Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody_kokosz

kochanka na tydzien - co zrobić

Polecane posty

Gość mlody_kokosz
mam z nią kontakt nawet w tej chwili. Blisko mieszka, odpisuje mi zawsze, dzwonię kiedy chcę. Umawiam się z godziny na godzinę - moze teraz pojsc do niej? To nie problem. Problemem jest jak zjesc ciastko i miec ciastko - czyli seks z nią i zeby sie uczuciowa i ZAUROCZONA laska nie zakochala (anawet sie jej to spodobalo) :D Najprawdopodobniej do tego dojdzie - ja mam ochotę jakąś na nią, ona bliska (ulica dalej) i otwarta, będzie duzo czasu... tylko co dalej. no i wlasnie - zeby sie nie mscila (oj, ja sie nasluchalem o tych zemstach z 1 liniii), zeby nie zaplakala sie na smierc, i zeby nie bylo jej smutno. No ok, kilka dni moze tam depresja, ale po chwili ma tryskac radoscia znowu.

buhahahahaha "ma tryskać radością znowu":D no co za bezczelny typ i co jeszcze? może jeszcze ma cie za swojego najlepszego przyjaciela uważać??? coś mi się wydaje,ze już nie jedna w ch...zrobiłeś wiec po co sie nad ta tak rozwodzisz?

I tak zrobisz co zechcesz taka prawda ale jedno jest pewne przynajmniej dla mnie skrzywdzisz ją i to konkretnie. Warto? Ja wiem po sobie jak to jest a przypominam, że wrażliwa zbytnio nie jestem. Jednak takie gierki mnie nie bawią. Długo się zbierałam i zbieram nadal. Skutkuje to totalnym brakiem zaufania do jakiegokolwiek faceta i szukaniem pociechy na imprezach a przynajmniej było tak do niedawna kiedy zdałam sobie sprawę, że jak tak dalej pójdzie to sama siebie dobije.

Powoli zaczynam tracić wiarę w ludzkość i w to, że kogoś znajdę normalnego skoro tacy chodzą po ziemi i nigdy nie wiesz na kogo trafisz:(

Gość glupota nie zna granic
czlowieku ty nie znasz wyzszych uczuc, powiedz lasce ze chce ci sie tylko chuja zamoczyc i niech wybiera , jestes zalosnym egoista

Ale jak wogle tak można. Nie rozumiem. Poszukaj w agencji tam masz full serwis i bez skutków ''ubocznych'';/ no moze oprócz możliwości złapania jakiegoś paskudztwa.

jak można?ja ci podam ich "powody": -wygodniej im -zakochana laska zrobi wszystko ,to też takie koło zapasowe im pasuje, -mają kiedy chca -zero odpowiedzialnosci -zero skutków ubocznych-dla nich -moga dalej robic co chca i z kim chca ,bo nikt ich nie ogranicza ale zostana sami jak palec,bo wiecznie sprawni nie beda:) jedno jedyne pocieszenie,że to "poszukiwanie milosci" nie wyjdzie im na dobre:)

Miejmy nadzieję, że się znajdzie tylko gorsza sprawa jest z tym zaufaniem. Jakoś narazie nie potrafię i boję się zaufać i to właśnie przez takie gierki. Skutki uboczne są zawsze no chyba, że trafisz na taką co myśli d..ą;/

a ja jestem zdania,ze sie doigrają i tyle bedzie teraz jest fanie-teraz:classic_cool: hmmm...z zaufaniem gorzej-ale wiesz-to dobrze:) teraz wiesz,ze jak trafisz na takiego dooopka to łatwo cie bajerem nie weźmie:D

Masz racje. To jest bardzo wygodne. Nie mowię, że ja jestem święta ale nigdy tak nie robiłam. Różne numery się wykręcało w życiu ale nie aż tak no kuźwa to trzeba uczuć nie mieć.

matko kochana, nie wierze w to, co czytam!!Autorze, jak ci smutno noca, bo rodzice wyjechali, i nie wiesz, gdzie wsadzic czesc ciala, ktora najwyrazniej myslisz, to mam propozycje: wsadz miedzy drzwi i jebnij z calej sily. Matko, jak mozesz takie rzeczy wypisywac "niech ma depresje przez kilka dni, ale potem ma tryskac radoscia"...walnij sie w glowke, ok??

Jeszcze jedno mnie zastanawia. Czy to takie przyjemne za przeproszeniem walić się z osobą która jest ci obojętna? Szok po prostu beznadzieja ogarnia. Cięzko to pojąć normalnej osobie...

sex dla sexu- rozumiem to jak najbardziej, ale tylko, jesli obie strony wiedza w 100% ze chodzi tylko o sex. Ale nie tak jak tu!!!Ten koles chce podupczyc kolezanke i uciszyc sumienie. Masakra, jaka gnida!!!

