Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie zycie zycie

to co zrobil moj maz zabilo nasze malzenstwo

Polecane posty

Gość zycie zycie zycie

Od mojego meza dostalam pierscionek zareczynowy (oczywiscie jeszcze przed slubem), po slubie kolczyki, zegarek... A kiedys zapytal mnie czy mialabym ochote podczas sexu wyprobowac jakies zabawki. Zgodzilam sie, bo jestem w sumie osoba otwarta... jak sie pozniej dowiedzialam to wszystko lacznie z "zabawkami" bylo po jego ex... jestem przybita i wsciekla... Dowiedzialam sie tego wszystkiego przypadkiem... Od tego czasu brzydze sie swoim mezem i nie potrafie mu tego jakos wybaczyc Potraktowal mnie jak jakiegos smiecia, mimo, ze ja dla niego w zyciu tak wiele poswiecilam Boje sie, ze nigdy nie bede w stanie o tym wszystkim zapomniec... Na szczescie nie mamy dzieci , mam jeszcze szanse odejsc... chociaz w sumie to nie wiem co robic

Gość zycie zycie zycie
chcialabym cholernie zeby to byla prowokacja:O

Gość 12lat
kupił byłej wibrator a na koniec zabrał ze soba dla następnej?? wow to sie nazywa ekonomiczne podejście do życia

Gość Onaaa2222
To obrzydliwe aczkolwiek mam nadzieje ze odkaził...

masakra, co za nienormalny koles... a Ty sie nie domyslalas ze to uzywane wszystko bylo?? fuj:( :( :/ nie zdziwlas sie jak dostalas prezent bez "metki" czy opakowania??

Gość on cały jest też po ex
dramatyzujesz

Gość zycie zycie zycie
a skad moglam wiedziec?? myslalam, ze rozpakowal to wczesniej:O

z toalety publicznej też czasem korzystacie i żyjecie :p

jaby baterie w wibratorze były na wyczerpaniu to byś się mogła obrazić.. ale tak, to nie weim o co ps - złoto jest aseptyczne

Gość zycie zycie zycie
dowiedzialam sie, bo jak chcialam wlozyc baterie do wibratora, to on nie dzialal:O okazal sie zepsuty:O zrobilam mu dzika awanture i sie przyznal...:O

Gość no ale ty za madra nie jestes
ze sie nawet nie zastanowilas wczesniej skad on to wzial...moj maz tez chcial zabawki wyprobowac i gdyby je nagle spod lozka wytrzasnal to bym sie napewno wypytala skad je wzial ale tak nie bylo i zamowilismy sobie razem przez neta.dziwna jestes

Gość zycie zycie zycie
a jesli chodzi o bizuterie, to wiem bo widzialam fotki:O byly na kompie, a on ich nawet nie wykasowal:O

Gość DUDUS34
sprawdz czy uzywanych gumek tez nie stosuje

Gość zycie zycie zycie
on po jakims tygodniu od tej propozycji przyniosl ten wibrator... myslalam, ze go po prostu kupil:O

Gość taka jedna ex
a mój były mąż na koniec małżeństwa też mi zabrał wszystko co od niego dostałam - nie bylismy długo małżeństwem, ale musiałam oddać wszystkie upominki, maskotki, biżuterię łącznie z pierścionkiem i obrączką...:o oddałam i tez raczej sam tego nie nosi, pewnie dał komuś innemu... nie znam żadnej kobiety któraby się tak zachowała, twój mąż to burak bez honoru i klasy, tak samo jak mój były, z tą róznicą, że ja ze swoim już nie jestem...

Gość zycie zycie zycie
DUDUS34 , jestes juz zlosliwa:O nie zycze tego nikomu:O

Gość 12lat
no i przedobrzyłaś jak fotki na kompie to narzeczeństwo i małżeństwo trwa ile dwa miesiące pol roku góra :D

Gość ratunek w drodze :D
o fuj, kur*wa... :o:o:o ta historia jest tak odrażająca, że szok... chyba zabilabym gnoja.. oby się udławił tymi zabawkami podczas penetracji jego przełyku!!! :o:o:o czasem tutaj na forume są historie, że laski piszą jak to facet z nią zerwał i kazał oddać wszystkie prezenty i pierścionek, a potem one widzą jego nową laske na NK z tym pierścionkiem i się z niej śmieją :o:o:o pdolony, nie wiem, co bym zrobiła.. chyba najpierw poszłabym do ginekologa i zrobiłabym sobie testy na choroby weneryczne i kazałabym mu pokryć koszty badań... to PRZEDE WSZYSTKIM, a potem pozwałabym go do sądu za narażanie zdrowia i życia... oraz za zniewagę. oczywiście wniosłabym pozew o rozwód. żałosny gnój!!! kopnij go w dupe! znajdziesz sobie kogoś lepszego!!!

Gość Kiedy mój partner mnie zdradzi
i kazałam mu się wyprowadzić, skrupulatnie zabrał prezerwatywy, które ja kupiłam. Powinnam zapytać czy wypróbował je z nową? :D

Gość DUDUS34
oblech, jakich wielu