Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki90000

Jak wybić sobie dziewczyny z głowy

Polecane posty

Gość brzydki90000

Jestem ciekawy co mi doradzicie Jestem brzydki, cóż ktoś musi ale to nie w tym problem problem jest w tym że chciałbym mieć bardzo dziewczyne ale wszystkie mnie olewają więc chce sie pogodzić z samotnością ale jak jestem na mieście gdzieś albo w innym miejscu i jak widze jakas dziewczyne co mi sie podoba albo parke to mnie kraja w srodku i mam załamke chciałbym wiedzieć o jakieś antidotum na to żeby jakoś żyć i pogodzić się z tym

Gość molamini
ile masz lat i skad jestes?:)

Gość TH is IT OM
Bądź cierpliwy

Gość TH is IT OM
Mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość TH is IT OM
Autor ma 20 lat

Gość brzydki90000
skad wiesz ze mam 20 lat ?

Gość Marecki875562
Stary, wyluzuj ... postaw sobie najpierw za cel kariere, w ciagu 10 lat bedziesz mial na koncie 10 mln zlotych ... i zobaczysz, ze i dziewczyna sie znajdzie. Jesli nie do stalego zwiazku, to chociaz dla zabawy ;)

tez jestem brzydki i tez bym chcial sobie wybic dziewczyny z glowy bo mam juz 26 lat i jeszcze zadnej nie mialem ale moge powiedziec ze troche sobie wybilem a dokladnie lekami ktory mi przepisal lekarz

Gość brzydki90000
jakby mi chodziło o seks to od tego są burdele a mi nie o to chodzi chodzi mi o te uczucie. poważnie z tymi tabletkami mówiłeś? czy sobie jaja robiłeś ?

Gość niewidoma
Hm... Trudne pytanie... Ponoc człowiek tak naprawdę potrzebuje bliskości drugiej osoby także nie wiem jak chcesz zapomniec o istnieniu dziewczyn? No chyba, że przerzucisz się na mężczyzn :D (żartuje oczywiście )

Gość niewidoma
To, że wszytskie Cię olewają wcale nie musi oznaczac, że jesteś brzydki:) Może robisz coś nie tak???

Gość niewidoma
Zanudzac, ja kiedyś nasłuchałam się opowiesci na jaką to straszną bezsennosc cierpi pewien facet...

Gość alone 4 ever
ja po ostatnich kompromitujących podchodach postanowiłem że już więcej nie będe nawet próbował... było to ok 4 lata temu po prostu przestałem zupełnie zwracać uwage na dziewczyny... idąc ulica gdy tylko widzę że zbliża się jakaś to od razu kieruję swój wzrok w "siną dal" i nie zwracam jakiejkolwiek uwagi.... niestety ostatnio znów budzi sie we mnie pragnienie by heh znów się skompromitować :o bo na nic innego nie ma szans :(

Gość niewidoma
Wiecie co, chodziło mi o to, aby autor nie doszukiwał się swoich niepowodzeń w kontaktach z kobietami w braku urody ja to określił, a Wy mnie teraz tak wypytujecie... Uwierz mi, że można miec nieciekawą osobowosc, nie wszystkie kobiety lubią słyszesz, że mają np. piękne oczy, moja przyjaciółka od razu skreśla facetów za taki "banał" Najlepszy teskt jaki słyszałam od faceta: HEJ JESTEM Z WAWY I KAŻDA DZIEWCZYNA O MNIE MARZY...

Gość niewidoma
jak to określił*

Gość pier do Lenie
o szopenie - kazdy z was moze miec dziewczyne, tylko trzeba du pe ruszyc a nie siedziec w necie

Gość niewidoma
Dlatego, że jesteś niski to nie zwracasz uwagi na kobiety???

/Dlatego, że jesteś niski to nie zwracasz uwagi na kobiety???/ Nie mam już nastu lat by robić z siebie idioty :O Niektóre sprawy trzeba zakceptować bo inaczej może sie to źle skończyć ;).

Gość niewidoma
Rozumiem...