Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DeVie7

Związek a modeling....

Polecane posty

Wiec tak mam 18 lat, moja dziweczyna jest w moim wieku. Kilka miesiecy temu miala propozycje podpisania umowy i wejść w śiwat modelki. Jestesmy razem równe 7 miesiecy. Jest to jej najwieksze marzenie, lecz wtedy nie spasowało jej to z czasem i obowiazkami, szkoła itp. Chodzi do liceum, zreeszta tak jak ja. Ostatnim czasie temat modelki znowu powrócił, nie ukrywam, że byłem spokojny przez ten czas kiedy go nie było i w jakimś stopniu szczęśliwy. I tu nachodzi mi kilka pytań, czy związek ma szanse przetrwać. Kocham ją bardzo i wytrzymał bym dla niej wszystko. Są dwie strony, jedna z nich jest taka że chciałbym jej bardzo pomóc, wspierać w realizowaniu swojego marzenia, ale z drugiej strony to może zniszczyć nasz związek....;( Spędzamy czas ze sobą w weekendy, czasami też po szkole, ale jak każdy się domyśla miała by wtedy weekendy zajete na modeling... NIe wiem sam już co o tym myśleć. Może ktoś wie jak wygląda świat modelki...?? Jestem strasznym zazdrośnikiem i trudno mi przyjac taki scenariusz. Przeciez modelka ma wyjazdy po całej polsce, pozniej zagranice....ehhhh :( Prosze o pomoc

Gość jeśli ją kochasz
to pozwól jej spełniać marzenia. Jeśli jest wam pisane bycie razem to będziecie bez względu na wszystko. A jeśli jej tego zabronisz, to nawet jeśli Cię posłucha to za kilka lat będzie mieć żale i pretensje, że miała szansę i nie skorzystała z niej. Więc pozostaje Ci ją tylko wspierać i wyzbyć się swojej zazdrości.

może sie za dużo filmów naogladałem...ale koleżanki też mi opowiadały jak to wygląda... niemoralne propozycje itp. boje się tego

Gość
dobrze mówisz za duzo filmów sie naoglądałeś

Gość zazdrość zniszczy każdy
związek:o

Gość nlkki;
spokojnie, tylko niewielki procent modelek robi jakas kariere, ktora sie wiaze z wyjazdami za granice. Pewnie sie skonczy na tym, ze bedzie hostessa na jakis przyjeciach, ewentualnie znajdzie z katalogu lidla reklamujac pizamy:D

czekam na wypowiedz osoby, która wiec coś więcej w tym temacie....jak to wygląda itp