Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1983ja

Zdradził mnie! Miał kochanke w pracy!

Polecane posty

Gość ajdona
niezależnie jak sprawa się się skończy, musisz dać facetowi nauczkę cieszę się, że jesteś z tych kobiet, które nie rozpaczają i nie wydzwaniają do kochanek, poniżyć bardziej się nie da

Jak by mój mąż mnie zdradził z kurwą jednorazowo to bym wybaczyła ale jak by miał kochanke to bym wyjebała z domu . Bez awantury z klasą bym powiedziała , ze przeczytałam sms i co on mi ma do powiedzenia na ten temat a potem nara za drzwi :)

Gość truskawkowa furia
Hmm... ciężki temat przyznam szczerze że w dzisiejszych czasach nie mozna ufać facetowi bezgranicznie bo jak poczuje żema pełną swobodę "jakby mieszkał z kumplem a nie swoją dziewczyną" to póżniej sie zacznie szlajanie po imprezach, lekceważenie co sie do niego mówi a w konsekwencji poznawanie innych panienek;/ jak facet nie zna granicy i nie jest uświadomiony że nie bedziesz tolerować jego wyskoków to jest masakra;/ wiele moich koleżanek płacze przez swoich facetow bo nie krepując sie beszczelnie podrywaja inne panny...u mnie taki numer nie przejdzie bo juz nie raz dałam mu w kośc gorzej niż własny ojciec i matka;p i co? teraz grzecznie slucha i ani mu sie nie przysni jakas panna bo wie że łep urwę i nie zadrnie mi powieka;p bądz dzielna bron boże nie wybacz i zrób taką mu jazde za to co ci zrobił żeby nastepnym razem zanim jakas rozlozy przed nim nogi przypomnial sobie jakim to sie piekłem kończy brak szacunku dla własnej kobiety;p pozdrawiam!!!

Gość 1983 martuś
Trzymam kciuki za Ciebie, i podziwiam,że jesteś taka dzielna:) Co do kwestii wybaczenia to Ty musisz podjąć decyzję , i zgadzam się w pelni z truskawkową furią :):) pozdrawiam cieplutko ...

Gość Gosia1983ja
Wrócił jakis czas temu z psem, dałam mu listę z zakupami, wrócił 30minut temu z leclerca MÓWI: wiesz musze podjechać na chwile do pracy. PYTAM SIE: Po co? Czyżby powtórzyć akcje z ostatniego tygodnia z mariolą? Bo ta szmata fałszywa nie moze sie tego doczekąć! ON: Nie rozumiem o co Ci chodzi ;/ (wiedziałam) Ja: Oboje jesteście fałszywi, masz torbę z Twoim ubraniami spakowałam Twoje rzeczy. Życze Ci udane związku z ta szamta. A nastepny raz nie zostawiaj telefonu na pralce!Jak mogłam być tak głupia! ON: Kochanie, uspokój się (chciał mnie objac) To był jednorazowy incydent, kocham Cie uwierz mi, ona dla mnie nic nie znaczy. Ja: Ale ja Ciebie juz nie kocham, bo nigdy nie zaufam - predzej czy pozniej ten zwiazek tak sie rozpadnie, zdradziles raz to zrobisz to raz kolejny!, brzydzę sie Tobą! Wywalilam mu torbę za drzwi. Podziękowałam za zakupy. ON: Jak Ci przejdzie to pamietaj ze bede na Ciebie czekał. Ja: Czekaj sobie ile chcesz, nie chce Cie znać! Zamknelam drzwi I POSZEDŁ ! Teraz poleciały mi łzy! Ech DRAŃ! I tak na ttym nie odpusci. Chyba emocje wyszły! Napisałam Wam mniej wiecej te słowa, kropka w kropke ich nie powtórze. Zadzwonie do pracy, albo pojade autobusem, bo do samochodu nie wsiade zalana łzami i odwołam urlop. Praca mi teraz dobrze zrobi. Ech!

Gość Gosia1983ja
Onaaa2222: Wlasnie nie dawal mi powodów do niepokoju, ukladalo sie cudownie. Widocznie taki dobry z niego aktor. Sprawy łozkowe kwitnęły. Nawet wspominal o dzieciach. To jakis koszmar!

Gość ja powiem tak .....
widocznie chciał się niezobowiązująco zabawić na boku a z Tobą uwić gniazdko żeby miał mu kto prać skarpety i gacie dobrze zrobiłaś że go wywaliłaś jestem ciekawa czy wytrwasz w tym postanowieniu czy wybaczysz za jakiś czas ?

Gość 1983 martuś
Wyplacz się ile chcesz...wierz to pomaga...teraz będzie już tylko lepiej ...może nie od razu ale za jakiś czas spojrzysz na to z innej strony..nabierzesz dystansu, życzę Ci aby nigdy Cię to w życiu nie spotkalo już więcej, Powodzenia ...:):):)

Gość Gosia1983ja
O NIE! W zyciu nie wroce do człowieka który mnie zdradził! Mam swoje zasady i honor. Zreszta nie umialabym na niego patrzeć! Eh

Gość cruell von lex
widocznie jest bardziej atrakcyjna od ciebie

Gość Ona2222
No ale powinien jeszcze dostać po mordzie. Wtedy by Ci dopiero ulzyło:) Ale moze jeszcze bedziesz miala okazję:) A tak w ogole to mialas racje z tym ze mu nie zaufasz, bo co innego zdradzic i powiedziec a co innego jak romans trwal z tamta i nie zamierzal sie skonczyc. A jeszcze nie wiesz jak to dlugo trwalo i to jest najgorsze.

