Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaylight

mam dosc siebie

Polecane posty

Gość daaylight

Szczerze potrzebuję się wyzalić. Mam problemy z odzywianiem i nie radzę sobie z tym od wielu lat. Nie potrzebuję rad, zeby isc do psychloga bo psycholog niestety ale powie mi to co juz wiem..Mianowicie nieustannie balansuję + 10/- 10kg. mam już tego dość. wszystko przez to, ze nienawidzę siebie. Są okresy kiedy w mojej lodowce nie ma nic- potrafię zjesc pol grejpfruita na caly dzien. Potrafię tak dlugo ciągnąć. Wtedy chudnę. Poniekąd jestem z siebie dumna, Ale pozniej na pewnym etapie widzę, ze to gowno daje i tak wyglądam beznadziejnie- wystarczy ze facet mi powie, ze same kosci ze mnie- ale nie ma racji bo nawet jak malo wazę to moj brzuch nie jest idealnie plaski i uda sa grube. Pozniej mam taki etap ze jem wszystko bez umiaru- niezalezy mi- pogrązam sama siebie. Nie potrafię jesc z umiarem. Wszystko albo nic. Nie umiem zjesc np 3 klusek na obiad tylko jem nie mysląć- nie umiem przestać:(wlącza mi się jakas obsesja. Psycholog mi poradzila zeby więcej cwiczyc jak czuję ze zbliza mi się taki napad jedzenia..itp problem w tym ze z cw tez przesadzam. Albo nie cwiczę nic. Albo potrafię naprawdę się katować. jak mam obesję to bardzo duzo cwiczę. Ost prawie zaslablam od biegania. Ogolnie mam faceta- on niczego nie zauwaza. Tzn moje wahania wagi tak, ale tak ogolnie nie. Powoli myslimy o wspolnym mieszkaniu- ja ciągle unikam tematu. nie wyobrazam sobie tego. On pomysli ze jestem nienormalna. Ale nic nie poradzę na te napady, na to ze czasem rzygam, czasem robią w srodku nocy po 800 brzuszkow. Czuję się chora i nie mam sil. Ost znowu przytylam i wiem ze muszę przestac jesc...Mam dość zycia.

Gość okito
idź do dietetyka

Gość masz problemy rodzinne
dlatego odbija ci się na zdrowiu

Gość okito
idź naprawdę do psychiatry

Gość agata-----
masz problem psychiczny, wykonczysz sie dzialasz autodestrukcyjnie. Sam temat Twojego topicu o tym swiadczy ze masz problem ze soba. NIe wiem jak Ci pomoc.

Gość daaylight
ja się zastanawiam czy nie zakonczyc zwiazku, bo przeciez zaden facet w przyszlosci ze mna nie wytrzyma. zawsze zreszta w obawie przed sobą konczylam kazdy związek..teraz znowu mam ochotę uciec. a dietetyk mi nie pomoze- bo ja znam na pamięc tabele kcalowe, wieszkosc diet, zasad odzywiania ale tu problem jest z glową a nie z znajomoscią zasad a największy z brakiem akceptacji. nie umiem się cieszyć zyciem nie mysleć o zmienianiu siebie.

Gość jakbym czytała o sobie
mam dokłanie to samo, i najgorsze że jestem po etapie przytycia plus 8 kg i jak się nie ogarnę to będzie mój standard czyli 10 kg, u mnie też nikt o tym nie wie widzą tylko że tyję i chudnę. Oczywiście jak schudnę to mówią ojej ale schudłaś a jak przytyję to nikt sie nie odezwie, a to jest takie dołujące Nienawidzę sieie i nie moge na siebie patrzeć Odsyłanie takich osób jak my do dietetyka jest nie na miejscu bo tu dietetyk nic nie pomoże, ja mam zaburzenia osobowości połączone z z zaburzeniami odżywiania, nawet wizyty u psychiatry i leki nie pomogły, muszę sobie radzić sama bo nikt i tak nie zrozumie dlaczego to robię. Ja przecież sama tego nie rozumiem!!!

Gość daaylight
jakbym czytała o sobie: dokladnie..sama tez tego nie rozumiem. czemu my to sobie robimy. u mnie tez nikt nie komentuje jak przytyję. a ja czuję się beznadziejnie- mam ochotę unikać ludzi. zniknąć. chyba nie wierzę ze mozna z tego wyjsc kiedykolwiek...

Gość jakbym czytała o sobie
ja kiedyś wierzyłam że to przejściowe, ale nie wiedziałam jeszcze co sie ze mną dzieje, teraz wiem bo męcze sie z tym 8 lat i nie wierze ze da sie z tego wyjść całkowicie, u mnie zaszły zmiany w psychice, nieodwracalne chyba, bo wystarczy tylko że na chwilę stracę kontrolę nad sobą i już po mnie znów staczam sie na dno...