jak ktoś wyzbywa sie uczuc to co mu za roznica z kim?? co ich to obchodzi czy ktoś cierpi?? jak nie mysli sie glowa ,to nawet sie nie zauważa ,ze być może ona coś czuje,a tylko my wmawiamy sobie,ze to tylko sex nikogo nie obchodzi ,ze przez takie cos traci sie zaufanie i mozna przekreslic tym szanse na normalne zwiazki oni potrafia sobie wmowic,ze obu str zalezy tylko na sexie tak im wygodniej tyle,ze czasami jest sie zbyt zakochanym ,by dostrzec prawde ukryta pod klamstwami jak dla mnie ludzie moga robic co chca o ile sa w stanie byc szczerzy i nie ranic przeciez taki cudowny autor jak mu cos nie przypasuje nawet nie bedzie mial na tyle odwagi zeby sie odezwac do tej laski nawet na glupie przepraszam sobie nie pozwoli jeszcze jej pewnie wmowi,ze jest sama sobie winna

Ja wiem sama, że to się tak nie da wmawiać sobie a to tylko sex bo później wychodzi, że jednak nie tylko. No chyba,że już faktycznie jest się szują wyzbytą uczuć

Gość Skurwieli nie brakuje
to właśnie przez takich szmaciarzy normalni faceci nie mają szans na zaufanie!!! Żeby was te baby wyruchały ale w nieco inny sposób!!!!!Skurwysyny!

No niestety jak dziewczyna trafi na takiego to ciężko jej się pozbierać i komuś zaufać po takim przeżyciu

Gość Misiaku
Autorowi dziekuje - za poprawe humoru. Gdy juz znajdziesz wyjscie z sytuacji napisz poradnik 'Jak zostac kochanka na jeden tydzien i sie nie zakochac'.

Poprawa humoru może i tak ale biorąc na poważnie problem to pojawia się pytanie skąd tacy ludzie się biorą?

Gość lkjhoip
A Was Kobiety to chyba pogrzało ? Przecież tak jak myśli autor topicu, myśli 99% mężczyzn z tym, że mało który się przyznaje i mało która kobieta o tym wie...no i nie każdy ma okazję wykorzystać dziewczynę w taki sposób. Są tacy którzy się wiążą nawet na krótki czas i później po seksie, zrywają.

autor zamilkł i szuka czegoś na noc żeby mu smutno nie było! Proponuje sobie kupić misia przy takiej dojrzałości emocjonalnej!! Kurcze ja jestem facetem ale sobie tego nie wyobrażam.A potem zostaje uraz po zabawie z taką szmatą.Bo niczym innym nie jest,a poznałem już nie jedną laskę ,która POWINNA sie nie zakochiwać.POWINNA bo to jej wina.I jeszcze wmawia jej taki szmaciarz,że to jej wina,bo nie jest dość dobra,lub nie odzywa się i nawet nie potrafi przyznać do tego,że jest idiotą!! Ogólnie życze wam viagry w jak najwczesniejszym wieku idioci!!

Odzyskuję powoli wiarę w ludzkość bo widzę, że pojawil się jakiś normalny facet czyli jest szansa na spotkanie koogos kto myśli głową a nie przyrodzeniem;p

no pewnie,ze nie każdy myśli chujem!Tylko wy już tego nie widzicie przez tych szmaciarzy!Nic dziwnego! Ale tak jak już tu ktoś napisał -wszystko jest do czasu. Młodzi to wielkie kozaki.Za pare lat będzie inaczej. Ja przez długi czas nie dostrzegałem tego co było tak blisko.Szukałem jak ślepy( nie do sexu-do związku ).Nic mi nie pasowało.Zawsze było coś nie tak. Z poprzednią kobietą byłem 6 lat.Taka młodzieńcza miłość,która jak ich wiele nie wypaliła.Nie wypaliła,bo moja cudowna kobieta się zakochała.Nie we mnie dodam-ale różnie w życiu bywa.Źle jej nie życze.Ponad rok byłem sam.Imprezy,alk i te sprawy.Wtedy każda była ładna. Ale przez to wszystko nie dostrzegałem tego,że jest ktoś ,komu na mnie zależy,kto mnie kocha mimo wszystko.Mimo tego jaki byłem i jaki jestem,a wcale do takich słodkich pantofli nie należe.Teraz jestem w stanie docenić to,że tak jej zależało,że była chociaż jej do siebie nie dopuszczałem.Chociaż nie chciałem związku po tym ostatnim.A ona czekała aż sie obudze.Obudziłem sie,a teraz chyba już jest za późno:O tyle czasu mi poświęciła i tak bardzo chciała mnie poznać,a ja za każdym razem ją odtrącałem.Teraz nie wyobrażam sobie jak ona musiała się czuć...Jak skopany pies ,który przy każdej próbie zbliżenia dostaje kopa. W tym całym szukaniu poznałem nie jedną kobiete.Większość z nich nie była w stanie zaufać. Wiem jak to jest.Jeszcze próbuje walczyć.Co mi z tego wyjdzie??Cięzko powiedzieć.Ale chciałbym miec w końcu spokój i kobiete ,która będzie mnie kochać.Która zamiast ćwiczyć wygięcia będzie patrzeć na mnie błyszczącymi oczami. Budzić się przy kimś kogo znam,a nie przy kimś przypadkowym!!! Tak czy inaczej-powodzenia cwele.Przyjdzie wam za to zapłacić-jak każdemu-za wszystko.