Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ld99fd9fdfdfdf

MAM 170 CM WZROSTU I NOSZE ROZMIAR DŻINSÓW 29 TYLKO!!CZY NAPRAWDE TO TAK MAŁO?

Polecane posty

Gość bejbema3mce
Ale macie problemy. Przejmujecie się swoimi dupami. Ja tam nie zwracam uwagi jak mi ktoś mówi, że jestem za chuda albo mam anoreksję. Są chude, grube i średnie i tak już musi być. Mężowi się podobam i to jest najważniejsze. Mam grubsze koleżanki i też się podobają swoim partnerom, więc o co chodzi. Chciałabym trochę przytyć, ale nie będę z tego robiła problemu i nie wpędzę się w kompleksy przez to.

"Przejmujecie się swoimi dupami" fajnie powiedziałaś :D Tak w innym kontekście to warto zajmować się przede wszystkim swoją dupą a nie czyjąś... ;) tak tylko nawiązałam :D

Gość o dzisysss
im niższa dziewczyna, tym węższe biodra, im węższe biodra tym mniejszy rozmiar. Taka prawda i cała filozofia.

Gość 12345654321
Rozmiar 29 to jest inaczej 42 !!! Do SZCUPLYCH NIE NALEZYSZ 25 - 34 26 - 36 27 - 38 28 - 40 29 - 42

Gość o dzisysss
ee tam chrzanisz z tą rozmiarówką. Materiałowe spodnie kupuje 38, a jeansy 29. Więc jak mogę nosić 42:)

Kurczę. Ja też mam 170 cm i noszę rozmiar 26. Wychodzi na to, że chuda szkapa ze mnie :P

Gość gdddddddddddddddd
hahaha 42 chyba z kosmosu te rozmiarowki bierzesz ja mam 171 cm i waze 59 kg raczej nie nosze 42...a mam rozmiar 29 dzinsow.....

Gość 12345654321
sory laska ale ja nosze 34 rozmiar a jeansy 25 moja mama 38 i jeansy 27 i czesto na metkach jest przelicznik

Gość o dzisysss
może masz wąskie biodra, albo płaski tyłek:)

Gość gdddddddddddddddd
tak to dziwne, ze ja nosze rozmiar 38 a dzinsy 29......

Gość 12345654321
gdddddddddddddddd Mam kolezanke o twoim wzroscie i twojej wadze i nosi rozmiar 40

Gość o dzisysss
ja wiem co noszę - mam 38, a jeansy 29.

Gość o dzisysss
12345654321 rozmiar nie tylko zależy od wagi ale przede wszystkim od budowy sylwetki. Jak ktoś ma kobiecą figurkę, to ma szersze biodra i tyle. A jak ktoś ma sylwetkę typu tuba to może nosić i 25.

Gość 12345654321
tak sie sklada ze w pasie mi spodnie odstaja kiedy pasuja w biodrach na dzieciemym nie moge kupowac ze wzgledu na kobieca budowe czyli duze biodra i grube uda

Gość o dzisysss
to może mała jesteś:) i stąd taki rozmiar. Moja koleżanka 156 też nosi 34 i bardzo jest drobna, a ma właśnie szerokie biodra i wąską talię. Nawet xs jej czasem odstaje;)

Gość 12345654321
i jeszcze podam talia 64-65 pas tam gdzie pepek 77 a autorka przy pepku 75 i ciekawe jak to jest ze ja nosze 25 a ona 29

Gość wieczorową porąąą...
ja mam 172 i nosze 27..a w biodrach mam 85 :O

Gość o dzisysss
ja mam w tali 65, w biodrach 93, w pasie nie wiem nie chce mi się mierzyć i noszę jeansy 29:)

to co ja mam powiedzieć? w talii 56cm a w dupsku 90 ;| fatalnie wyglądam (169cm) i ciężko mi na moją dupę znaleźć spodnie..