Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka_22

kobietki tez tak macie?

Polecane posty

Gość anulka_22

Tak bardzo kocham swojego faceta, ze ciagle za nim tesknie :( Caly czas jak tylko nie jestesmy razem to tesknie tak strasznie za nim...a nawet jak wiem, ze wieczorem sie spotkamy to nawet tesknie za nim w ciagu dnia i nie moge sie juz doczekac naszego spotkania...a jak jest dzien/dni ze sie nie widzimy to juz w ogole tesknie za nim strasznie...Tutaj nie chodzi o to, ze nie mam swojego zycia, bo je mam...ale po prostu tak mam i chcialam zapytac czy wy tez tak macie? wg was to normalne ?

Gość ile razem jestescie?
przejdzie ci

czy wy tez tak macie? wg was to normalne ? Jenki, co to za dziwna moda na zadawanie tego typu pytan???

Nie wierze w to, ze bez przerwy teskisz ;) Masz przeciez w ciagu dnia tysiace innych spraw do wykonania ;) A tesknota o ktorej prawisz, jest znajoma wszystkim, ktorzy nie maja zadnego innego punktu zaczepienia w zyciu. Przejdzie ci ten objaw jak wydoroslejesz ;)

Gość ;););)
u nas to samo mimo masy sprawa na glowie 2 lata razem w przyszlym roku slub 25 i 27 lat :)

Gość anulka_22
jestemy ze soba ok rok czasu.

Mam podobnie. Tylko gorzej. Bo choć cały czas za Nim tęsknie, choć czasami czuję, że muszę się w Niego wtulić, muszę się Mu wypłakać po ciężkim dniu, to niestety nie mogę..