Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ld99fd9fdfdfdf

MAM 170 CM WZROSTU I NOSZE ROZMIAR DŻINSÓW 29 TYLKO!!CZY NAPRAWDE TO TAK MAŁO?

Polecane posty

Gość ld99fd9fdfdfdf
ale co mam duzo mniej niz ty ???nie rozumiem .. w pasie mam tez tylko 75 cm ,po jedzeniu dodam wiec chuda jestem raczej..

Gość to musi byc prowo.....
a mogłybyscie mi dziewczyny pokazac zdjecie kobiety w tym rozmiarze mniej wiecej - moze ja mam jakies wypaczone patrzenie na te sprawy, ale 29 to dla mnie naprawde duzo, mam kolezanki, ktore 27 nosza i sa normalne zupelnie z figury, na pewno nie wychudzone

Gość ld99fd9fdfdfdf
TYM SIE MARTWIE ZE KAZDY MI JUZ WMAWIA ANOREKSJE ..I ZE WYGLADAM JAK Z OSWIECIMIA..ZWŁASZCZA BABCIA I MAMA..CZASEM NAPRAWDE TAK SIE CZUJE PRZEZ NIE..

Gość ha hahahahaha no co ty
Chloris jak można mieć metr w dupie i być z tego dumnym?:))))

Gość ld99fd9fdfdfdf
DZIEWCZYNY A KTÓRA Z WAS MA METR W DOMU ?ZMIERZCIE PROSZE ILE MAJA CM WASZE SPODNIE W PASIE DOKLADNIE??CZY TEZ 39 CM ALBO 40 CM Z JEDNEJ STRONY ?????PLISSSS ZMIERZCIE..

Gość dddddddddddddddddffffffffff
a ile wazysz o napisz moze to nam pomoze okreslic czy wyladasz na anoreksje

Pewnie odezwała się posiadaczka płaskiej dupy :D BABY SĄ STRASZNE! NIE, rozmiar 29 TO NIE JEST DUŻO! Doszukujcie się dalej głupich kompleksów :O Czemu za wszelką cenę dążycie do sylwetki szkieletu? Moja kumpela też nosi rozmiar 29, ale jest w biodrach tak wąska, że nawet nie widać jej talii, po prostu nie ma rozbudowanych kości biodrowych, więc i nogi w udzie ma chudziutkie. Im szersze biodra, tym więcej w udach i tylko umięśnić to można.

Gość nka xyz
własnie napisz ile ważysz to bedzie wszystko jasne

Chloris - a ja nie twierdze, ze laska, ktora ma tyle w tylku nie moze byc seksowna, jesli ma fajne wciecie w talii - jesli ma, bo szerokie biodra wcale automatycznie nie implikują posiadania talii - a wielkie biodra bez talii sa be ;) taka figura z duzymi biodrami i talia jest moim zdaniem bardzo seksowna twierdze tylko, ze osoba rozmiar 29 to nie jest osoba bardzo chuda a wychudzona to juz na pewno nie :D

To fakt, taka osoba nie jest wychudzona :D jest normalna, po prostu ma kształty. Ale jeśli nie ma tłuszczu, to czemu nie można z tych kształtów być dumnym? :O tylko na siłę dążyć do mniejszego rozmiaru, nie rozumiem tego.

Gość ld99fd9fdfdfdf
zmierzcie pliss dzisny jak macie metr

Gość ld99fd9fdfdfdf
DOBRA PODAM WYMIARY MOJE WAM WSZYSTKIE JAK JUZ TAK PROSICIE: wiek 25 lat wzrost 170 cm biust :95cm talia 70 cm (tam u samej góry wcięcie) a pas posrodku pępka 75cm udo najszersze miejsce pod posladkiem:52 cm ,srodek uda 47 cm kolano38 cm waga:53 kilo chyba!

Gość ld99fd9fdfdfdf
dodam ze dla otoczenia czyli rodziny i kolezanek jestem SZKAPA!I MAM JUZ DOSC SŁUCHANIA JAKA CHUDA JESTEM ..WKURZA MNIE TO ..

wazysz mało :D moglabys opisac typ swojej figury ? gdzie co?Ci sie odklada kiedy tyjesz ?

Gość dobre dziewcze
Ja mam 173 i nosze 27-28 i wcale nie wyglądam jak szkielet :P wręcz wydaje mi się, że mogłabym trochę zrzucić... na pewno dobrze się prezentujesz. Dla każdej babci szczupła dziewczyna, to od razu za chuda, he he

no wlasnie ta babcia to ostatnia osoba, której opinią odnosnie wagi bym się sugerowała, ale dziewczyna nie wazy duzo, ja przy rozmiarze 26 waze niewiele mniej

a moze to jest tak, ze ty wygladasz po prostu normalnie, proporcjonalnie, ładnie, a ppniewaz nie jestes juz nastolatka to ludziom sie wydaje, ze kobieta, ktora zbliza sie do trzydziestki :D powinna sie roztyc i rozflaczyc

Gość lillali
Masz kobiecą budowę i powinnaś się cieszyć a nie dręczyć czy mało, czy dużo:) Co za różnica, grunt żeby proporcjonalnie było. Ja to tylko nie rozumiem tych co na siłę się w mniejszy rozmiar wpychają. Lepiej kupić mały żeby się brzuch wylewał niż kupić swoją rozmiarówkę. No ale może to jakaś satysfakcja wbić się w mniejszy rozmiar:)

Gość MaRRisHHa
NIEPRZESADZAJ JA MAM 171 A NOSZE 27 I URODZILAM 2 MIESIACE TEMU DZIECKO

Gość JA MAM 170 i ważę 60
i jest ok. wszystko zależy od równomiernego rozmieszczenia tłuszczyku.

czyżbym była z Was najgrubsza? :-)

Gość tęsknię do wiosny
Ja przy twoim wzroście noszę 26. W tyłku 88, udo 48. I nie jestem chudzielcem. Jestem szczupła, ale nie chuda. Chuda byłam w młodości :D

mam 27 lat i nosze rozmiar 24/25. i czy jestem szkieletor? nie, poprostu mam waskie biodra i zgrabny tyleczek. moj maz moze potwierdzic :) wiec 29 to jest duzo!!!!!!!!!!!!!

unihipili to ja mam dupę wieloryba, niech ci będzie :D ale i tak ją kocham :P Ale skoro 29 to dużo, to czym dla ciebie jest rozmiar 46 i więcej?! Coś mi się widzi, że jesteś kolejną laską z typu "mam tyłeczek 24/25 i na żadnej diecie, możecie mi podskoczyć!" a tak naprawdę wszystko zależy od budowy ciała ;) AUTORKO! przyjrzyj się sobie w lustrze - jeśli masz jędrne ciało bez zbędnego tłuszczu, to nie masz się co przejmować! Jeśli coś znajdziesz, to po prostu poćwicz, jedni mają duże biodra, inni nie mają ich prawie wcale, życie.

Gość dzieki kochane za odpowiedzi
JA mam poprostu kompleksy i nawet jak raz juz utyłam do rozmiaru spodni 32 i byłam grubsza to widzialam dalej siebie jako chudą ..bo nawet wtedy kolezanki mowily ze chudzielec jestem ... oddałabymn wiele by miec metr w tylku..naprawde..a nie to marne 92 cm

Gość fefefe
ja mam 176 i nosze 29, teraz sa na mnieobcisle bo przytyłam ale ja uwazam sie za grubasa

JA TEŻ BYM CHCIAŁA PRZYTYĆ