Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super star soccer

jestem zajebisty i moge miec kazda kobiete

Polecane posty

Gość kafewoman24
Hehe wlasnie sie odezwal do mnie. Wiec dobrze wyszlo. :) Juz nie przeszkadzam.

tak tu sobie przeglądam o czym toczy sie ta kontrowersyjna rozmowa i usmiecham sie do ekranu;) większość dziewczyn, które się tu wypowiada z chlopakami albo jeszcze na poważnie nie obcowala (i sie zwyczajnie na nich nie zna), albo poprostu żyje stereotypami, ktore jak wiemy-nikt w tych czasach nie stosuje;) A Ciebie (zajebisty kolesiu) podziwiam;) i gratuluje podjecia tematu;p Takim zachowaniem pokazujesz, że wiesz czego chcesz, wiesz jaki masz cel, a co najwazniejsze wiesz jak go osiągnąć. Większośc facetow ma sie za 8 cud swiata a nie ma pojecia o kobietach. Skoro wiec wiesz czego pragną i jak sprawić by czuły sie przy Tobie spełnione i zaspokojone to dlaczego miałbyś tego nie wykorzystać;) Pozdrawiam!

A co to kurwiarza.. hm chlopak poprostu korzysta z zycia;) a nas dziewczyny boli jedynie to ze gdy laska zmienia facetów jak rekawiczki to jest nazywana kurwa! A chlopak dzieki temu zdobywa podziw i uznanie w oczach kolegow. Prwada jest taka, ze kazda laska ktora moze sobie powybierac(miedzy innymi rowniez w takich kolesiach jak nasz autor) to wykorzysta to z tym samym oddźwiękiem ;)

A może Ty kłamiesz :D Może wcale nie jest z pomorskiego :D Wiek się zgadza, gadka też :D może zdradź pierwsza literę swego imienia :P Ja powiem, że M. Ale 23 w tym roku kończysz? :P

Gość super star soccer
nic nie kłamie, pierwsza litera mojego imienia to A. Sysia dobrze mówi.. poczytajcie sobie posty tej dziewczyny, w końcu pisza to sama dziewczyna.. i bedziecie wszyscy wiedziec, jak jest naprawde, bo widac, ze jak facet pisze to sie to zbytnio nie liczy...

Gość senioritaaa
Ty to jesteś gość :)

Gość chce bys mnie mial
:)

Gość autorze, jak dla mnie
jesteś tylko zadufanym w sobie bucem i zwyrodniałym narcyzem, wartym jedynie tego żeby mu na.srać do łepetyny może to by coś pomogło

Gość durny temat do kasacji

Gość jak sobie autorka życzy
no ciekawe co autor pali?

Gość autor ma dobra gandzie

Pierwszy raz spotykam się z sytuacją, że ktoś ma o sobie tak wielkie mniemanie... Piszesz, że jesteś przystojny-w takim razie pokaż swoje zdjęcie a my to ocenimy. Skoro jesteś takim ideałem to dlaczego nie masz za grosz kultury? rzucasz wyzwiskami na dziewczyny, które wyrażają swoje zdanie. Chciałeś wzbudzić chaos na forum a nie pasuje Ci to, że ludzie są oburzeni? Dobrze tu ktoś napisał, że nie jesteś sobą tylko udajesz. Chcesz być kochankiem wszech czasów? Uważam, że masz jakieś zaburzenia na tle osobowości, chcesz się dowartościować dlatego postrzegasz siebie jako supermena a na dodatek liczysz na to, że znajdziesz tu laski, które po przeczytaniu Twojego postu będą miały mokre majtki. Zejdź na ziemię kolego.

Gość super starr soccer
piękne prowo mojego autorstwa wykonane ponad 4 lata temu , aż się łezka w oku kręci