Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa maturzystka

W poniedziałek już matura, a ja w ogóle się nie uczę :(

Polecane posty

Gość leniwa maturzystka

Przez cały okres szkolny również nic nie robiłam :O

Gość fabiane
a jakie masz ambicje?? wogole je masz??

Gość frankaz
rozchoruj sie teraz

Gość buehehheheheh
Ja też się całe życie nie uczyłam, o maturze nie wspominając, a teksty typu "nie masz ambicji" mnie śmieszą :D Jak ktoś jest mało inteligentny to rzeczywiście, musi kuć :P

Gość frankaz
wez strzykawke od chorego na AIDS cpuna i daj sobie w zyle

w poniedziałek jeszcze nie :P we wtorek dopiero :D co się martwisz teraz ... nie zdasz to będziesz się martwić

Gość leniwa maturzystka
Mam/miałam zamiar iść na studia, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu...

Gość leniwa maturzystka
buehehheheheh>> i jak ci poszła matura? Miałaś w miarę wysokie wyniki? Zaczyna się we mnie rodzić nadzieja, że może jednak z tego jakoś wybrnę..... :classic_cool:

Ale dlaczego się żalisz? Przecież to twoja wina, że się nie uczyłaś. Teraz możesz liczyć tylko na to, co zapamiętałaś z lekcji. I przy poziomie dzisiejszej matury, zdasz na pewno🖐️

Gość leniwa maturzystka
Ja nawet nie wiem czego mam się uczyć... :O Z lekcji, też raczej nic nie wiem, bo nie za bardzo przykładałam się do nauki 😭 Myślę nad tym aby pójść na żywioł.... Jest to możliwe, aby się udało?

Wiesz, gdybyś zdawała maturę za moich zamierzchłych czasów - to byś rady nie dała raczej. A co z prezentacją na polski?

Gość leniwa maturzystka
Wczoraj na szybkiego napisałam plan ramowy i dziś go oddałam. Jedno mam już z głowy :classic_cool: Pracy maturalnej nie mam, ale jeżeli chodzi o wypowiedź ustną to się nie obawiam jej za bardzo, ponieważ myślę, że sobie poradzę, bez przygotowania.

spoko, w tydzień można dużo powtórzyć... do wtorku lektury, do środy...w sumie nie wiem co na matme, bo wszystkie wzory masz na maturze...a na ang? jedynie zwroty do listu. No a dodatkowe są później... a ustne to w ogóle , ja np. mam na końcu maja ;)

Gość w dupe wsadzic ta całą nauke
A ja mam w du*** tą maturę. Po cholere się uczyłam z języków, historii i innych rzeczy, na samych czwórkach i piątkach jechałam, miałam iść na prawo ale MATMA ZEPSUŁA MI ŻYCIE i moja matematyczka, myśląc o statystykach, zebym jej ich nie zaniżyła nie dopuściła do matury 5 osób w tym mnie w mojej klasie. O innych klasach to sie nie wypowiem. Najlepiej tak - uwalić i mieć problem z głowy. A i tak kto MA NIE ZDAĆ I TAK NIE ZDA więc na jedno wyjdzie. I po chu** były mi te trzy lata liceum, wielkie plany i ambicje jak matma załatwiła za mnie wszystko.

Gość leniwa maturzystka
Nie powinnam mieć tylko 30%.... Na maturze próbnej z polskiego, bez znajomości żadnej lektury (nie żartuję :O) Uzyskałam 60%. Teraz przynajmniej znam kilka lektur :classic_cool: Z języka miałam 76%, gdzie myślałam, że jestem w ogóle nie zaznajomiona.... Z matematyki 40% :O Mimo to, i tak się zaskoczyłam :D Tylko, że boje się, że tym razem tak łatwo nie pójdzie.... :(

Gość leniwa maturzystka
Hmmm, nie pamiętam kiedy mam matury ustne.... Ale jak już wspominałam, to ich się nie obawiam. Najbardziej się boję tej matematyki... Uważam, że te 40% to było wyjątkowe szczęście :( (w części zamkniętej strzelałam) Jutro moja koleżanka ma mi trochę wytłumaczyć niektóre rzeczy z matematyki, ale nie wiem czy to nie jest za mało czasu, aby opanować cały materiał :( Z polskiego również wolałabym uzyskać wyższy wynik, ale nie wiem jak to będzie....

