Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaZdzisia

Plamienia już 16 dzień z kolei.

Polecane posty

Gość MisiaZdzisia

Witam serdecznie. Najwyraźniej rozregulowałam się, bo zdarzyły mi się 2 przerwy w tabletkach na przemian z ich braniem. 10 kw. dostałam normalnego obfitego okresu - zażyłam pierwszą tabletkę z opakowania po miesięcznej przerwie i do dziś mam codziennie plaamienia krwią, raz mocniej, raz słabiej. Rzecz jasna idę do sina,ale dopiero w srodę. Nie wiecie panie jak wygląda takie leczenie dalej? Miała któras podobną sytuację? Pozdrawiam.

jesli to krew to najprawdopodobniej dostaniesz cyklonaminę i hemorigen w wybranej przez lekarza konfiguracji. jesli tylko plamienia to bedziesz miala przeczekac.

Gość MisiaZdzisia
Dziękuję frufru, rozumiem, że tabletki anty na jakis czas również zostaną odstawione?? to plamienie ma formę śluzu z krwią.

nie, czemu? bedziesz je brac nadal. przy następnych opakowaniu wszystko powinno byc OK. chyba ze jakas patologia sie tam dzieje, ale nie sądzę. plamienia przy "żonglowaniu" z pigułkami zdarzają sie bardzo często.

Gość MisiaZdzisia
No masz racje - to było żonglowanie z mojej strony. Dobrze, mam nadzieje, ze lekarz nie opier-papier mnie zbyt mocno i wszystko wróci do normy, a mało tego doszło do zapalenie pęchcerza. Czy mogę poprosic go o jakis lek na tę dolegliwość??

Gość ONA__25
a wie któraś może czy to normalne że na początku przyjmowania tabletek mam mrowienia w nodze(bardzo delikatne)?

mrowienia mozesz miec, mrowienia są objawem mięśniowym i przeważnie moga być efektem neidoborów magnezu, który u kobiet biorących antykoncepcję hormonalną bywa obniżony. suplementacja prostymi preparatami magnezowymi załatwi problem.

Gość MisiaZdzisia
frufru... no dziękuję bardzo za fachową pomoc, jesteś wielka!! sporo dla mnie znaczy uspokojenie takiego stresora jak ja, wieeelki buziak dla Ciebie :*