Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś taki jak ja heh

Czy to wstyd kopować w lumpeksach?

Polecane posty

akurat wyobraźni mi nie brakuje, co to za oryginalny styl złożony z masówki zakupionej w sklepach, tam tak naprawdę w każdym sklepie jest to samo tylko metka inna.

Zagladam czasami do lumpka, czesto trafia się coś fajnego, natomiast nie kupiłabym nigdy tam butów, nie interesuje mnie także bielizna. :)

Gość nbnbnnnbv
Istnieją też inne sklepy oprócz masówek :P

Gość nbnbnnnbv
Poza tym jeśli ktoś ma wyobraźnie, potrafi dobrze łączyć i dobierać, to nawet "z masówek" stworzy super strój :)

Gość cecylia niekonieczna
lumpy to fajna rzecz, a najlepsza satysfakcja jak znajdziesz wśród sterty ciuchów jakiś skarb ;] bogaci ludzie tam kupują, fajne jest mieć coś oryginalnego i taniego

Nieraz w lumpkach mozna dorwać ciuszki całkiem nowe, z metkami :) Przyznam, że od dawna lubie buszować po sh, nieraz cuda idzie trafić za grosze!

Jedynie odpycha mnie kupno butow w szmateksach... a Was? Znajoma mojej znajomej z kolei ma taki dryg do trafiania na ekstra buty w sh, w dodatku markowe, że aż pozazdrościc! Tylko no własnie - z butami akurat lekki przypał może być... nie wiadomo czy się jakie zarazki w nich nie trafią :/