Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytka34

co kupić w prezencie 3mc.dziecku bogatych rodziców,ono wszystko ma ....

Polecane posty

Gość tytka34

dziecko mojej koleżanki, będę je widzieć 1 raz, ma 3 mce , chyba ze jej coś kupić bo ma w tym czasie urodziny tylko co????

Gość tak niestety
ja na Twoim miejscu bym jakies ladne ubranko kupila. Bo co mozna 3miesieczniakow kupic.

Płytę z muzyką relaksacyjną dla maluszka. Mogą to być dźwięki natury, odgłos suszarki itp... Mój mały rewelacyjnie reagował na muzykę Indian z ameryki południowej

a moze oryginalna pamiatke? jakas ramka na zdj, albumik, ksiazka dla mamy, masa na odcisk stopy itp.. skor ma wszystko to ubranka i zabawki odpadaja bo po co, poza tym skoro kolezanka bogata to tzra by bylo i bogaty ciuch kupic :)

Gość tytka34
ciuszki nie bo podobno podostawała bardzo dużo

Gość tytka34
właśnie myślę nad książką albo album, pamiętnik taki.

Gość tytka34
ta muzyka jest indiańska nieraz na ulicy grają tak ci indianie, ale muzyka spoko

Właśnie usłyszałam ją kiedyś na ulicy i mąż mi kupił. Jak się później okazało mój mały uwielbiał tę muzykę. Zasypiał jak aniołek bez noszenia na rękach, czy bujania. Chyba dzięki tej płycie nigdy nie potrzebowałam go specjalnie usypiać

Gość tytka34
wszędzie tylko techno a tu muzyka taka spokojna, albo dzwieki natury

Gość sdftgyuio
Ja mam podobny problem !! Moja przyjaciółka mieszka w Londynie. 3 miesiące temu urodziła swoje pierwsze dziecko. Wydaje mi się, że ma dla swojej córci wszystko co najlpesze. Na zdjęciach widać ubraną małą w firmówki - hello kitty, next , h&m itd , ma leżaczek, mate edukacyjną, mnóstwo maskotek z postaciami bajek Disneya., ksiązeczki, grzechotki itp. W maju przylatują do Polski na urlop. Napewno przyjedzie mnie odwiedzić gdyż moja córka jest jej chrześniaczką. Ja również mam dylemat co kupić jej córce, będę tą małą widzieć po raz pierwszy i wypadałoby coś kupić.No ale co ????? Nie mam tak dużo pieniędzy. Na ten cel mogę przeznaczyć max 100 zł :(

Gość sdftgyuio
Może faktycznie taki pamiętni dla dziecka ?? On kosztuje ok. 30 zł. Coś jeszcze do tego by się przydało dokupić.

Gość tytka34
100zł?????!!! ty mususz harować za 100zł a dla niej to nic, jeszcze bedzie narzekać że jej nie pasuje.tak może być