Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze was o przeczytanie

do osob z Warszawy pomozcie mu

Polecane posty

BARDZO BLAGAM O KAZDA POMOC DLA MNIE PROSE Dzisiaj, 11:11 [#] DZIEŃ DOBRY panstwu mam na imie MARIUSZ mam 25 lat i od urodzenia mam porażenie mozgowe i padaczke z tego tytuł otrzymuje z Z.U.S rente w wysokości 325 zł netto jest to bardzo mało na to zeby przezyć i oplacic rachunki w sumie mam ich 180 zł mieszkam sam w starej kamiennicy bez wc i ciepłej wody wc jest wspolene na klatce takie instytucje jak opieka społeczna mi nie pomagają bo mam rente socialna z zusu wiec im nie podlegam organizacje też nie chetnie mi chca pomagać ,z pracą też mam bardzo ciężko bo ze wzgledu czy to praca chroniona czy nie to pracodawca nie chce osoby z padaczka pracowalem w firmie ekon ktora zatrudia tylko inwalidow do 2 tygodnia az na terenie tej firmy dostałem padaczke to na drugi dzien mnie zwolniono ze nie jestem wydajna osobą zaden pracodawca nie chce mnie przyjąć ,próbowałem już róznych metod na to zeby mi ktoś pomógl i nic zero odzewu teraz znajomi mi doradzili zebym napisał ogloszenie o pomoc w internecie wiec tak robie z internetu kozystam od znajomych tylko mam dostep do niego w godz 7-17 zwracam się do ludzi z dobrym sercem o pomoc żywnościowa bo niestety mam za mało tej renty zebym sobie pozwolił na kupowanie codziennie jedzenia na posiłki zwracam się o zywnosc bo raczej zadnych piniędzy od ludzi nie dostanę prosba o to ze ja nie posiadam w domu lodówki i proszę o jedzenie które moze lezec w temp pokojowej dostarczyc mi mozna jedzenie nie mam zadnej rodziny mama umarla w 2006 a tata w 2007 roku. do domu osobiscie lub w paczke albo zabrac mnie na zakupy JEŻELI CHCES MI PRZEKAZAĆ JAKĄŚ KWOTE PODAM NR KONTa: BRE BANK: 72-1140-2004-0000-3902-6721-3838 na te konto wplywa mi tesz renta więc dlatego mam konto załozyli mi je jak przebywałem 4 lata w specialnym ośrodku szkolno wychowawczym w warszawie na mokotowie,jesli ktoś chce mi podarowac jedzenie to proszę o produkty które dlugo mogą stac w temp pokojowej bo nie mam lodowki w domu z internetu kozystam od znajomych w godz 7-17 mam dostep do maila to jedyny kontakt dla mnie nie posiadam telefonu gsm kazdą osobe zaproszę na odwiedziny i udowodnie ze mam bardzo ciezka sytuacje zyciowa********DZIEKUJE ASI Z RADOMI TOMKOWI PIOTRKOWI Z WARSZAWY DOLLY26 Z NIEMIEC ZA POMOC FINANSOWĄ BARDZO DZIEKUJE I ZA JEDZENIE tu opisuja mnie osoby ktore mnie odwiedzili w domu: forum.gazeta.pl/forum/w,615,110108000,110108000,czy_ktos_czytal_o_tym_biednych_chlopaku.html znalazlam ten post chlopaka na : my polacy.de jest tam dzial forum - kafeteria czy jesli ktos z warszawy jest prosze pomozcie mu :( nie wiem jak mozna sie skontaktowac z tym chlopakiem , ale jesli ktos zarejestruje na portal polakow w niemczech (my polacy.de ) i znajdzie ten post moze mu napisac priv :( nie badzcie obojetni :(

bede podnoscic :)

podajdalej.pl/blagam_o_pomoc_zywnosciowa-prosba-8909?ch_redirect=1

Gość co się będę przyznawać?
Wiesz co ja o tym sądzę? Nie bez powodu zamieszczono to ogłoszenie na forum niemieckim, dla tam mieszkających Polaków. Może oni mają pieniądze. Bo ja - wykształcona i doniedawna pracująca - mieszkając w Polscem, z powodu moich pracodawców i ZUS-u żyję z dzieckiem w takiej nędzy, że mogę tylko płakać nad innymi i sobą, i ewentualnie sama słać takie prośby. Taki mamy kraj. A to miejsce w sieci jest zaludniane przez Polaków stąd, grajdołu nędzy i rozpaczy.

znalazlam rowniez jego post na tym forum niemieckim ale na forum istnieje od kilku dni czy od wczoraj nie wiem ale jego ogloszenie jest rowniez na gumetree na gazecie itd :(

prezczytalam i zamiescilam :( tobie rowniez wspolczue:( jesli podobna masz sytuacje :( porprostu serce mi sie kraje jak takie cos czytam :(