Gość ewr 4r 4rtf tfew
Z pewnością go małpa jakoś zauroczyła... Niestety tak bywa... Facet na ogół korzysta z sytuacji... Przykro mi! Ale znajdziesz lepszego!!!!!!

Gość Tomekniewiadomek
Gosia jesteś pierwszą i jedną z niewielu rozsądnie myślących osób na tym forum !!!! Pozdrawiam Cię i nie przejmuj się cwelem !! :)

Gość żenada....
bardzo dobrze zrobiłaś. Zasługujesz na kogoś lepszego. Nie masz co płakać, powinnaś raczej podziękowac za to, ze przejrzałaś na oczy teraz i możesz kogoś wartościowego znaleźc:) Trzymaj sie ciepło

Gość Ona2222
A ja mysle ze on jej bedzie jeszcze zawracal dupe... Gocha musisz sie na to przygotowac i byc twarda i konsekwentna!

Gość MIŁOŚĆ I UFNOŚĆ
POMÓDL SIE DO PANA JEZUSA O SIŁE, WYBACZENIE,POPROS BY ZANURZYŁ CIE W SWOIM MIŁOSIERDZIU

Gość ja powiem tak .....
Ona2222...no na bank będzie jej zawracał dupę brał na litość ...będzie wyznawał miłość ...pieprzył o pomyłce itd....przecież stracił ciepłe gniazdko więc tak łatwo nie odpuści

Gość Uboot
Wytrzyj nos i głowa do góry

Gość martulka28
podziwiam cię , ja bym tak nie umiala , postąpić .Jesteś twardą babką .zazwyczaj wszyscy się rozczulają , tłumaczą sobie zachowanie partnera a ty zrobiłeś to szybko i konkretnie . Świat był by mniej zakłamany jak by było wiecej takich stanowczych kobiet na swiecie

Gość Gosia1983ja
Byłam w pracy, odwołałam urlop, więc jutro nie będę miała czasu myśleć. Jak na razie cisza. Byłam pewna ze zaraz się odezwie, na szczęście dziś myślę będę miała od niego spokój i mam nadzieje, że tak zostanie! Jak mu tak zależało na tym związku to mógł wcześniej pomyśleć, najlepiej głową! Teraz nie ma przebacz, wiedział co straci, myślał, że się nie wyda. Ciekawe przez ile by mnie jeszcze oszukiwał dupek! Bez kitu dziewczyny, im facet starszy tym głupszy się staje (są wyjątki) Jak co raz bardziej o tym myślę tym bardziej go nienawidzę. Już ani jedna kropla łzy nie uroni się z moich oczu przez niego. Niech idzie do diabła. Ktoś napisał, że była tamta atrakcyjniejsza. Nie sądzę, w ogóle nie jego typ. Blondynka z kręconymi włosami - on woli brunetki, szatynki, ze sporym biustem. Ona w ogóle była chuda, brak piersi i ten sztuczny blond kolor wypłowiały na głowie z 10cm odrostami. Buzie miała ładną. Ech ale co o niej bede pisać. Może są siebie warci.

Gość RutekWirowka
A Ty masz spore cycki ?

Gość Gosia1983ja
W jego guście. - a co to ma być za pytanie!

Gość RutekWirowka
To się podziel :D na pewno i dla nas staczy haha ;D

Gość przeczytalam caly
post i naprawde naprawde naprawde jestes superrrrrrrrrrrr...ja bym mu jeszcze na koniec w ryja dala ale jak tam ktos napisal jeszcze moze sie trafic okazja.Tez jestem podobna i wiem ze gdyby mnie cos takiego spotkalo zrobilabym tak samo.A gosciu jakis nienormalny ze jeszcze ci mowi zebys zadzwonila jak ci przejdzie.Ciesz sie ze za niego nie wyszlas i teraz nie musisz sie rozwodzic i zrob sobie impreze z kolezankami z tej okazji ze zapobieglas swojej klesce i wypij za swoje zdrowie.Ja napewno w weekend wypije za twoje;)trzymaj sie i nie wracaj do gnoja nigdy

Gość eeeeeeeeeeeee.........
Brawo jesteś wielka

Gość Gosia1983ja
Heh napisał mi smsa: PRZESZŁA CI ZŁOŚĆ? PAMIĘTAJ, ŻE CIĘ KOCHAM On jest chyba nienormalny, nierozumny i chory na głowe! Na dodatek mysli, że mu odpisze ;] niedoczekanie baranie!

Gość Gosia1983ja
Tak poza tym, to chciałabym Wam podziękować za słowa otuchy, wsparcia i za rady :) Mam nadzieję, ze będziemy trafiać na normalnych facetów i lepiej radzić sobie z takimi przypadkami jaki mnie spotkał! Trzeba odciąć uczucie, wyciszyć się i zapomnieć, zając się sobą, praca domem! Nie ma co się użalać. Zdradziłeś - do widzenia! Jej jak dobrze, ze nie mialam z nim dzieci! Po prostu HURA! A tak się kochaliśmy...! Heh!

Gość nie daj sie autorko
olej chwasta i nie teraz placze nad tym co stracil!! Co za bezczelny typek i jaki tupet!!!! Pewnie mysli, ze zartowalas z ta wyprowadzka hahaha

Gość i jescze napisal
szczyt szczytow!!!!!!!!!!!!!!co za palant dupek debil idiota malpolud koczkodan pajac matol posraniec kretyn i kurwiarz jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przywiazac mu do jaj pustaka i do rzeki tam gdzie jego miejsce;)hihihihihii