Gość w dupe wsadzic ta cala nauke
Chodziłam na korki przez jakies 4 miesiące w pierwszej klasie, w drugiej podobnie a w trzeciej juz zrezygnowalam. Bo skoro tyle lekcji nic mi nie daje, to dziekuje bardzo, tym bardziej że za godzinę płaciłam 30 zł. Ale dobra, nie chodzi tu o kasę. Matma to dla mnie po prostu czarna magia, chocbym siedziala nad nia miesiąc to i tak nie przyniosłoby to zadnego efektu. Strałam sie o dyskalkulię - ale odziwo mi jej nie stwierdzili. Dziwne. Poza tym, takie cos ma tylko jedna osoba w moim powiecie - co mnie zaskoczyło jak sie o tym dowiedziałam. Komentarze typu JESTEŚ GŁUPIA darujcie sobie bo dobrze sie ucze, nie mam z niczego problemów i nie jestem pustakiem. 250 słówek z angielskiego potrafię wykuć w 30 minut. Mam wielkie ambicje ale matma jak zwykle wszystko mi utrudnia. Takie zycie, czlowiek ze wszystkiego nie moze byc dobry i to wszystko ;}

Gość kosia małgosia
w dupe wsadzic ta cala nauke - więc wychodzi na to, że jestes typowym kujonem, bo potrafisz wyryć iles tam słowe czy uczyć się dobrze z historii, bo to wystarczy bezmyślnie wykuć. A matmę trzeba rozumieć, nie d asię jej nauczyć na pamięć. I dlatego kujony nie zdadzą matury z matmy. :o

Gość leniwa maturzystka
Klitajmestra>> tak z ciekawości zapytam. W którym roku pisałaś maturę? Kant dupy>> a wiesz może jakie są pewniki na maturę rozszerzoną z matematyki? Moja koleżanka zdaje, ale też się w ogóle nie uczy, więc może jakoś ją spróbuję ostrzec :classic_cool: w dupe wsadzic ta cala nauke>> w jaki sposób można się ubiegać o tę dyskalkulię? Zdążę przed ewentualną poprawką? :classic_cool: W sumie jak czasem na lekcjach matematyki słuchałam co jest omawiane, to o dziwo wszystko rozumiałam. Gorzej z tym, że bardzo szybko wszystko zapominałam... Pewnie to kwestia braku ćwiczeń i powtarzania materiału.

Gość leniwa maturzystka
up

Gość wez sie za nauke
a nie pisz tu godzinami....

Gość leniwa maturzystka
Ja się nie umiem uczyć, więc jak mam się wziąć za naukę? :( Jutro może się nauczę trochę matematyki... (mam nadzieję)

Gość w dupe wsadzic ta cala nauke
Nic już nie zrobisz w tym kierunku jeżeli chodzi o dyskalkulię. Nawet nie idź do psychologów o to zaświadczenie bo zrobią z Ciebie totalnego debila. Taka prawda. Czy państwowy czy prywatny - z każdego człowieka zrobią idiotę. To się podobno załatwia jak sie jest małym dzieckiem, no ja niestety wcześniej nie wiedziałam, że coś takiego jak dyskalkulia istnieje, moja strata, i tak już za późno. Nie jestem kujonem, nigdy nie uczę się na pamięć. Po prostu mam głowę do przedmiotów humanistycznych, to wszystko. A matma to jedna wielka masakra, przynajmniej w moim przypadku.

Daj spokój. Ja się też nie uczyłam do matury wcale i zdałam i to całkiem dobrze. No, tylko ja nie zdawałam matmy, ale się nie przejmuj. :) I też pracę pisałam w ostatnim tygodniu, jednej lektury z której pisałam nawet nie widziłam na oczy, a miałam max. ilość punktów, więc wyluzuj :) matura to się tylko wydaje taka straszna, a jak zdasz to się będziesz cieszyć, że się za bardzo nie przemęczałaś :) A jak nie zdasz, to się wtedy pomartwisz. :) Pozdrówki

Gość leniwa maturzystka
magodal>> właśnie takiej odpowiedzi skrycie oczekiwałam :D Tylko, że w sumie jak zdam tę maturę, to później będę i tak się "zamartwiała" tym, że z uczeniem się miałabym lepsze wyniki... :(

Gość ewelina122
magodal ->> a ty w ktorym roku pisalas mature?

Gość HugoTJ
Słowa mojej matematyczki do kolego: "Po co ty się biologii uczysz jak ty matmy nie zdasz?" ... mimo wszystko mądra z niej kobieta. To jeśli masz tą dyskalkulię to jak to się stało, że doszłaś aż do 3 liceum???

Gość leniwa maturzystka
To jeśli masz tą dyskalkulię to jak to się stało, że doszłaś aż do 3 liceum??? Nie wiem czy mam dyskalkulię, lecz mam taką nadzieję :classic_cool: Niestety właśnie zobaczyłam, że w 2 klasie na półrocze miałam 4 z matematyki!!! Szok Ale to nie zmienia faktu, że nic aktualnie nie umiem 😭 A z klasy do klasy pewnie zdawałam z litości :D :classic_cool: