Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie zycie zycie

to co zrobil moj maz zabilo nasze malzenstwo

Polecane posty

Gość zycie zycie zycie
czesto mysle o rozwodzie:( ale boje sie tego bo nie mam do kad pojsc:(:(:(

Gość zycie zycie zycie
niedawno stracilam prace:( Po prostu nie chce mi sie zyc:( nie radze sobie sama ze soba:(

ile masz lat? masz rodzine? prace mozna znalezc. ale z takim kims nie radze zyc, to co zrobil przekroczylo wszelkie granice, on jest nienormalny, w ogole Cie nie szanuje.

Gość zycie zycie zycie
mam 25 lat, mam Rodzicow, ale mieszkaja 500 km ode mnie

Gość zycie zycie zycie
codziennie modle sie zeby znalezc prace i moc zmienic swoje zycie...

no ok, koleś z byłą spał, ale ona o tym wiedziała. Natomiast podarowanie biżuterii po kims innym to raczej oznaka braku szacunku. Pierścionek zareczynowy to jest rzecz bardzo osobista. Na temat dilda się nawet nie wypowiadam :S Mój miał nieużywane zabawki to ex, ale jako że kupił je dla ex to wywalił, nawet mimo tego, że nieużywane.

zamiast ci kupic nowa kazal ci sie tymi samymi zabawkami zabawiac co jego ex ?WOW rozumie ze chcial czegos wiecej i za 5 lat namowi cie na zbiorowy sex a potem zacznie na kurwy chodzic....... nie ufam temu typowi i sadze ze z dnia na dzien bedzie sie coraz dalej posuwal:) kup mu gumke na kutaska co dluzej bedzie mial sztywnego zaloz mu pod same jaja i powiedz mu ze ta gumka jest po twoim ex i lubialas jak ja zakladal i sciskal kutaska:) ja bym mu tak dojebala

Gość zycie zycie zycie
nie umiem mu wybaczyc mimo, ze prosil mnie o to:( umarlo cos we mnie i chyba nie chce dluzej ciagnac tego malzenstwa:O

Gość zycie zycie zycie
czasem mam ochote zrobic cos takiego, zeby poczul sie tak jak ja:O zeby zrozumial...

Gość zycie zycie zycie
a co Wy moglybyscie mi doradzic?? Co zrobilybyscie na moim miejscu?

Gość zycie zycie zycie
nienawidze facetow:O

Gość zycie zycie zycie
tylko jak ja mam sie teraz odseparowac jak stracilam prace:(

Gość DUDUS34
porozmawiaj z nim, powiedz ze cie to zranilo, moze cie zrozumie i sie poprawi

Gość wiem ze ci ciezko
ale rozbawilas mnie do lez jak sobie pomyslalam jak to bedzie w sadzie wygladalo jak powiesz z jakiego powodu sie rozstajecie hahahahahahah sedzina sie chyba posika ze smiechu bo taki przypadek sie pewnie jej nie trafil.Ja nie jestem zwolenniczka rozwodow,bo malzenstwo powinno sie ratowac jak sie sypie ale jesli nie widzisz innego wyjscia to trudno no.A jak on sie czuje?bardzo jest tym przejety?straszna sprawa ja bym swojego pobila do nieprzytomnosci jakby mi takie cos zafundowal:)

Gość zycie zycie zycie
On niby zaluje, ale nie wiem ile jest w tym prawdy:O ja juz mu nawet nie umiem zaufac:O

Gość wiem ze ci ciezko
i co do jasnej cholerki siedzialo w jego glowie zeby wpasc na taki szatanski pomysl????no i jeszcze ta bizuteria...katastrofa...a zdjec wczesniej nie widzialas?

Gość zycie zycie zycie
niestety nie:O te zdjecia widzialam dopiero po slubie, zaluje, ze nie znalazlam ich wczesniej...:O

Gość zycie zycie zycie
gdybym przed slubem o tym wiedzialam, to nigdy bym za niego nie wyszla:O

Gość szok cenowy
To nie może być prawda :(( A ile znaliście sie przed ślubem ?? Ile trwało narzeczeństwo?

Gość zycie zycie zycie
znalismy sie 1,5 roku w tym pol roku narzeczenstwa

Gość wiem ze ci ciezko
nie wiem co powiedziec bo ciezka sprawa...niby nie zdrada ale cios potezny dla kazdej kobiety...byc obdarowywanym po bylej i to nawet wibratorem to jakas masakra>tak sobie wyobrazilam co by sie u mnie stalo i ja bym obrzydzenia juz na zawsze do niego dostala,nie wiem czy moglabym z nim sypiac juz.A dawno to bylo?moze narazie po prostu ochlonac trzeba i zastanowic sie na zimno jak nie chcesz niszczyc tego malzenstwa,chociaz nie wiem no bo na sile cos ciagnac wiedzac ze sie na da rady i sie zakonczy.Jak nie masz pracy to moze wyjedz na jakis czas do rodzicow i przemysl sobie to na spokojnie.Oni sie uciesza ze bedziesz a ty odpocznies zpomyslisz i nie masz obowiazkow wiec mozesz byc ile chcesz.ja bym tak zrobila,spakowalaby sie i pojechala i zobaczyla co sie bedzie dzialo.

Gość hahahar
hahaha wibrator z lubryfikacja po bylej

Gość Cicho baby
"zawsze szczery starasz sie, 0/10" Zawsze szczery - nie szalej, bo reputacyję sobie zniszczysz.

Gość szok cenowy
ja mysle ze to zwykly skąpiec - dusigrosz. tacy ludzie na wszystkim oszczedzaja, nie wazne ze jestes jego zona czy bezdomna babcia.. ale jej pewnei tez nawet bulki by nie dal :( szok ;/

Gość zycie zycie zycie
nie powiedzialabym zeby jego ex nic od niegop nie dostawala- wiem to od znajomych... jak teraz widze dostala wiecej niz ja... bo ja w sumie nie mam nic od mojego meza... ta bizuterie najego oczach wywalilam i powiedzialam, ze nie chce znoszonych smieci...

Gość zycie zycie zycie
coraz powazniej mysle o rozwodzie... czuje sie cholernie oszukana...