Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieromantyczna

zęby- najpierw dwójki... czy to normalne

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie. Moj syna ma 7 msc. Wlasnie wyszedl mu trzeci ząbek, ma juz dwie dolne jedyni a teraz wyszla mu gorna dwójka- wszedzie pisza ze najpierwy wychodza wszystkie jedynki. Troche sie martwie- czy to normalnie ze jemu najpierw wyszla gorna dwojka, czy to moze oznaczac ze nie ma zawiązek gornych jednynek, czy wszystko jest w porzadku?

Gość pani doktorowa
a gdzie to tak wszędzie piszą że pierwsze jedynki? ja zawsze czytałam i słyszałam że zęby różnie rosną.. np. mojej koleżanki córce wyszły najpierw wszystkie dwójki a potem dopiero jedynki, wyglądała jak mały wampirek;)

Pani doktorowa to męża zapytaj :P Wszędzie podają ze najpierw powinny wyżynać się dziecku dolne siekacze przyśrodkowe :P Ale podają też że każde dziecko rozwija się po swojemu, tak wiec nie ma co się martwić. Najczęściej wychodzą jedynki, ale nie zawsze.

mojemu tez wyszly najpierw dwojki a potem dopeiro jedynki, i ztego co pamietam to znaim mial wszystkei 1nki to mial tez ze dwie 3ki :)

Gość a ja uwielbiam taniec
bo tak ksiazkowo to trojki wychodza po czworkach. a na koncu piatki.

mojej córeczce wyszły najpier jedynki dolne, teraz wychodzą dolne dwojki za to górnych ząbków nie widać...chyba nie ma reguły...

Gość a mojej córce to
najpierw wyszły dolne jedynki, potem na górze kolejno: lewa dwójka , lewa jedynka, prawa dwójka, prawa jedynka