Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamil882

co robic pomózcie:-((((

Polecane posty

witam wszystkie panie jestem tu pierwszy raz niewiem co mam robic wczoraj moja dziewczyna mi oznajmiła ze jest w ciazy ale nieiwem jakim cudem przeciez zawsze sie zabezpieczamy prezerwatywami i jestem bardzo ostrozny dzisiaj przyznała mi sie ze jak wychodziła do toalety to brała zawartosc gumki i nabrała wszystko do strzykawki i sobie wstrzykiwała głeboko do środka pochwy i ze robiła tak z 2 razy nieiwem co mam teraz robic czy to wogóle mozliwe zeby takim sposobem zaszła w ciaze ????chyba jej nigdy tego nie wybacze niewiem czy jej wierzyc czy nie prosze doradze cos bede wdzieczny:-(((

Gość uuuuuuuupppppppppppp
tak to jest jak dzieci uprawiają sex

Gość co robić szykowac kasę
na alimenty

Gość ej powiedz
no, na dodatek ostro pierdolniete te dzieci :O

Gość co robić szykowac kasę
no to dobrze że dzieckiem nie jesteś weź się chłopie za konkretną pracę bo teraz wydatki Ci się zwiększą, no chyba że masz dzianych rodziców i Was utrzymają

widze ze tu nie pomagaja tylko osadzaja ludzi!!!chce poprosic o pomoc tylko tyle nie mam do kogo sie zwrócic

nie mam dzianych rodziców ale co wy myslicie o tym mozliwe jest zeby zaszła w ciaze w taki sposób??

Gość ej powiedz
przyszlem :O no, ale co chcesz uslyszec? pojebana masz ta panne i tyle. nie wyobrazam sobie, zeby ktos zdrowy na umysle mogl tak zrobic :O

poza tym o jaka pomoc ci chodzi? mamy jej dziecko z łona wyrwać? jest w ciazy to jest, mozesz sie z tym pogodzic.

Gość bez obrazy kamil
Bez obrazy,ale na moje to Twoja dziewczyna jest ostro pierrdolnięta :O Jak można zrobić coś takiego?Rozumiem jak zdarzy się wpadka,ale odwalić taki numer?

Gość 12lat
jesli jest tak jak mówisz to wrobiła cie w dziecko tak czy siak będziesz ojcem pytanie dlaczego to zrobiła i zajście w ciąże w ten sposób jest możliwe ale tylko w przypadku gdy robiła to od razu ze "świeżym" nasieniem z każdą godzina zieloności plemników maleją

Gość prowokacja prowokacja
poczytaj w necie o samo zapłodnieniu, a w prezerwatywie czasem to nie ma środków plemnikobójczych????????????

Gość z całym szacunkiem...
pewnie, ze mozna.....hehehe, nie wiesz co kobiety robia, zeby faceta wrobic w dziecko :) :) :)

A w czym konkretnie mamy ci pomóc. Nie wiele już w tej sytuacji da się zrobić. Koleżanki zbyt ostro i nieuprzejmie ujęły prosta prawdę. Zostaniesz ojcem.

prowokacja czy nie, w ciąże i tak można zajsc w taki sposób:) swoją drogą fajną masz dziewczyne. ciekawe ile ma lat

Gość PetroneIIa
A pytałeś jej, dlaczego tak zrobiła??

Gość dwa dni temu jakaś desperatka
pisała tutaj że chce być w ciąży ze swoim facetem ale on zawsze się zabezpiecza,w związku z tym w zamiarze miała wstrzyknąć sobie nasienie zaczerpnięte ze zużytej gumki.Czy to możliwe żeby ta dziewczyna po dwóch dniach wiedziała już że jest w ciąży??? Prowokacja i wtedy i teraz

Gość ja powiem tak .....
tak jest to możliwe że zaszła w taki sposób w ciąże ale to co zrobiła jest grubo nie w porządku wobec Ciebie za takie coś to nawet możesz podać ją do sądu jawne oszustwo w celu wrobienia Ciebie i wyłudzenia kasy

do sądu?? a jak on jej to udowodni?? nagrał rozmowe? to raczej ona moze go do sądu podać ,że ją zaciążył i nie chce alimetow płacic.

Gość 12lat
poczytaj w necie o samo zapłodnieniu, a w prezerwatywie czasem to nie ma środków plemnikobójczych???????????? kobiety na pigułce czasem wpadają a co dopiero taki środek plemnikobójczy żadna przeszkoda

Gość prowokacja prowokacja
no to chłopak ma pecha

moja dziewczyna ma 20lat niemam pojecia dlaczego to zrobiła naprawde sam nieweim jak ona mogła przeciez tak jej ufałem nie wybacze jej tego nigdy w zyciu i napewno niechce byc z nia ze sa jescze takie dziewczyny niewierze