Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna.s.1

staraczki z Anglii, Dartford i okolice, są jakieś ?

Polecane posty

witam, poszukuję koleżanek, które starają się o maluszka i mieszkają też w Dartford lub okolicah. Chętnie podadam o pierdołach ;) Są jakieś ?

Gość tatuś787878
staraczki???? WTF co to za głupie określenie. Dzieci nie są źródłem szcześcia - są przeszkoda na drodze do niego. Znajdź inne hobby mniej absorbujace które można zamknąc w szafie albo w piwnicy jak Ci się znudzi. Dziecko niestety posiedzi trochę na karku.

Tatus, skoncz. Nikogo nie obchodzi co myslisz... A najglupsze to, ze pewnie to podszyw, jestes kobieta, nudzisz sie?

Gość tatuś787878
to nie podszyw - jestem 99% facetem. nie wnikam czy interesuje kogoś to co piszę, trochę kontrastu dla tego miodu i cukierków jaki sie przewija na tym forum napewno pokaze że dzieci to nie zawsze spełenienie marzen

Tatus , tutaj tak juz jest ;) Nawet zatwardzenie i rozwolnienie w ciazy przybiera ststus cudownego przezycia ;)

Takie cudowne przezycie i wszystkie takie szczesliwe, to kiego z tej szczesliwosci pchaja sie pierwsze do kasy w markecie ;) tak cudownie to stoj :D

"najpiekniejszy okres w zyciu kobiety" - slawetny slogan. Zapomnieli dopisac : pod warunkiem ze siedzi, nic nie robi i ma lokaja ;) to jakos ten najpiekniejszy ujdzie w tloku :D

Gość tatuś787878
czołgista --> sama ciaza była ok. fajny duży brzuchol - duże cycki wszystko super ale druga noc po urodzeniu już chciałem ja sprzedać za 100 z całą wyprawka i mebelkami. W/g mnie powinno sporzadzić się intercyzę w której zagwarantowane będzie ze jak kobieta chce dziecko a facet nie za bardzo to że później nie będzie zawracala głowy i jedynym moim obowiazkiem bedzie zarabianie kasy. tak sie jednak nie stalo i trzba sie dzieckiem zajmować bo ona chce wyjść itp. przecież ma swoje szczęście to niech siedzi ze swoim szcześciem w domu. Porażka.

Gość tatuś787878
ale jak cie kobieta któą kochasz prosi i obiecuje ze da sobie radę, że nie odczujesz że w domu jest dziecko myśłisz sobie co mi tam - jak Ci tak bardoz zależy to mogę ci pomóc z zajściem w ciaze. a potem sie okazuje że własne dziecko to juz nie takie proste jak od czasu do czasu pobawić sie czy zajc dzieckiem siostry czy koleżanki. Swoje jest 24h/dobę. Dlatego tez nigdy wiecej dzieci. Pierwsze ma już 3 latka i już jest lepeij jaki pierwsze 2 najgorsze to 2 do 28 miesiaca te ponad dwa lata to poprostu koszmar z krótkimi przebłyskami fajnych chwil które i tak nie rekompensują tego całego długiego czasu oczekiwania na dorośnięcie dziecak do wieku komunikatywnego.

tatus - o dziecko sie nie stara, kiedy kobieta prosi tylko wtedy, kiedy oboje partnerzy sa na to gotowi. Oczekiwales ze zrobisz dziecko i bedziesz mial wszystko gdzies bo ona tego chciala ? Malo odpowiedzialny jestes... Nie wiedze nic zlego w slowie "staraczki" a jak Tobie nie pasuje to tu nie zagladaj.