Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super star soccer

jestem zajebisty i moge miec kazda kobiete

Polecane posty

Gość super star soccer
jaka szkoda:) a panna z jakiego woj. jesli mozna wiedziec?? i przestancie moje drogie pieprzyc o tych chorobskach, bo rownie dobrze moze miec je osoba, ktora miala jedna partnerke w zyciu

Powiem tylko, ze nie daleko Ciebie do Władka na wakacje jeżdżę, 3 h drogi samochodem :)

Gość super star soccer
pomyślmy... Bydgoszcz?:)

Gość muszę jechać
Ty nazywasz siebie doświadczonym, ja nazywam ciebie dziwką :D Kijem bym cię nie tknęła

Gość super star soccer
kija moja droga to Ty mozesz sobie w akcie desperacji wsadzić w cipkę, bo na wibrator Cie nie stać :classic_cool: a ode mnie wara.. za niska liga koleżanko

Gość ze niby Ty za niska
?? :D

Gość muszę jechać
Hahaha, aż tak cię dotknęło, że nie każda lubi puszczalskich facetów? :D No i fakt, jesteś dla mnie zdecydowanie za niska liga :D

Gość grrrrr
oczywiście :P

Gość super star soccer
ja jestem pierwsza liga, Ty trzecia i wiemy to oboje :)

Gość muszę jechać
Jesteś taki zabawny chłopczyku :D

Nie, nie Bydgoszcz. :) Ja nie rozumiem, tak to po człowieku jedziecie, a pewnie połowa tu takich samych.

Gość super star soccer
nie zmienia to faktu, ze chciala bys mi skoczyc do lozka :D

Gość kafewoman24
Przypuscmy ze tak jest. Jezeli tak do doradz mi. Poznalam takiego wlasnie faceta i wiem ze jakby chialm moglby miec niejedna kobiete. Powiedz mi, jak Ciebie kobieta moze zdobyc? Moze nie zdobyc, bo pewnie to Ty ja zdobywasz. Czy kobieta powinna dac Ci do zrozumiena ze jej sie podobasz czy nie. Czy powinna sama sie do Ciebie odezwac nie. I powiedz jak kobieta powinna sie zachowac w stosunku do Ciebie.

Gość kafewoman24
Pytam powaznie bo zalezy mi na kims.

Gość kafewoman24
Niestety musze isc teraz. Ale jak mozesz to odpowiedz mi moje pytanie. Bede wdzieczna.

Gość super star soccer
zacznijmy od tego, zebys nie byla zbyt łatwa:) bo moze to i cieszy jak sie szybko zdobedzie to czego sie pragnie, ale to działanie na krótką stale.. to tak na wstepie, po drugie, hmm co robic.. wiesz to zalezy jaka Ty jestes na mnie zajebiscie działaja kobiety z poczuciem humoru, które sa pewne siebie i sa dosyc silne psychicznie (nie łamią się, nie płaczą przy kazdej porazce... mają jaja bym mogl rzec) no co po za tym.. zajebiscie wazne jest to by kobieta umiala sie zachowac, nie narobila wstydu przy znajomych, rodzicach itp.. facet musi czuc sie dumny idac z Toba a nie myslec 'byle nie szedl nikt znajomy' no i sprawa wygladu, tego nie wiem jak Ci tam z "oczu patrzy":) pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość muszę jechać
Już nie jeden taki jak ty do mnie startował, ale nie macie żadnych szans 🖐️ Możesz się tu produkować ile chcesz, ale nie zmieni to faktu, że nie zaszczyciłabym cię nawet jednym dotykiem. Miłego dnia :) 🖐️

Gość super star soccer
do muszę jechać .... jestem z tego powodu niezmiernie uradowany, ze nie dotknela by mnie Twa szorstka dłon :classic_cool: :D

A powiedz mi proszę, jezeli ja jestem taka, czemu nie mogę zdobyć takiego własnie faceta jak Ty ? Możecie mnie nazwać próżna, ale uważam, że jestem ładna bo naturalna, silna, właśnie z poczuciem humoru. Niby znam się na facetach i już niby takiego jak Ty rozgryzłam, ale szczerze to nie na moje nerwy chyba nawet więc może lepiej, że nie zwraca na mnie uwagi. Tylko by mnie zdardzał i takie tam soccer co ?:P

Gość super star soccer
Kochana od zdrady to Wy jesteście :) ja sie po prostu nie interesuje innymi kobietami na powazniej kiedy z kims jestem a jesli mozesz sobie jakiegos samca złowić, który jest z gornej polki.. to smialo :) powodzenia

No własnie mogę ale pytanie czy ja go chcę, o wypraszam sobie kochany :p Wy zdradzacie ja jestem wierna :) A tak na marginesie ja tez jestem strzelcem... :P Cieszę się, z tego znaku, przynjamniej nie brak mi energi :p

Gość super star soccer
każda mówi, że jest wierna a po fakcie stwierdzacie "ohh miałam słabsza chwilę, mój facet był daleko, nie dbał ostatnio o mnie, a on był taki uroczy.." :D jezeli nie wiesz czy chcesz go miec to po prostu olewaj sprawe, no chyba, ze facet Cie czyms zajebiscie pozytywnie zaskoczy, a Ty wtedy zrozumiesz i pomyslisz - o tak, chce by mnie wziął :classic_cool:

Gość copythat
Juz mnie masz:) zadowolony?

Gość super star soccer
od pierwszego wejrzenia :D miłość jest cudowna

Gość super star soccer
copythat - jak cholera, z wrażenia aż otworze piwo :D

a czemu siedzisz na kafe i się przechwalasz zamiast jakąś piękną się zajmować?

Gość copythat
oo fajnie to ja tez otworze :) zdrówko:*:* heh

Gość super star soccer
ridi - takie urozmaiconko czasu do ogladania pierwszej milosci buahah a na piekna bedzie czas, dont worry bejbe.. wieczorem jestem umowiony ;) zdrówko panno powyzej