Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rada narodowa xxl

Żona Komorowskiego się odchudza!

Polecane posty

Gość mela22
Nie zamierzam glosowac na Pierwsza Dame tylko na prezydenta! Ale po powyzszej dyskusji to sie trzeba zastanowic kogo ludzie beda wybierac -zone prezydenta czy prezydenta.

Gość grrrrr
no cóż Jarosław nie ma żony i konta za to ma kota, Bronisław ma żonę, konto i i jest myśliwym, kurcze wybory są jednak bardzo wyrównane.

Gość SINGLE GÓRĄ!!!!
JESTEM SINGLEM I BĘDĘ GŁOSOWAĆ NA SINGLA!!!!! MNIEJSZOŚCI GÓRĄ!!! SINGLE GÓRĄ!!!!! JAROSŁAW GÓRĄ!!!!! MOŻE WRESZCIE SIĘ COŚ ZMIENI W TYM KRAJU, A NIE TYLKO: RODZINA, DLA RODZINY, POD RODZINĘ.... SINGLE TEGO KRAJU!!! ŁĄCZMY SIĘ I GŁOSUJMY NA JARKA!!!!!

Gość moniaxxxx
obejrzałam pare fotek i faktycznie gruba strasznie...przeciez ma forsy jak lodu to stać ją na dobre zdrowe jedzenie i dbanie o siebie,skoro kobieta na tym poziomie doprowadza sie do takiego stanu to leń zaniedbany i nikt mi nie powie że jest inaczej

Gość ,...i juz
stac ja dobre i zdrowe jedzenie wiec zre je tonami widac na załaczonych obrazkach

Gość nie wpuszczać i już
żona napieralskiego to już zupełnie inna liga :) oni się dobrze prezentują

Gość ,...i juz
ale szanse maja zerowe

Gość o koorwa hahahahah
a nikt z was nie pomyślal że ta kobieta może byc chora? Że np ma problemy z tarczycą itp i stąd ta waga? Tak ta osoba ma nas niby reprezentowac ale czy tylko dlatego że ktos jest gruby, niski chudy czy z wąsem powinien zostac odizolowany? Ludzie przeciez przez większość z was przemawia debilizm. i potem dluuugo dłuuugo nicccccc

Gość moniaxxxx
dobre zdrowe jedzenie nie zrozumiałas mnie,biedni ludzie są zwykle przy kosci bo jedzą to co najtansze-biały chleb itd i tyją zwłaszcza na wsiach,jak kogos stac na drozsze lepsze to nie musi żrec tony tylko jesc jak człowiek i wygladac normalnie,chyba rozumiecie o co mi chodzi,poza tym denerwuje mnie jak bycie grubym usprawiedliwia się możliwą chorobą,chudych sie bezkarnie obraza i wyzywa od anorektyków i uwaza ze to ok a jak ktos jest gruby to od razu ze pewnie chory,znam masę grubych którzy jedzą praktycznie od rana do wieczora i chorzy z pewnoscia nie sa,gdyby zresztą była chora to mówiliby o tym ze jest chora a nie odchudzali jej

Gość czy Was poxebało ?
ludzie przecież nikt nie jest doskonały. Nie znam kobiety ale naprawde żal czytać. Na marginesie nie pisze tego gruba locha ..........

Gość wolę uśmiechniętą grubą
zadowoloną z zycia kobietę, która jest SOBĄ , od nadętej, odchudzonej, skwaszonej pipki, która dba o swój jeden słuszny wizerunek w mediach.

Gość o koorwa hahahahah
monia ty jesteś ograniczona, co z tego że nikt o tym nie mówi. A ty bys sie chwalila że ci hromony nawalają itp???????????????? a to że sie odchudza to dobrze dla niej. Gowno wam do tego....

Gość moniaxxxx
to dawno obalony mit że grube osoby są wesołe i zadowolone z życia

Gość moniaxxxx
ograniczona to ty jesteś

Gość o koorwa hahahahah
monia ty jesteś totalnym debilem, brak tolerancji i rozumu to u ciebie podstawa! Gowno cie obchodzi dupa innych, chce nosic rozmiar 50 jej sprawa a tobie chooj do tego i won stąd bo z twojej dupy zrobie sobie trofeum myśliwkie.

Gość moniaxxxx
Dzięki,poprawiłas mi humor,a jej dupe moge komentowac bo to osoba publiczna i jako ewentualna pierwsza dama będzie mnie niejako reprezentować

Gość zajebiaszczy zgred
moniaxxx ma rację, jak ktoś ma forsy jak lodu, to może wyglądać a jak ktoś dopuszcza do takiego wygladu to jest po prostu leniwym wieprzem i tyle. a w ogole to pasują do siebie z bronusiem - ona - tlusta locha a on z pogladami z chlewa!!!

