwierzyłabym w to co pisze autorka topiku gdybym nie znała takiej sytuacji. facio koło 50-ki i młodsza o 24 lata lala w wieku jego dzieci. to co się stało z kolesiem kiedyś rozsadnym, z zasadami przekracza wszelkie wyobrażenia, męczy i dręczy swoją żonę by ta się wyprowadziła z domu budowanego w trakcie małżeństwa bo kochanka podobnie jak autorka uważa, ze to im się należy, a on jest za stary by się dorabiac od początku. sytuacja dramatyczna dla żony, dzieci, dla ludzi z boku wręcz komiczna bo gosc robi z siebie kretyna, mimo związku z kochanką mieszka w domu z żoną ech życie

Gość a masz proszę
a Kazia Marcinkiewicza pamiętacie?