Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aby kobietę zadowolićcc

Każdy meżczyzna powinien starać sie wspiąć na najwyższy poziom,min. dr hab

Polecane posty

Gość aby kobietę zadowolićcc

bo to jest nie lada wyczyn.

Gość robin z puszczy
pojebało cię jeżeli myślisz że tytułem zadowolisz kobietę. ona patrzą na pieniądze, na fajny dom, czarne bmw, dużą pyte w gaciach i wygląd

Gość robin z puszczy
i możesz być nawet po zawodówce :D

Gość Ja mam to samo- taka jestem
Facet nie musi mieć studiów, nie musi mieć BMW ani przysłowiowej willi z basenem. Najważniejsze jest, żeby szanował kobietę, był dla niej oparciem i dawał miłość i poczucie bezpieczeństwa.

Gość robin z puszczy
autor w ogóle nie ma pojęcia jak kobietę zadowolić :) jakie to ma znaczenie czy jesteś po szkole średniej czy masz tytuł profesorski jak nie umiesz zarabiać pieniędzy i nie podobasz się kobietom. darowałem sobie pisanie o zawodówce bo tam same tłumoki chodzą a kobiety też takich nie lubią

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
No i co to da że będzie dr.hab.znam takich i ani jeden mądry nie jest !!!!Znam mniej wykształconych ale za to fajnych facetów.Wesołych,miłych ciepłych wyrozumiaych.Mam w dupie magistrów dr, habilit. i innych tym podobnych,pracuję wśród takich i wiem co to za nieudacznicy

Gość robin z puszczy
p.s. z tym że możesz być po zawodówce przesadziłem. do zawodówek chodzą tacy DEBILE że tylko dziewczyna po zawodówce z nimi wytrzyma

Gość a nie mozesz pojsc i wrocic na
tytul jest przede wszystkim wyborem pewnej sciezki zawodowej, wazne zeby mezczyzna byl interesujacy, inteligentny i madry

Gość kei
po chuj wspinać się na dr hab ?

Gość robin z puszczy
dziewczyny lubią facetów z kasą, opiekuńczych, przystojnych. ale najważniejsza jest kasa :D

Gość edrty7u8iuytre
ten cały robin ma straszne kompleksy :DDD hahah biedny :DD jesli jest sie przy dr to człowiek stara sie dorównać :) jesli o tym nie wiesz, zawodówka tez uczy, ale nie na tym sie kończy, drogi kolego :) do nauki sie dojrzewa, niekiedy przychodzi to pozniej , ale zawsze lepiej niz wcale :)pozd wiec przyłoż sie

Robin chyba trafia na same materialistki:-(( Dlatego tak pisze...

Gość robin z puszczy
ale tu chodzi o zaspokojenie kobiety :D jak tytuł naukowy może ją zaspokoić? wiem że zawodówka też uczy, do takich szkół chodzą takie ciemniaki i przygłupy że szkoda gadać. sami upośledzeni umysłowo ludzie tam chodzą :D inteligentniejsza kobieta z takim baranem nie wytrzyma nawet 5 minut

Dlaczego uważasz, że do zawodówek chodzą same przygłupy? :-((

Uwierz mi ja pracuję wśród takich wykształconych........ Czasami nie wierzę jak oni mogli skończyć te studia jeden durnieszy od drugiego,no może z małymi wyjatkami.Maja takie mniemanie o sobie że szok....

Gość robin z puszczy
miałem doczynienie z pustakami po zawodówce. no porażka i żenada to mało powiedziane 8-( są tak tępi i tak puści że łapy opadają.

I muszą mieć inteligentne madre i wykształcone żony ,w miarę ładne.A na boku lataja do prostytutek i maja kochanki o 10-15 lat młodsze takie "puste laski" jak wy to określacie i to świadczy o nich jacy ci wykształceni dr,docenci habilitowani są.Kiedyś taki jeden odemnie dostał w pysk jak mnie chwycił za pośladek.

Gość robin z puszczy
kajtuślalaiiiiiiiiiii, ktoś kto jest po studiach do tępych się raczej nie zalicza i może ty ich nie rozumiesz bo mówią zbyt skompllikowanym językiem mają inny tok myślenia

Gość dfrgtyhoiugfk yu
taak sądzisz? Złośliwy znowu jesteś :) jestem po zawodówce, ale nie na tym zakończyłam :)uważaj , bo jesli znajdziesz sie przypadkowo przed wymiarem sprwiedliwości możesz natknąć sie na moją przyjaciólkę p. sędzine:D która równiez ze mną kończyła zawodówkę :)a twojej kochanki dzieciaki uczyła p.x :) taa ?Ona także uczęszczała z nami do zawodówki, przykładów sporo nie wrzucaj kochaniutki wszystkich do jednego :) a poza tym jestes dnem :) dziurawym dnem. Szacunku ci brak :) zdrówka życze

Tak brak ci szacunku.A co do mnie to własnie kończę licencjat,bo takie są wymagania w mojej pracy i jest on łatwiejszy niz zdanie matury tłuku.I jescze jedno znam parę osób po zawodówkach,mądrzy fajni ludzie i już mi nie gadaj o tych profesorkach bo mam ich na codzień i za nic takiego za nie chciałabym mieć.

Gość robin z puszczy
nie ma się co dziwic że mamy taki chujowy wymiar sprawiedliwości skoro sędziowie są po zawodówkach :P bardzo, bardzo rzadko się zdarza że do zawodówki idzie ktoś inteligentny. ja miałem doczynienia tylko z totalnymi debilami

Gość robin z puszczy
nie chciałem nikogo obrazić ale do zawodówek na prawdę idą totalne przygłupy !!1!!

Gość robin z puszczy
szkoła średnia a zawodówka to dwa światy. inteligentnych, myślących ludzi po zawodówkach można ze świecą szukać

Gość dfrgtyhoiugfk yu
faktycznie same tłuki z obecnych facetów tutaj :DDhah Pewnie żaden z was nawet nie miał w łapach ksiązki, oprócz książeczki zdrowia :) zasrany licencjat, szkoda ze nie stac cie tylko na licencjat,tłuczku, nawet zdania nie potrafisz poprawnie napisać :D , nie wspominając o tonie", szarmancki arystokrato :D

Gość robin z puszczy
dobrze że ty potrafisz zdanie napisać, tylko chuj z niego wynika :D

Gość robin z puszczy
a z resztą, nie zamierzam szanować przygłupów po zawodówkach którzy nie potrafią szanować nikogo oprócz tych co wóde często chleją. zawodówka nigdy nie szanowała tych ze szkół średnich, a sama chce szacunku. żenada

Gość INTELIGENT POWIATOWY

Gość dfrgtyhoiugfk yu
jesteś najlepszym przykładem :D głupoty, myśleć nie nauczono?Cos kiepsko sie wyuczyłeś :D no tak masz cieżko w takim razie w życiu, skoro inteligencja nie wrodzona hahha tylko wspołczuc hahhahah taak ciulowo :D na medycynę , za głupi jesteś , prawda :DD żegnaj ćwoku :D takich jak ty na pęczki :)

Gość dfrgtyhoiugfk yu
Szacunku sie nie nauczysz :DD tego ty nie wiesz hhahah