Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ld99fd9fdfdfdf

MAM 170 CM WZROSTU I NOSZE ROZMIAR DŻINSÓW 29 TYLKO!!CZY NAPRAWDE TO TAK MAŁO?

Polecane posty

Gość ld99fd9fdfdfdf

wg mamy i babci jestem szkieletem skoro nosze rozmiar tylko 29 ..!!!co sadzicie wy o tym??moze to malusi rozmiar ..ale czy aż tak maly??sa laski chudsze które przeciez noszą nawet 28 ..

Gość dermixa
29 to mało??? Ja też mam 170 cm i noszę 29, a chuda nie jestem wcale i mam dość krągłe biodra...

Gość 34...
to wcale nie jest mało :D nie pocieszaj się :P

Gość ld99fd9fdfdfdf
no nie jestes chuda??a ile masz posrodku pupy>>?? kurcze dziwne..kolezanki tez mi mówiąw sumie ze chudzina ze mnie skoro 29 nosze tylko.. chyba ze te rozmiary są sfałszowane.. zaraz z ciekawosci zrobie test i zmierze spodnie metrem krawieckim :):)

Gość dermixa
oj głupoty piszesz... Nie wiem ile mam w cm ale raczej mam spory tyłek. Moja szczupła koleżanka nosi 27, a i tak nie powiedziałabym, że jest jakaś wychudzona :O Więc nie pieprz farmazonów :P

Gość chłop z radomskiego
176 i 30

Gość okito
co wy gadacie tłuste baby z was 29 to ci co wam mówią że jesteście chude to są fałszywe lemury i gnioty a wy jesteście tłuste baby

Gość ld99fd9fdfdfdf
ZMIERZYLAM TE MOJE DŻINSY KTÓRE MAJA ROZMIAR 29 I OKAZALO SIE ZE W PASIE NA SZEROKOSC MAJĄ39 CM PO OBU STRONACH WIĘC W SUMIE78CM !!!a wasze ile ???moze te rozmiarówki są przeklamane?i moje dzinsy to jest naprawde mniejszy rozmiar niz 29 ?

Gość dermixa
29 to inaczej rozmiar 38, czyli takie, powiedzmy "M"- a więc calkiem normalny rozmiar, na pewno nie mały :P

Gość frankaz
nie ma rozmiaru 29, jest 28 lub 30 :?

Gość a ja noszeeeeeeeee
a ja nosze 28, mam 167cm wzrostu a i tak nigdy nie ubieram spodnic czy szortow bo uwazam ze mam grube nogi ;/

Gość dermixa
jak to nie ma 29? :D O litości, ludzie, nie piszcie lepiej nic jeśli nie macie pojęcia...

Gość nie chuda a normalna
.... napewno wychudzona nie jestes jak 29 nosisz :P frankaz - jest 29 !!!!!!!!!!!!!!!1

Gość autorka napisalaaa
autorka napisala" "ZMIERZYLAM TE MOJE DŻINSY KTÓRE MAJA ROZMIAR 29 I OKAZALO SIE ZE W PASIE NA SZEROKOSC MAJĄ39 CM PO OBU STRONACH WIĘC W SUMIE78CM !!!a wasze ile ???moze te rozmiarówki są przeklamane?i moje dzinsy to jest naprawde mniejszy rozmiar niz 29 ?" KOBIETO CZYLI PO KAZDEJ ZE STRON MASZ 39 CM ????TO W SUMIE ZGADZA SIE CHYBA..TO PRZECIEZ ROZMIAR 29 JEST OKEY!!CHYBA ZE INNE DZIEWCZYNY ZAPRZECZĄ ..JA ZARAZ W SUMIE ZMIERZE SPODNIE TEZ METREM BO MAM WATPLIWOSCI!

Gość ld99fd9fdfdfdf
Jestem wychudzona bo na 170 cm wzrostu udo mam tylko 52 cm w najszerszym miejscu a posrodku uda tylko 45 cm :( w pupie natomiast tylko 92 cm

Gość dddddddddddddddddffffffffff
odpowiadam na Twoje pytanie nie mało to normalny rozmiar na Twoj wzrost

Gość ja nosze
rozmiar 27 i mam 165 wzrostu, dalej myslisz, ze jestes szkieletem?

Gość dermixa
Ja mam tylko 3 cm więcej od Ciebie w tyłku a jest dosc szeroki, więc nie gadaj, że masz tylko 92 cm :O

Gość anka franka p
a ja mam 176 wzrostu i noszę 28 przeważnie

Gość frankaz
tu jakis trup pisze

Gość lillali
ja też noszę 29, ale mam szerokie biodra i w mniejszy bym nie weszła:)

Gość to musi byc prowo.....
mam 173 nosze rozmiar 26 a jestem po prostu szczupla, bez hardcorów :/, chetnie bym jeszcze schudla jak mialabym 29 to chyba bym sie zalamala a w talii mam nawet troche ponad 60 :O

a i dodam, ze mam 25 lat, wiec nastolatka nie jestem

Gość lillali
ja mam 173, w biodrach 93 i w mniejsze niż 29 nie wejdę:) Przeicież nie będę na siłę mniejszych kupować, żeby mi się coś bokami wylewało.:)

Gość ld99fd9fdfdfdf
JESTEM CHUDA BO MAM W UDZIE TYLKO 52 CM JAK NAPISALAM WYZEJ A POSRODKU UDA TYLKO 45 CM WIEC JAK MOZESZ MI WMAWIAC ZE NIE JESTEM CHUDA NOSZĄC 29 ROZMIAR ???

no ja w biodrach nie pamietam ile mam, chyba cos kolo 87 i nic mi sie nie wylewa

no moze masz chude nogi a wielki bebol i tyłek :) a babcie to maja nieco inne poczucie wagi, zwlaszcza te ze wsi i wschodniej Polski :D

Gość lillali
to musi byc prowo..... no to masz jednak dużo mniej niż ja , masz wąskie biodra, to możesz wejść w 26.

macie w tyłku 95 i mówicie, że jest szeroki? :O Ja mam w tyłku 100 :classic_cool: i jestem z niego cholernie dumna, bo czuję się dzięki niemu jak kobieta. Nie mam płaskiego tyłka. Szerokie biodra też mam, więc i talię, ale też długie nogi, więc z dolnych partii ciała jestem zadowolona. Nosze rozmiar 29 spodni i są całkiem luźne, a 28 też mam i są obcisłe, nie ciasne, ale ładnie opinające więc nie pieprzcie mi tu farmazonów, że macie w tyłku 92 i uważacie, że to dużo :O. Pokolenie szkieletonów, co za szczyt ambicji mają chęć posiadania nogów jak patyki...

Gość lillali
ld99fd9fdfdfdf czym ty się przejmujesz, jesteś szczupła, masz zapewne ładną kobiecą budowę, to czym się martwisz:)