Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulllaaa

Bolące piersi ...

Polecane posty

Gość Madziulllaaa

Witam wszystkie kobietki ;) Mam pewnie problem a mianowicie od paru dni 4-5 Boli mnie lewa pierś przy dotykaniu czy spadniu na brzuchu , nie wyczuwam żadych guzków ani nic.Jest to ból całej lewej strony lewej piersi tak do połowy jest ona nabrzmiała.Prawa pierś też jak dotkne boli mnie ale dużo mnie tak odrobine można powiedziec ze wcale. Chciałabym sie dowiedzieć od was w którym dniu ciązy moge odczuwac bóle piersi i czy moze bolec wtedy tylko jedna piers? Pomóżcie :(

Gość Madziulllaaa
Dziękuje Ci bardzo.

Gość Madziulllaaa
onyx1 dziękuje !! jestes kochana :*

Gość Madziulllaaa
czołgista póki co domniemam wiesz prawdopodobne zajście w ciąże mogło zajść od 9.04 więc nie wiem czy objawy ciąży mogą sięjuz powoli pojawiać :) :) ale piersi a dokładnie lewa pierś boli i to sporo ;)

Gość Madziulllaaa
nie wiem sama już , a nie wiesz co to mogłoby być jeżeli nie ciąża ??

Gość przed okresem też bolą
i w innych przypadkach również :P

Gość Madziulllaaa
jeżeli ci sie nie podoba ten post to nikt nie kaze Ci tu wchodzić !!! to forum po to jest aby z niego korzystac pfffff

Pewnie ze jestem kochana ;) Pewnie wiesz, ze bol piersi nie oznacza jeszcze ciazy :P Zrob test, idz go ginia. A test pozytywny odebralabys pozytywnie czy wrecz odwrotnie? Bo nie wiem, za co trzymac kciuki, hehe :D

Gość Madziulllaaa
onyx1 ;** wiesz gdyby była ciąża myślę , że cieszyłabym się , a gdyby nie to i tak jeszcze mam czas na ciąże :) ale w sumie to nawet chciałabym mieć , rozmawialiśmyh z chłopakiem już na ten temat dlatego się nie zabezpieczamy , co będzie to będzie :) a co do tego ze przed okresem tez bola to nigdy mnie nie bolały poza tym okre mam miec dopiero za jakies ponad 2 tygodnie :) dziękuje za opinie ;*