Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rada narodowa xxl

Żona Komorowskiego się odchudza!

Polecane posty

Gość bronkowi mówie NIE
lala ---- jak to, to samo??? Maria była szczuplutka i zgrabna!

ani przed ani po jej nie lubiłem ale jedyne co od poczatku podkreslałem to fakt, że jest inteligentna i wykształcona. To zawsze w niej ceniłem, a że była paskudna to chyba nie jest tajemnicą. A ta ani szkoly ani prezencji

Gość założcie kobitki nowy topik
jak widać, niektórym debilom już nic nie pomoże

uroda nie ma znaczenia :)

Gość bronkowi mówie NIE
do: założcie kobitki nowy topik sam/a jesteś debilem, bo każdy ponoć widzi świat na swój obraz! a wykształcenie bronkowej takie samo jak kwaśniewskiego - wierzysz we wszystko, co ci ktos w tv powie? ile ty masz lat? naiwność ludzka nie zna granic!!!

bardzo ładnie, że identyfikujesz się z debilem :) skończyła i ma dyplom

Znam pare osób co tez maja dyplom a na uczelni kilka razy byly. więc dyplom nie ma znaczenia tylko to co jest we łbie. Wykształcona kobieta by chciała cos osiagnąć i rozwijac się a nie być krową rozpłodowa dla wąsatego zniewieściałego pajaca.

Gość lalaaa
jak to nie wiesz jak bylo z M.wszyscy porownywali ja z kwasniewska i mowili ze wyg;lada jak jedza i czarownica.a nawet slyszalam jeden niby dowcip ze musieli ja po obraczce rozpoznawać,bo nos jej wcisnoł się do czaszki po wypadku,gdyby nie to nie mieli by watpliwosci

Gość bronkowi mówie NIE
do: założcie kobitki nowy topik -----, aaaaaaaa, czyli pisząc "niektórym debilom nic nie pomoże" pisałaś / łeś o sobie???? A to przepraszam. Dyplom ma tak jak ty z iberystyki.

Gość i co teraz będzie
no to poprzednia pierwsza była taka sama- poświęciła się dziecku. kto ją opluję? kto chętny? nie wam oceniać ludzi, każdy ma swoje motywy i nie musi się przed swiatem tłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej

Gość kama_M
Maria...była filigranowa...szczuplutka...i zawsze tak fajnie skrojone garsonki miała:) No ta to faktycznie wieloryb...Tak sobie myslę... Komorowski jak dla mnie fałszywy i mało reprezentacyjny:P Kaczyński - gdyby go Ziobrą zastąpić..to bym głosowała..a tak...na niego na pewno nie.. Napierniczak:P - też nie bo czerwony:) Olechowski - jakby mi tak zapłacił biznesmen...to bym pomyślała:P YYY...no i chyba nie pójde głosować:P

Gość a swoją drogą
to jeśli rzeczywiscie temat jest prawdziwy, to zalosne jest to upiekszanie sie na sile pod wybory. jak jest gruba, to niech zostanie gruba a nie - odchudzanie sie, bo wybory, bo moze kazdy stracony kilogram to bedzie wiecej glosow na mezusia. jak pod koniec kampanii zobacze, ze duzo schudla, to stwierdze, ze jest zalosna tak samo jak cala ta zaklamana partia po.

Gość Boże, jacy wy jesteście puści
Z pani Kaczynskiej też się śmiano....a potem zrobiono z jej wrażliwości i troskliwości atut. Żałosne. Czemu tak łatwo obrażacie i ferujecie wyroki? Żal.

bo pierwsza jebana dama nie ma nic w polityce do gadania. nie ma tez żadnej władzy. Ona ma jedynie jeżdzić w gości i przyjmowac gości. Jedyne co do niej nalezy do dobrze i ładnie wyglądac, reszta sie poprostu nie liczy!!!!!!

Gość ojejajeja
Ale z was tepe buraki! pokazcie swoje zdjecia, pewnie jestescie piekni i idealni.ciekawe jak wy byscie sie czuli gdyby to o was tak pisano. szacunku troche dla drugiego czlowieka.... :O az sie slabo robi jak pomysle ze mieszkam w jednym kraju z takimi.....

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żenujące jest to jak łatwo przychodzi Wam obrażac ludzi, z pewnościa niejeden z Was jest gruby, niewykształcony, a wiekszość to chamy i prostaki :o

Pierwsza dama ma byc ozdoba prezydenta. dziekuje za taką ozdobę . . . Wstyd

No własnie. jestesmy brzydcy, grubi i niewykształceni dlatego wiemy gdzie nasze miejsce i miejsce osób nam podobnych :D Napewno tym miejscem nie jest Pałac Prezydencki

Gość LiyahHaughtonn
człowiek ma byc ozdobą?? powaliło Was w te puste łby, Komorowski na pewno wygra więc juz mozecie zacząć szanowac przyszła pierwszą damę, czy gruba czy chuda, szanować jako człowieka pustaki!!!

Gość lkmjb ,nm,knl
to nie człowiek tylko wór na sperme bronisława. Rozpłodowa tłusta świnia . . .

Gość rliealista
to ja juz wolę Kazia z Izabel

Gość MotylekZielonyyyyyy
lkmjb ,nm,knl jak znam życie to Twoja matka równiez jest taka "tłusta świnią"

Gość rliealista
kaczyńska byla wstretna ale przynajmniej była szczupła i zgrabna. A to, to ? Nie dośc że masakryczna twarz to jeszcze figura lochy. Niestety ale z Jolką to mało która może konkurować

Gość **********************lioil
Sprawa jest prosta nie głosować na Komorowskiego i gruba LOCHA NIE będzie pierwszą damą

Gość mela22
Takk to czyli glosować na Kaczyńskiego i Pierwszą Damą bedzie KOTka??? Haha

Gość kjkjkjhjhhk
Mela, jeśli masz głosować kierując się postacią pierwszej damy - trzymaj się z dala od urn wyborczych :P

Gość Maria Kaczyńska była brzydka
baaaaaaaardzo brzydka i uważam że giorezej już być nie może wiec spokojnie :) poza tym liczy sie aparycja prezydenta a nie pierwszej damy, osobiście nie wiem jak wygląda pierwsza dama Czech czy Słowacji więc tak samo ludzie w świecie nie kojarza tej polskiej. Co innego prezydent, brzydki i dziwny Jarosław Kaczyński naprawde przyniósłby nam wstyd.