Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majajajajajaja

Czy w ciąży można rozjaśniać włosy

Polecane posty

Gość majajajajajaja

Czesć Mam wesele w rodzinie i chciałabym wyglądac dobrze a mam duze odrosty. Do tej pory co kilka miesięcy robię pasemka ale od kąd dowiedziałm się ze jestem w ciazy to przestała. A tu to wesele i co mam zrobić ? Są różne wypowiedzi na temat rozjaśniania włosów w ciaży - a wy co słyszałyscie ?

slyszalam same glupoty,ja farbowalam,rozjasnialam,i nic mi ani maluszkom nie bylo bylam w 3 miesiacu potem w 5tym a potem w osmym u fryzjera i zyje ...i maluchy tez

Gość ej powiedz
ja tez farbowalam chyba ze 3 razy. ostatni raz na dwa tyg przed porodem. dzidzia ma sie dobrze :D

Gość hihahahe
Pewnie, ze mozesz. To, ze jestes w ciąży nie znaczy ,że amsz chodzic zaniedbana. Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliowości do tego co mozesz a co nie to poprostu zapytaj swojego ginekologa jemu chyba ufasz no nie. Ja będąć w ciąży o wszystko pytałam moją gin i co do włosó powiedziała mi, ze moge farbowac, rozjaśniac i co tylko chcę. Szkodliwe substancje w farbach i rozjaśniaczach były dawno, dawno temu. żyjemy w 21 wieku, pamietaj o tym. Tipsy yeż mozna robić lecz nie mozna ich mieć do porodu bo w razie cesarki lekarze muszą mieć dostęp do koniuszków palców.

Gość mama 8,5 miesiecznego synka
Pewnie, ze mozna. Nie sluchaj tych bzdur :o Poza tym juz pelno tu bylo takich tematow. :o

Gość koteknaplotku
ja farbuje normalnie rozjasniam nie sadze zeby to źle wpywalo na malenstwo wole dobrze wygladac i miec dobre samopoczucie

Gość co robić szykowac kasę
ponoć nie bo dziecko będzie rude

Gość ojojjjjjjj
tylko zainwestuj i idź do fryzjera bo oni tam mają lepsze farby itd - bardziej bezpieczne niż te sklepowe