Gość kasssssiiiaaaaa
hehe, skoro się odchudza, to ciekawe ile schudnie? może pod koniec kampanii wyskoczy na scene chuda jak michelle pfeiffer?? i wszystkim szczeny opadną :D:D:D:D

Gość agnieszkkkkaaaa
Jarkiem gardzę,Bronek nie lepszy-to myśliwy,gardzę ludzmi którzy zabijają zwierzęta,może jeszcze je wypycha,co? Jesli ktorys z nich będzie prezydentem to nie wiem co będzie,nie myslałam ze zatęsknię za Lechem

Gość ano....
wole Bronka żone niz Jarusia kotkę :P Zreszta jak sie odchudzi to moze sie okazać niezła laska i wtedy głuopio wam bedzie :classic_cool:

Gość ano....
zajebiaszczy zgred moniaxxx ma rację, jak ktoś ma forsy jak lodu, to może wyglądać a jak ktoś dopuszcza do takiego wygladu to jest po prostu leniwym wieprzem i tyle. a w ogole to pasują do siebie z bronusiem - ona - tlusta locha a on z pogladami z chlewa!!! Jak Bronek zostanie preziem to w ciągu jednego zabieggu operacyjnego bedzie miała rozmiar 40 :P

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiichaaaaaaaaaa
Komorowska jest tak gruba, że ma własny kod pocztowy.

Gość o co cały szum?
Bardzo dobrze, że kobieta wzięła się za siebie i będzie się odchudzała, Komorowski na 100% wygra wybory i ona jest tego świadoma, więc przynajmniej stara się coś ze sobą zrobić, żeby nas godnie reprezentować jako Pierwsza Dama. Wyzwiska typu: gruba locha są nie na miejscu i pokazują tylko kulturę (a raczej jej brak) tych, którzy ich używają. Zastanówcie się nad tym co mówicie, społeczeństwo tolerancyjne do cholery! A tak poza tym - gruby znaczy gorszy? Jesli ktoś w waszej rodzinie jest grubszy, to wyzywacie go od wieprzy, knurów i loch?

Gość moniaxxxx
wzięła sie za siebie(czy raczej wzięli sie za nią spece od wizerunku męża) bo pewnie Komorowski wygra wybory.a jak mąż był marszałkiem to nie warto było dbać o siebie?nawet kasjerki ze sklepu dbają o wygląd,a tą do zadbania o siebie zmusić może co najwyżej ewentualna prezydentura męża.Żałosne

Gość umpa umpa umpa umpa umpa
Wole prezydenta z kotem niż z wieprzem :D

Gość Ania Ogrodniczka
Powiem tak, jestem kobietą i oceniam to z kobiecego punktu widzenia. Jeden wielki wstyd! Przecież to nie jest jakas gospodyni domowa z niższej sfery tylko żona hrabiego. Tak tak, Komorowski jest hrabią herbu Korczak. Trochę pracy nad sobą nie zaszkodzi, a ona upasła się jak locha. Komorowski figurą też nie grzeszy. Przecież to trzeba być leniwą starą babą wpierniczającą słodkości i nie ruszającą się nigdzie, by do takiego stanu się doprowadzić. Widzieliście przemianę Anny Kalaty? Ta też by tak mogła. A ten sztab to trochę za późno do odchudzania się wziął. Takie rzeczy nie robi się na pół roku przed wyborami, tylko już wcześniej. Ale cóż, skoro Polacy chcą mieć podstarzałą Miss Piggy jako pierwszą damę, proszę bardzo, niech wybierają jej wąsatego hrabiego na prezia.

Gość wazelinka0000
Zgadzam się w 100% z Anią Ogrodniczką! Bardzo trafnie napisałaś! Co to za akcje PR przed wyborami, gdzie nagle następuje dbanie o wizerunek? Jak doprowadziła się do tego stanu, to trzeba bylo wcześniej pomyśleć o metamorfozie! A jak nie wybiorą Bronka, to co, znów zacznie żreć i utyje drugie tyle??? (bo przecież efekt jojo).

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiichaaaaaaaaaa
Słyszalem, że Komorowska ma na drugie imie LOCHA - to prawda? Bo w Wyborczej tak pisali....

Gość GŁOSUJCIE NA LEPPERA!!!!!
bronka żona to dziołcha jak sie patrzy! chetnie by ją wychędożył każdy ogier! mniam mniam, doopsko jak chałupsko!!! pewnie jeszcze z przodu z bobrem - sama slodycz!!!