Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorele 27

Dlaczego ladne buty zaczynaj sie od 8 cm obcasa ? Jestem wysoka- przegralam?

Polecane posty

Gość trelemorele 27

przegladajac allegro widze sliczne buty,wybor ogromny ale obcas 9-12 cm....buty z obcasem 3-5 cm sa wstretne. Mam 179 wzrostu....jestem skazana na trampki?

Gość jilljill
To zależy czy się dobrze czujesz w takich butach i czy Twój facet jest wystarczająco wysoki :) Bo moim zdaniem śmiesznie to wygląda gdy kobieta jest wyższa od faceta :P Ja mam 172 cm i uwielbiam 10-12 cm szpilki :)

Gość marchewba
jak chodzicie w takich wysokich butach ?:D tez chcem heh

Gość trelemorele 27
a to zalezy...mam buty od romiaru 39 do 41...zazwyczaj latem odkryte buty to nosze 41 aby palec nie wystawal Jestem zalamana. Mam 179,moj facet 186 i on uwielbia wysokie obcasy a ja boleje nad tym ze takich nigdy nie naloze:(

Gość trelemorele 27
i ogolnie czuje ze jestem aseksualna jak widze dziewczyny w slicznych szpilkach

a ja nie boleje...ja mam numer buta 42, 43.....i 178 cm...i nie ubolewam ze nie zaloże obcasów..ponieważ mam bardzo długie nogi..wiec buty na obcasie nie są mi potrzebne.........chodź przyznaje ze czasem ubieram.....ale robie to dla siebie........a ty napisałam bo moj facet lubi...ciekawe co jeszcze jestes gotowa zrobic dla niego.....a co do rorzbierzności buta twojego napisałaś od 39 do 41...róznica az dwoch numerow..jakos niechece mi sie wierzyć...jak wygląda laska która ma 180cm a numer buta 39, 40...obsasy do tego śmieszny widok nie uważasz 180 i taki maly numer buta...chyba troche koloryzujesz swoj wzrost

Gość trelemorele 27
no tak jest.....buty rylko mam romiar 39, deichman tez 39 a reszta od 40 do 41.. np buty pumy mam 41 a juz nike 40

Gość trelemorele 27
I mam 179 cm wzrostu.Mam wrazenie ze jestem nieatrakcyjna dla swego faceta:(

Kant dupy ...jakoś ci nie wierze..ze masz w gole tyle cm wzrostu....laska zalozyla topick...i teraz wszystkike nagle mają po 180 cm...śmieszne.. a dla mnie 180 i 39 nr buta...wysoki obsac bardzo śmieszny widok widzialam na oczy... autorko napewno znajdziesz jakies dla siebie buty, ale nie mozesz ograniczac sie tylko do allegro

Gość gość
Sprawdz tutaj www.gamis.com.pl moja znajoma który ma podoby rozmiar do ciebie właśnie tutaj kupuje ladne buty